- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Merhaba kızlar bende 10 aylık evliyim hiç korunmadigimiz halde her ay o tek çizgi yi görmekten bıktım artik bat 2 nisan beklemedeyim adet olduğumda doktora gidicem korkuyorum
Korkma canım git doktora ne var ne yok öğren hatta eşinde gitse iyi olur bi an önce sorunu bulup cozun inssss adet olmazsin tabiki
İnşallah canım esimle birlikte gidicez bakalım neymiş sorun.. sonucu yazarim .
Yaz tatlım buradan takip ederiz ins bisey çıkmaz
Umarım canim sen ne zamandır deniyorsun?
Kızlar ya uyumusum yazamadım yenı uyandım ben uyudugum ıcın hastaneye gıdemedım unutmusum teyzem de kıyamamıs uyandırmaya o goturmus sonucları ıkız deılmıs sanırım o kucuk olan teyzemın dedıgıne gore rahım le ılgılı bıseymıs daha hayırlısı vıtamın fln yazmıs bı tanesı kesınlestı tek olcak buyuk ıhtımalle olsunda nasıl olursa olsun ınsallah allahım sızede nasıp etsın bu duyguyu yasamayı en yakın zamanda ınsallah
Keçi boynuzu kaynat içir kocana bide iliskiden önce türk kahvesi içir bi saat sonra sey edin
Biz de 5aydır çalışıyoruz ben iğne tedavisine başladım canım
Iciriyorun canim bizde esimde varikosel cikti o olmasa sayida guzel olcak
Enjoktor işini duydun mu denedim mi canım
Aynen bende hemen banyoya kosuyordum olacağı varsada olmuyormus yani aynen ben de ayakları doksan derece dikiyorum yastık koyuyorum bi saat bekliyorumYok cnm duymadim doktor dedi saayi 26 milyon ilacla hizlanir sonucta bi sperm yetiyo dedi bide gulmeyn ama biz ayda 4 defa falab iliskiye giriyoduk ben hemen lavaboya kosup yikanydm meger cookk yanlsmis bu ay belimn altina yastik koydumbertesi gn tikandm sk sk iliskiye girmeye calstk en azndan 15 defa olmstr hayrlisi ama yrn adet olcakmsm gbi hissediyrm
Yok cnm duymadim doktor dedi saayi 26 milyon ilacla hizlanir sonucta bi sperm yetiyo dedi bide gulmeyn ama biz ayda 4 defa falab iliskiye giriyoduk ben hemen lavaboya kosup yikanydm meger cookk yanlsmis bu ay belimn altina yastik koydumbertesi gn tikandm sk sk iliskiye girmeye calstk en azndan 15 defa olmstr hayrlisi ama yrn adet olcakmsm gbi hissediyrm
Adet olmadan umutsuzluğa kapılma canım psikolojik de olabilir
Korkma canım git doktora ne var ne yok öğren hatta eşinde gitse iyi olur bi an önce sorunu bulup cozun inssss adet olmazsin tabiki
İyi olur canım git bende 1,5 yıllık evliyim gitmedim gitmedim 6 ay önce gittim tek tüpüm kapalı çıktı allah herkese evlat nasip etsin
Aaaa acilmiyomu nasl anladilar kapali oldugunu belirtileri varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?