yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Kızlar yaaaa bugun gıttım hastaneye doktor bana bısey soylemedı ama bnm gordugum kadarıyla 2 tane kese vardı verdıgı ultrason kagıdındada ıkı yerı ısaretlemıstı bırının boyu 15.mm bırındede 3. mm fln yazıyodu sızce ıkız olma ıhtımalı olabılırmı ya hem cok mutluyum hemde ıkız olursa nasıl bakarım saglıklı yetıstıremem dıye korkuyorum 2de sonucları almaya gıdıcem tabı unutmazsamda ıkı kese ne anlama gelıyo dıye sorcm ama cok dua ettım ıkızım olsun dıye belkı mucızem ıkılı olur :) nolur dua edın ıkız olsun

Ay aysimaaaaaaaacim çok güzell ya kesin sonucu gelince hemen yaz bende çok merak ettim sanki ben yaşamıyorum yazdıklarını oy oy çok tatlı ikiz olursa da hiç sorun etme sen istedin bir göz allah verdi iki göz bakarsın allah sabrını verir

Canım cok tesekkur ederım hepınıze ıyıkı varsınız ben bu sayfaya yazdıktan sonra hamılelıgımı ogrendım test sonucuna gorede hcg 813 cıvarı cıkmıs ınternetten baktım bırı kesınlestı ıkıncısıde olursa allahımın hedıyesı sevınmez olurmuyum hep ıkız olsun dıye dualar ettım allahım duydu sesımı ıkıncısıde kesınlesınce yazarım sonucunu :)

arkadaşım inş hamilesindir ama benim kafam karıştı 15 mm ile 3 mm arasında baya fark var Allah korusun kist falan olmasın.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım ne diyon sen yaa sonuç noldu 2 de gidicem demişsin yazmadın hala hadi cevap beklioz senden....

Aysimaaaaa bende çok merak ediyorum seni geeeel güzel haberler ver bize bizimde umutlarimiz yesersin

Ins canm bnm esin sperm sayisi 26 milyon cikti doktor normal yolla kalirsin ileri hareketliligi artiralim dedi 115 tllik ilacdan verdi hayrlisi bakalim 4 aydir denyrz siz ne kadardir denysnz bnmde yas 22 hazrnda 23 olcam

Keçi boynuzu kaynat içir kocana bide iliskiden önce türk kahvesi içir bi saat sonra sey edin
Biz de 5aydır çalışıyoruz ben iğne tedavisine başladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…