yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Merhaba kızlar bende 10 aylık evliyim hiç korunmadigimiz halde her ay o tek çizgi yi görmekten bıktım artik bat 2 nisan beklemedeyim adet olduğumda doktora gidicem korkuyorum

Merhaba kızlar bende 10 aylık evliyim hiç korunmadigimiz halde her ay o tek çizgi yi görmekten bıktım artik bat 2 nisan beklemedeyim adet olduğumda doktora gidicem korkuyorum

Korkma canım git doktora ne var ne yok öğren hatta eşinde gitse iyi olur bi an önce sorunu bulup cozun inssss adet olmazsin tabiki

Kızlar ya uyumusum yazamadım yenı uyandım ben uyudugum ıcın hastaneye gıdemedım unutmusum teyzem de kıyamamıs uyandırmaya o goturmus sonucları ıkız deılmıs sanırım o kucuk olan teyzemın dedıgıne gore rahım le ılgılı bıseymıs daha hayırlısı vıtamın fln yazmıs bı tanesı kesınlestı tek olcak buyuk ıhtımalle olsunda nasıl olursa olsun ınsallah allahım sızede nasıp etsın bu duyguyu yasamayı en yakın zamanda ınsallah

Olsun da tek olsun canım yaaa

Aysimmaaaaa biz tek icin cabaliyoz sen buldunda buluyon :):) rabbim saglikla kucana almayi nasip etsin sende belirtiler neydii kac ay sonra kaldn tedavi gordunmu ?

Tabıkı oyle canım olsunda bı tane olsun allahım herseyın ıyısını bılır nasıbımde ne varsa onu gorcem hayırlısı artık allahım sızede nasıp etsın ınsallah

Enjoktor işini duydun mu denedim mi canım

Yok cnm duymadim doktor dedi saayi 26 milyon ilacla hizlanir sonucta bi sperm yetiyo dedi bide gulmeyn ama biz ayda 4 defa falab iliskiye giriyoduk ben hemen lavaboya kosup yikanydm meger cookk yanlsmis bu ay belimn altina yastik koydumbertesi gn tikandm sk sk iliskiye girmeye calstk en azndan 15 defa olmstr hayrlisi ama yrn adet olcakmsm gbi hissediyrm

Aynen bende hemen banyoya kosuyordum olacağı varsada olmuyormus yani aynen ben de ayakları doksan derece dikiyorum yastık koyuyorum bi saat bekliyorum

Adet olmadan umutsuzluğa kapılma canım psikolojik de olabilir

cnm ben 7 aylik evliyim gecen ay infertilite demislerdi dunya basima yikildi tup bebek merkezine gittim konusmaya ama allahima sukur gidemedim bi ay gecmeden hamile oldumu anladim cnm hic bi belirtim olmadi bugun 5.hafta iste yeni yeni midemde bulanti eksime gibi bisdyler basladi baska hic bi belirtim yok oda belirti sayilmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…