- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
27 yaşındayım ben, yedi aydır evliyiz ilk defa bu ay korunmadık, hemen hamile kalmayı beklemiyordum zaten ama insan yine de umut ediyor, gecikince ben de sandım hamileyim, havaya girdim. Doktor bu test negatif görünüyor deyince mosmor oldum, meğer ben de istiyormusum, eşim çok daha fazla istiyor da. Öyle işte, inşallah önümüzdeki ay hamile kalabilirim . allahım aratmasın...
daha destur ilk denemen benmde 4 ay oldu ama ilk denemem sayılır geçen 3 ayda toplam 12 defa ilişkiye girince ve herseferinde kalkıp banyo yapınca olacağı varsada olmadı.. sonra eşime sperm testi yaptırdım varikosel çıktı dünya başıma yıkıldı ne ağladım ne ağladım ama doktor 26 milyon sayı ile hamile kalabilirsinz dedi üzülme dedi bilmiyorum.... bnmde yyaş 22 haziranda 23 olcam işte..
Canım benim çok gençsin, kafaya takmamak lazım, ben otuzumdan önce doğurmak isityorum, o sebeple çalışmalara başladık. Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama ortalama 40-60 tl arasında değişen ovulasyon testleri var, ben bu ay onlardan alıp yumurtlamami takibe almak istiyorum. Bi de öyle denicem. Bakalım artık..
ben evlenmeden önce ev aldım onun kredi borcu var eşimin kredi kartlarına borçlar var aslında şuan bebek olsa inan maddi yönden çok zorluk çekicez rabbim herşeyin hayırlısıını bilir ve zamanı geldiğinde eminim vericek....inş..
kızlar ben eylül ayında evlendim ve evlendiğimizden beri her ay deniyoruz ve ben her ay ümitleniyorum sanki hamile kalmışım gibi oluyor ve daha adetim gecikmeden test yapıyorum her seferinde kendime söz veriyodum bir daha bu hatayı yapmıycam diye ama dün yine yaptım hatta ben cok küçük bi yerde görev yapıyorum dün iş çıkışı sırf bu testi almak için 60 km gittim geldim ama sonuç yine hüsranbugün de hiç keyfim yok ağlayıp duruyorum dünden beriş inanın çok kötüyüm bana yardımcı olabilirmisiniz
kızlar ben eylül ayında evlendim ve evlendiğimizden beri her ay deniyoruz ve ben her ay ümitleniyorum sanki hamile kalmışım gibi oluyor ve daha adetim gecikmeden test yapıyorum her seferinde kendime söz veriyodum bir daha bu hatayı yapmıycam diye ama dün yine yaptım hatta ben cok küçük bi yerde görev yapıyorum dün iş çıkışı sırf bu testi almak için 60 km gittim geldim ama sonuç yine hüsranbugün de hiç keyfim yok ağlayıp duruyorum dünden beriş inanın çok kötüyüm bana yardımcı olabilirmisiniz
canım kafaya takmaaa stresde gebeliği etkiliyor rahat olmaya bak bel altına yastık sık sık çalışmalara devammm... ama bence aklında kalmasın bi eşine sperm testi yaptır derim 7 ay olmuş çünkü
ya zaten ilk aylarda hiç öyle beklemiyordum ve hemen banyoya kosup yıkanıyodum sonradan ögrendim yıkamamk gerektiğini artık belimin altına yastık ta koyuyorum ama o kadar sure beklemiyodum bakalım bugün deniycem dediğini çok teşekkür ederim çok kötüydüm gerçekten sabahtan beri siz cevap yazınca bana iyi geldi bir nebzede olsa:)inşallah herşey gönlümüze göre olurcanım benim üzme kendini, ağlayıp zırlamanın kimseye faydası yok, bak ne yap biliyo musun? Şu ovulasyon testlerinden al, her bir kitin içinde 5 adet oluyormuş, sen kıy parana al o kitlerden iki tane, 10 tane testin olur. Adet olunca 5. ya da 6. gün idrarını test etmeye başla, yumurtan oluşmaya başlayınca tıpkı gebelik testleri gibi çift çizgi çıkıyormuş, o günlerde kalçanın altına yastık koyarak eşinle birlikte ol, yataktan kalkmadan bekle en az iki saat, hemen duş alma bi de. Ben bu ay bu dediklerimin hiç birini yapmadım ve hamile kalamadım. bu ay bi de bunları deniycem, bakalım neler olacak
hoşgeldin cnm adetlerin düzensiz mi peki...doktora git bakalım ne diyecek burda hepimiz senin gibiyiz canım sık sık gel iyi gelir beraber birbirimizle dertleşiyoruzkızlar ben eylül ayında evlendim ve evlendiğimizden beri her ay deniyoruz ve ben her ay ümitleniyorum sanki hamile kalmışım gibi oluyor ve daha adetim gecikmeden test yapıyorum her seferinde kendime söz veriyodum bir daha bu hatayı yapmıycam diye ama dün yine yaptım hatta ben cok küçük bi yerde görev yapıyorum dün iş çıkışı sırf bu testi almak için 60 km gittim geldim ama sonuç yine hüsranbugün de hiç keyfim yok ağlayıp duruyorum dünden beriş inanın çok kötüyüm bana yardımcı olabilirmisiniz
of of o tek çizgi okadar mahfedioki insanıAdetime 6 gün var ama ben yine dayanamayıp test yaptım tabiki tek çizgi herzaman ki gibi ..offf içim sıkılıyor adet olur olmaz doğruuu doktora
10 aydır artık rüyalarıma giriyo o çizgi çok sinir bozucu bigün çift çizgi görürsem zaten çerçeveletip salona ascam:))of of o tek çizgi okadar mahfedioki insanı
10 aydır artık rüyalarıma giriyo o çizgi çok sinir bozucu bigün çift çizgi görürsem zaten çerçeveletip salona ascam:))
ayyyy çok şekersin yaa, aynen canım ya ben de sadece bu ay 5 tane test bi de kan testi yaptırdım salak gibi , hep tek çizgi, sinir oluyorum, atıyorum çöpe, aradan 5-6 saat geçince acaba çift çizgiye dönüşmüş müdür diye başlıyorum çöpü karıştırıp testi aramaya, ağlanacak halime gülmekten başka geriye bişey gelmiyor elimden
Senin bat ne zamandı canımof of o tek çizgi okadar mahfedioki insanı
10 aydır artık rüyalarıma giriyo o çizgi çok sinir bozucu bigün çift çizgi görürsem zaten çerçeveletip salona ascam:))
ben oldum canım adet 4.gün bugün...yazdıydım topiğe..Senin bat ne zamandı canım
​ay canım sen beni çok güldürüyon bende çok çöp karıştırdım ..camda şekilden şekile girdim...olamayan çizgiyi psikolojik olarak yarattım ay çok garip olduk biz allahım yardım et bizeAl benden de o kadar canım çöp karıştırıyorum, cizgi görcem diye şekilden şekile giriyorum pencere kenarında :) bigün bunları çocuklarımızada anlatiriz gülerek ins...
ben oldum canım adet 4.gün bugün...yazdıydım topiğe..
hemde öle bi anda oldum ki ..test aldım wc de yaptım bekliorum 10 saniye geçmedi aşağa bi baktım adet oldum...çok büyük bi talihsizlikti...buay umutlanmak istemiştim onuda beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?