yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

evet canım gerçekten düşünmeyenin oluyor istemeyenin oluyor ama düşünmemek elde değil hele aylar geçtikçe daha kötü oluyorum daha çok umutsuz oluyorum bukadar ay geçti olmuyor diye..keşke boşverebilsek
Onuda düşünüyorum ama benim kocis ne tepki gösterir bilmiyorum ilk istemez belki ana güzel bi dille anlatırsam anlayışla karşılar kredinin bu ay bi geçsin de duruma gir hareket edicem ben canım
benimkide tepki gösterir ama bebek için kabul etmek zorndalar
hayırlı olsun inş ilk ayında hamile kalırsın göbüşün ikiz ikiz dolar..benim bu hafta adetim gelmez inş.
amin canım inşallah işe yarar bu klomen..inş.olmazsın sende
Kizlarrr ocak 25 subat 26 adet tarihlerim dun olmam lazimdi olmadim bskalim bugub de olmazsam test yapicam dua edin bana kirmizilari gormek istemiyorum
yaptınmı canım testi merak ettim sei bekliorum hemen yaz
Mrb kızlar benim de6 gün var bat a çok zor tutuyorum kendimi test yapmamak için
belirtilerin varmı canım
bende hep rüyalardan medet umar oldum hemen tabirine falan bakıyom ..banada yeni evliyken ilk aylarda yani hamilesin dedi çok süper fal bakan kadın..cenin görüyorum 15 günlük falan dedi..ama malesef çıkmadı of of
zaten hamile görünce çok kötü oluyor insan bende çokk diktim 1 saatline bu sefer enjektör işini taktım kafaya onu yapıp öle beklicem bir saat
Aynen canım bende hamile doğum haberi alınca depresyona giriyorum çalışmalara devam tatlım iyi yapmışsın :)
aynen yaa hele hamile haberi alınca çevremde resmen sol yanım yanıyor değişik bir duygu

bu bebiş Didem-brş ın bebişi oyy çok tatlymış maşallah

HICRAN4242 SENİN BEBEĞN canım

halimelif bu da senin tatlım

oznurum bu da senin

filoloğum senin bebeğin

thesugarmuffin bu da senin bebeişin

vee aysimaaaa doğurdu ne tatlıymış göbüşündeki bebiş

kızlar yaa şunlara bakın allahım bizede versin tez vakitte nolurrr...bazen hayal kurmak güzeldir...hayallere daha fazla yaklaştırır

Son düzenleme:
Canım benim yaaa cok tatlısın nası içine doğmuş kocişime benziyo bu bebis allahım inşallah artik bizede versinn...

Canım benim yaaa cok tatlısın nası içine doğmuş kocişime benziyo bu bebis allahım inşallah artik bizede versinn...
Kizlar valla bnmkide ayni kocama benziuo mavi gozlu ama bnm yine nehatif galiba gecen ay 26siydi bgn 27si idrar testi yaptim az once tabiki tek cizgi acaba dollenmemismidir bilmiyorumki cok mutsuzum cokkk

tesadüf olmuş canım amin inşallah
Kizlar valla bnmkide ayni kocama benziuo mavi gozlu ama bnm yine nehatif galiba gecen ay 26siydi bgn 27si idrar testi yaptim az once tabiki tek cizgi acaba dollenmemismidir bilmiyorumki cok mutsuzum cokkk
aa tesadüfe bak...günün 1gün mü geçti canım

Belirti olarak göğüslerim şişti ve o kadar çok acıyorlar ki arada sol kasigima bisey batıyo sık idrara çıkıyorum büfe bugün bi akintim oldu tabi bunlar belirtirse

benim bebişim de aynı babasına benziyor ya yanaklara bak yerim ben onu

bu ay yine hamile kalamazsam bende o enjeksiyon yöntemini yapcam canım ya inş tutarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…