yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

​ay canım sen beni çok güldürüyon bende çok çöp karıştırdım ..camda şekilden şekile girdim...olamayan çizgiyi psikolojik olarak yarattım ay çok garip olduk biz allahım yardım et bize

Sorma canım yaa kafayı bozduk artık çizgi diye vallahi:) kafaya takınca olmuyo diyolar dalga geçiyorum kendimle artık çok üzülüyodum çıkmıyo diye 10 aydir hep baktım olcak gibi değil kendimi de sizide güldüreyim dedim bundan sonra hiç takmiyoruz nasıl olsa olcak bigün millet istemiyo korunuyo hamile ben amuda kalkıyorum olmuyo arkadaş nası is bu en iyisi boşvermek :))

cnm yinede yapıcam ya..
buarada şu enjetörle hamilelik olayını okuyorum denesekmi ki ama po lulara bu da fayda etmez

Onuda düşünüyorum ama benim kocis ne tepki gösterir bilmiyorum ilk istemez belki ana güzel bi dille anlatırsam anlayışla karşılar kredinin bu ay bi geçsin de duruma gir hareket edicem ben canım

cnm ya bisey sorabilirmiyim pko ne dmk oluyo

Polikistik over sendromu canım illet bi rahatsızlık tedavisi yok gibi bisey biz yimirtlayamiyoruz yumurtalarımız oluşuyor fakat catlayamiyor yumurtalikta kiste dönüşüyor bi sürü mercimek kadar kist dolu oluyo yumurtalık

Adetime 6 gün var ama ben yine dayanamayıp test yaptım tabiki tek çizgi herzaman ki gibi ..offf içim sıkılıyor adet olur olmaz doğruuu doktora
aynı dert bende de var canım ya erkenden yapıyorum testi ve çok üzülüyorum sonra ama artk söz verdim kendime bidaha adetim geçmeden yapmıycam

Mrb kızlar benim de6 gün var bat a çok zor tutuyorum kendimi test yapmamak için

yapma canım sabırlı ol bebek varsada stresden bişi olmasın hemen çıkmazsa falan öle fazla kafana takma ben ocak ayında kafama öle bi taktım iki hafta adet olmadım ilaçla oldum sölemiştim relax ol gez dolaş işinle meşgul ol benim dün olmam lazım dı olmadım ama yapmıcam bi iki gün daha beklicem bide ne dicem bizim üst komşu dediki bende birz göbek var pantolonun dar olsada düşer dedi rahmi sıkıştırma dedi o gün bugün düğme açık geziyorum :):):)

Ay alemsin kizzzz çok güldüm aman dikkat et bi yerde düşmesin pantolon
Rüyalarıma giriyor kendimi hamile gördüm bugün kafama takmadan yapamıyorum ama test yapmayacam sabırla bekleyecemm

Ay alemsin kizzzz çok güldüm aman dikkat et bi yerde düşmesin pantolon
Rüyalarıma giriyor kendimi hamile gördüm bugün kafama takmadan yapamıyorum ama test yapmayacam sabırla bekleyecemm

O ruyalari sorma zaten ben ole ilk denememizde herkes bikiyomus gibi arayo ay seni ruyamda gordum tosun gibi erkek ccgu doguruyodun baska biri kiz doguruyodun diyodu kaynanam fal baktirma meraklisi odadiyo iste bebek cikti bnm teyzemde cok guzel bakar icten ne gelyosa onu soler o iki hafta gecikmem de bana demezmi 40 gunluk hamilesin aha dedim umitlendim ama kocaman sifiri gordum allahim cok aratmadan biran once gonderir meleklerimizi ins :) bu arada bu teyzem bana su kadar maasla surda ise gircenyok ucuncu kat konununda ev alcan sole bole hep cikmistir acaba gunlerimi sasirdi diyorum hahahha

Bide bana baksa yaaaaa bide teyzem

Yapma canım benim gecen ay 6 gün geçti kafayı yiyodum kac tane test yaptım düşün:)
aynen bende deli gibi sürekli test yapıyorum bu sefer oldu diyorum hep bide arkadaslarımda hamile kimseyle görüşesim gelmiyodu dün arkadasım ısrar etti günü vardı bide ne göreyim iki kız geldi hamile ayyy çok kötü oldum canım sıkılıdı aglıycaktım nerdeyse hemen eve geldim ayıptır söylemesi bi deneme yaptım bi saat ayaklarımı diktim bekledim ya inş bunda tutar:)

Aynen canım bende hamile doğum haberi alınca depresyona giriyorum çalışmalara devam tatlım iyi yapmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…