- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
adetin geçtimiydi canım senin ..şüpen var heralde bu ayTmm canım çok sağol her duyduğum herşeyi not ediyorm bu ay.ins gerk kalmaz bu bebeğim gelmiştir
adetin geçtimiydi canım senin ..şüpen var heralde bu ay
Kızlar yaaaa bugun gıttım hastaneye doktor bana bısey soylemedı ama bnm gordugum kadarıyla 2 tane kese vardı verdıgı ultrason kagıdındada ıkı yerı ısaretlemıstı bırının boyu 15.mm bırındede 3. mm fln yazıyodu sızce ıkız olma ıhtımalı olabılırmı ya hem cok mutluyum hemde ıkız olursa nasıl bakarım saglıklı yetıstıremem dıye korkuyorum2de sonucları almaya gıdıcem tabı unutmazsamda ıkı kese ne anlama gelıyo dıye sorcm ama cok dua ettım ıkızım olsun dıye belkı mucızem ıkılı olur :) nolur dua edın ıkız olsun
Canım cok tesekkur ederım hepınıze ıyıkı varsınız ben bu sayfaya yazdıktan sonra hamılelıgımı ogrendım test sonucuna gorede hcg 813 cıvarı cıkmıs ınternetten baktım bırı kesınlestı ıkıncısıde olursa allahımın hedıyesı sevınmez olurmuyum hep ıkız olsun dıye dualar ettım allahım duydu sesımı ıkıncısıde kesınlesınce yazarım sonucunu :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyKızlar yaaaa bugun gıttım hastaneye doktor bana bısey soylemedı ama bnm gordugum kadarıyla 2 tane kese vardı verdıgı ultrason kagıdındada ıkı yerı ısaretlemıstı bırının boyu 15.mm bırındede 3. mm fln yazıyodu sızce ıkız olma ıhtımalı olabılırmı ya hem cok mutluyum hemde ıkız olursa nasıl bakarım saglıklı yetıstıremem dıye korkuyorum2de sonucları almaya gıdıcem tabı unutmazsamda ıkı kese ne anlama gelıyo dıye sorcm ama cok dua ettım ıkızım olsun dıye belkı mucızem ıkılı olur :) nolur dua edın ıkız olsun
evet canım pko olduğumuz çin düzensiz işte...Geçmedi canım 10 gün var daha gerçi benim adet düzensiz belli de olmaz ayarsız enerji
evet bayağa fark var hiç o yönden düşünmemiştim inşallah yoktur öle bişey...aysimaaaaa nerdesin kızzzzzzzarkadaşım inş hamilesindir ama benim kafam karıştı 15 mm ile 3 mm arasında baya fark var Allah korusun kist falan olmasın.
evet canım pko olduğumuz çin düzensiz işte...
Canım cok tesekkur ederım hepınıze ıyıkı varsınız ben bu sayfaya yazdıktan sonra hamılelıgımı ogrendım test sonucuna gorede hcg 813 cıvarı cıkmıs ınternetten baktım bırı kesınlestı ıkıncısıde olursa allahımın hedıyesı sevınmez olurmuyum hep ıkız olsun dıye dualar ettım allahım duydu sesımı ıkıncısıde kesınlesınce yazarım sonucunu :)
ömür boyu gitcek işte böle ..ama pko olupta hamile olan çok kişi var...sen kaç yaşındasın canım çalışıyormusun..ben karadenizliyimO kadar ilâç ediyoruz ama kronik iste hic kurtulamayacaz sen nereliydin canım
hoşgeldin canım..şüpelerin varmıBende ocak 25 subat 26 adet oldum yarini iple cekiyorum ins bebek yoldadir
ömür boyu gitcek işte böle ..ama pko olupta hamile olan çok kişi var...sen kaç yaşındasın canım çalışıyormusun..ben karadenizliyim
Bende ocak 25 subat 26 adet oldum yarini iple cekiyorum ins bebek yoldadir
bende 23 e yeni girdim canım evdeyim bende...benim koca bi gelemediği yaa...23e girdim yeni çalışmıyorum evdeyim canım konyaliyim bende kocis gelecek birazdan yemekten sonra dönerim
Ins gelir canım bir gün kalmış sabret benim de son 7 gün
Ins canm bnm esin sperm sayisi 26 milyon cikti doktor normal yolla kalirsin ileri hareketliligi artiralim dedi 115 tllik ilacdan verdi hayrlisi bakalim 4 aydir denyrz siz ne kadardir denysnz bnmde yas 22 hazrnda 23 olcam
bende 23 e yeni girdim canım evdeyim bende...benim koca bi gelemediği yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?