- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
kız nasıl uyuyabildin heyecandan ben uyuyamazımKızlar ya uyumusum yazamadım yenı uyandım ben uyudugum ıcın hastaneye gıdemedım unutmusum teyzem de kıyamamıs uyandırmaya o goturmus sonucları ıkız deılmıs sanırım o kucuk olan teyzemın dedıgıne gore rahım le ılgılı bıseymıs daha hayırlısı vıtamın fln yazmıs bı tanesı kesınlestı tek olcak buyuk ıhtımalle olsunda nasıl olursa olsun ınsallah allahım sızede nasıp etsın bu duyguyu yasamayı en yakın zamanda ınsallah
Yok cnm duymadim doktor dedi saayi 26 milyon ilacla hizlanir sonucta bi sperm yetiyo dedi bide gulmeyn ama biz ayda 4 defa falab iliskiye giriyoduk ben hemen lavaboya kosup yikanydm meger cookk yanlsmis bu ay belimn altina yastik koydumbertesi gn tikandm sk sk iliskiye girmeye calstk en azndan 15 defa olmstr hayrlisi ama yrn adet olcakmsm gbi hissediyrm
kızlar en çok koyanda ne biliyonuzmuAynen bende hemen banyoya kosuyordum olacağı varsada olmuyormus yani aynen ben de ayakları doksan derece dikiyorum yastık koyuyorum bi saat bekliyorum
kızlar en çok koyanda ne biliyonuzmu
bukadar zahmete habire ilişkiye girip ayakları 90 derece dikipte o eziyetleri çekipte yine adet oluyoz ya ...çok sinir bozucu..hele şu ayakları dikmeye çok sinir oluyom ..ya tutacanı bilsem isterse 5 saat tutarımda ..yok işte 7 aydır diktim ayakları ve pes ediyorum tutsa tutardı
evet cnm rabbim verecekse korunanlar bile kalıyor afedersin zevk suyuyla bile...vermeyecekse asıl gerçek sıvı içindeyken ayakları dik havaya yok olmayınca olmuyorcanim ben cok cocuk istememe ragmen iliski sirasinda bebek olsun diye dusunmezdim gecen aya kadar bnde ayaklarimi diktim iliskidn snra ama snra umudum kalmamisti bu ay hic bi onlem almadim ama kismet nasipte olunca rabbimin izniyle oluyo
cnm ben 7 aylik evliyim gecen ay infertilite demislerdi dunya basima yikildi tup bebek merkezine gittim konusmaya ama allahima sukur gidemedim bi ay gecmeden hamile oldumu anladim cnm hic bi belirtim olmadi bugun 5.hafta iste yeni yeni midemde bulanti eksime gibi bisdyler basladi baska hic bi belirtim yok oda belirti sayilmaz heralde
bende haber yok olamazdaMrb kızlar yeni haberler var mi
ben anlamıyorum iştte korunanlar bile kalıyor ben neden kalamıyorum çok üzgünümevt cnm aynen oyle bizim ust kattaki gelin spiral taktirmis o halde 3.buck aylik hamile allahtan olan bisey o nasibinde varsa oluyo cnm verende allah alanda
bende haber yok olamazda
üstteki komşum çok iyi arkadaşız o da yeni gelin korunuyor ama kendinden şüpe ediyor şuanda bugün olmam lazım diyor hala olmadı bugün..sabah öğürerek uyanmış bayağa şüpesi var...herkez onu rüyasında görüo hamile diye...heran haberi gelebilir...ben çok seviniyorum ama kendime üzülüyorum biyandan...etrafımdaki herkez ama herkez hamile..allahım korunanlarda kalıyor...ben 7 aydır ayaklarımı dikiyorum kalamıyorm..artık canım acımaya başladı kızlar
Kızlar herkese selam, ben hala regl olmadım yaaa, 18 martta olmam gerekiyordu, 21 martta kan tahlili yaptırdım, negatif dedi doktor, beta hcg 1.20 çıkmıştı, daha da test yaptırnadim. Bugün reglim geçeli 9 gün oldu, ne diyorsunuz bu işe?
canım kafana çok taktıysan ve ay nolur bu ay olmayayım dediysen beyin otomatikmen hamileymiş gibi kitliyo kendini ve adetin geçikiyo benm de aynen öle oldu en fazla bi iki gün geçikir yada öne alırdı bi hafta olmadım 20 30 kere idrar testi yapmışımdır sonra kan testi yaptrdım bi hafta geçince 1.20 çıktı benimde dedim belki geç döllenmiştir bi hafta sonra tekrar yaptırdım yine negatif çıktı sonra ilaçla hasta olmuştum
kızlar ben6aylık ewliyim .hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım .çok üzülüyorum.benim durumumda olan herkezi buraya bekliorum birbirimize destek olalım.inşallah mutlu haberlerimizi paylaşalım bu topikbize şans getirir insallah
Kızlar herkese selam, ben hala regl olmadım yaaa, 18 martta olmam gerekiyordu, 21 martta kan tahlili yaptırdım, negatif dedi doktor, beta hcg 1.20 çıkmıştı, daha da test yaptırnadim. Bugün reglim geçeli 9 gün oldu, ne diyorsunuz bu işe?
Valla zaten ben de bu hafta içinde regl olmazsam doktora gidicem, hiç böyle gecikmemişti, kafaya taktım ya o sebepten bence de..
inşallah vardır canım bişeler bekle bakalım biraz daha belki geç döllenmedirKızlar herkese selam, ben hala regl olmadım yaaa, 18 martta olmam gerekiyordu, 21 martta kan tahlili yaptırdım, negatif dedi doktor, beta hcg 1.20 çıkmıştı, daha da test yaptırnadim. Bugün reglim geçeli 9 gün oldu, ne diyorsunuz bu işe?
hoşgeldin cnm ...anı duyguları paylaşıyoruz ..senn nezamandır olmuyorarkadaşlar benim de psikolojim çok bozuldu eşimde bende çocuk delisiyiz. nereye gitsek karnı burnun hamileler ya gece saat 9 10 da film almaya gidiyoruz orda bile kocaman karınlı hamile kadınlarla karşılaşa biliyoruz. şimdi pür dikkat edip çok istediğimiz içinmi acaba böle gözümüze çarpıyor bilmiyorum benmde adet günüm bugün gecen ay 26 sında olmuştum galiba yine olcam
amin canım hoşgeldinBende geldim aranıza..
Bende yeni evliyim. Hep eşim korundu , ben ilaç falan almadım.
Bu ay denedik ama olmadıBende ilk ay olunca hemen olacakmış gibi çok heveslendim ama regl oldum dün , biraz hayal kırıklığı oldu , adetim de gecikmişti ama oldum işte sağlık olsun..:26:
Allah ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin bebişlerimizi amin..
....................................Benim de 7 gün kaldı zor tutuyorum test yapmamak için
bencede canım git bana iş yerindekiler dedi geçiktirme yoksa yoktur dediler onlar için demesi ne kadar kolay... sonra kist falan oluşmasın sökülsün biran önce bu arada senn yaş kaç ne kadar zamandır deniyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?