- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
evet cnm var
duyduma göre 40 yada 60 tl miş oda çok benim için
canım bende 25 ağustosta evlendim hiç korunmadımcanim benim fsh 12.24 du agustosun 29 da evlendik hic korunmadim hayit suyunuda burdabiyerde okumustum gecen ay basladim aktarlarda hayit otu satiliyo butun hormonlari dengeliyormus bn 100 grmi 2 liraya almistim sabah aksam bi tatli kasigini ezip bi su bardagi kaynamis suya atip uzerini cay tabagiyla kapattim 10 dk demlenmesini bekledim ilik sekilde ictim bide test hmn cikti bi dk bile beklemedim cift cizgi cikti
çok pahallı asla alamam ben tedaviyi yarım bırakırım allahım nolur bunlara gerek bırakmadan kalayım nolurCanım 2 kutu gonal f bir kutu menegon (bunlar yumurta geliştirici) bir kutu ovitrelle (bu catlatma iğnesi) birde serophene (=klomifen) 250tl ye aldık dr rapor çıkardı sosyal güvence olmasa 1250 yapacaktı iki aylik tedavi için bu kadar
çok pahallı asla alamam ben tedaviyi yarım bırakırım allahım nolur bunlara gerek bırakmadan kalayım nolur
Çok üzüldüm canım sms sen umutsuz olma stres yaptıkça olmuyo biliyorsun bal çörek otu tarcın kurunu denedin mi ben hasta olursam önümüzdeki at onu deneyecem faydasıni gören çok ins senin için de böyle şeylere gerek kalmadan bebiş gelir
canım duydum o karışımı adetliykenmi içilio acaba benim bugün adetimin 2.günü...hemen başlasammı
canım duydum o karışımı adetliykenmi içilio acaba benim bugün adetimin 2.günü...hemen başlasammı
ama biraz geç öğrendim malzeme yok hem sabahı geçirdim yarın başlasam olurmuHemen başla adetin 2.günü bakıyor sun 12.bırakıyorsun resmen yumurtaların çatladığını hissediyorsun akıntı yapıyormuş bide diyorlar
ama biraz geç öğrendim malzeme yok hem sabahı geçirdim yarın başlasam olurmu
tamam canım saolYok canım ben de yeni öğrendim bu kuru bir günden bisey olmaz bir gün geç bırakırsın sabah aksam bir kasik ac karina
canım bende 25 ağustosta evlendim hiç korunmadım
sen kaldın bak nolur bende kalim nolur yaaaaaaaaa ama benim hormonlarım güzel dk dedi...sadece yumurtlama bozukluğu var tembel işte....zaten artık testte hemen çıkarsa inancam başka türlü inanmam ertesi günmüş falan hiç yani
canım hayıt suyu nasıl oluyo bi anlatabilir misincnm sen hayit suyunu yinede bi arastir yumurtaliklar beyinle alakali sonucta oda direk beyne etki ediyo hic bi zararini goruceginide sanmiyorum umarim en kisa zamanda kocaman harflerle hamileyim yazicaksin zamani gelince hepiniz yasiycaksiniz insallah ben buna inaniyorum butun kalbimle
adetliyken mi başladın canım yumurta catlatmak için mi iyi buguzelim bi onceki sayfada yazmistim aktardan 100 gr aldm 2 tl flndi bi tatli kasigi hayit tohumu ezip(ben zor ezildigi icin posetin arasina koyup tasla ezdim ceviz kirar gibi ) bi su bardagi kaynamis suyu bardaga koydum icine ezdigim hayit tohumunu ekledim on dk demlenmesini fln bekledim hafif soguyo on dk beklettim cay tabagini ustune kapattim snra ictim sabah aksam yaklasik 25 gun ictim adet olmayinca biraktim belki hamileyimdir diye gercektnde oyleymisim bnde 25 gunde sonuc verdi allahim onu vesile kilmis dmkki olucagida varmis oda bahanesi oldu ama bn ise yariycagindan cok umutluydum her ictigimde dua ederek ictim onu bnde ise yaradi umarim hepinizde ise yarar
bilmiyorum ki canım ya içsemmi bal çörek otu tarçın içicektim ama bunu napsam adetliyken içiliomucnm sen hayit suyunu yinede bi arastir yumurtaliklar beyinle alakali sonucta oda direk beyne etki ediyo hic bi zararini goruceginide sanmiyorum umarim en kisa zamanda kocaman harflerle hamileyim yazicaksin zamani gelince hepiniz yasiycaksiniz insallah ben buna inaniyorum butun kalbimle
hayıt tuhumu ezilmiş halde satılıyomu canımguzelim bi onceki sayfada yazmistim aktardan 100 gr aldm 2 tl flndi bi tatli kasigi hayit tohumu ezip(ben zor ezildigi icin posetin arasina koyup tasla ezdim ceviz kirar gibi ) bi su bardagi kaynamis suyu bardaga koydum icine ezdigim hayit tohumunu ekledim on dk demlenmesini fln bekledim hafif soguyo on dk beklettim cay tabagini ustune kapattim snra ictim sabah aksam yaklasik 25 gun ictim adet olmayinca biraktim belki hamileyimdir diye gercektnde oyleymisim bnde 25 gunde sonuc verdi allahim onu vesile kilmis dmkki olucagida varmis oda bahanesi oldu ama bn ise yariycagindan cok umutluydum her ictigimde dua ederek ictim onu bnde ise yaradi umarim hepinizde ise yarar
istediginiz zmn baslayabilirsiniz cnm bildigim kadariyla ucucu madde iceriyomus ve her seferinde tek seferlik ezip ictim ben aktar tarif eder ztn heralde cnm ben adetim bittigi gun baslamistim ama o zmn ogrendigim icin gec basladim adetliykende icilir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?