- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
evet canım gerçekten düşünmeyenin oluyor istemeyenin oluyor ama düşünmemek elde değil hele aylar geçtikçe daha kötü oluyorum daha çok umutsuz oluyorum bukadar ay geçti olmuyor diye..keşke boşverebilsekSorma canım yaa kafayı bozduk artık çizgi diye vallahi:) kafaya takınca olmuyo diyolar dalga geçiyorum kendimle artık çok üzülüyodum çıkmıyo diye 10 aydir hep baktım olcak gibi değil kendimi de sizide güldüreyim dedim bundan sonra hiç takmiyoruz nasıl olsa olcak bigün millet istemiyo korunuyo hamile ben amuda kalkıyorum olmuyo arkadaş nası is bu en iyisi boşvermek :))
benimkide tepki gösterir ama bebek için kabul etmek zorndalarOnuda düşünüyorum ama benim kocis ne tepki gösterir bilmiyorum ilk istemez belki ana güzel bi dille anlatırsam anlayışla karşılar kredinin bu ay bi geçsin de duruma gir hareket edicem ben canım
amin canım inşallah işe yarar bu klomen..inş.olmazsın sendehayırlı olsun inş ilk ayında hamile kalırsın göbüşün ikiz ikiz dolar..benim bu hafta adetim gelmez inş.
yaptınmı canım testi merak ettim sei bekliorum hemen yazKizlarrr ocak 25 subat 26 adet tarihlerim dun olmam lazimdi olmadim bskalim bugub de olmazsam test yapicam dua edin bana kirmizilari gormek istemiyorum
belirtilerin varmı canımMrb kızlar benim de6 gün var bat a çok zor tutuyorum kendimi test yapmamak için
bende hep rüyalardan medet umar oldum hemen tabirine falan bakıyom ..banada yeni evliyken ilk aylarda yani hamilesin dedi çok süper fal bakan kadın..cenin görüyorum 15 günlük falan dedi..ama malesef çıkmadı of ofO ruyalari sorma zaten ben ole ilk denememizde herkes bikiyomus gibi arayo ay seni ruyamda gordum tosun gibi erkek ccgu doguruyodun baska biri kiz doguruyodun diyodu kaynanam fal baktirma meraklisi odadiyo iste bebek cikti bnm teyzemde cok guzel bakar icten ne gelyosa onu soler o iki hafta gecikmem de bana demezmi 40 gunluk hamilesin aha dedim umitlendim ama kocaman sifiri gordum allahim cok aratmadan biran once gonderir meleklerimizi ins :) bu arada bu teyzem bana su kadar maasla surda ise gircenyok ucuncu kat konununda ev alcan sole bole hep cikmistir acaba gunlerimi sasirdi diyorum hahahha
zaten hamile görünce çok kötü oluyor insan bende çokk diktim 1 saatline bu sefer enjektör işini taktım kafaya onu yapıp öle beklicem bir saataynen bende deli gibi sürekli test yapıyorum bu sefer oldu diyorum hep bide arkadaslarımda hamile kimseyle görüşesim gelmiyodu dün arkadasım ısrar etti günü vardı bide ne göreyim iki kız geldi hamile ayyy çok kötü oldum canım sıkılıdı aglıycaktım nerdeyse hemen eve geldim ayıptır söylemesi bi deneme yaptım bi saat ayaklarımı diktim bekledim ya inş bunda tutar:)
aynen yaa hele hamile haberi alınca çevremde resmen sol yanım yanıyor değişik bir duyguAynen canım bende hamile doğum haberi alınca depresyona giriyorumçalışmalara devam tatlım iyi yapmışsın :)
Canım benim yaaa cok tatlısın nası içine doğmuş kocişime benziyo bu bebis allahım inşallah artik bizede versinn...bu bebiş Didem-brş ın bebişi oyy çok tatlymış maşallah
HICRAN4242 SENİN BEBEĞN canım
halimelif bu da senin tatlım
oznurum bu da senin
filoloğum senin bebeğin
thesugarmuffin bu da senin bebeişin
vee aysimaaaa doğurdu ne tatlıymış göbüşündeki bebiş
kızlar yaa şunlara bakın allahım bizede versin tez vakitte nolurrr...bazen hayal kurmak güzeldir...hayallere daha fazla yaklaştırır
Kizlar valla bnmkide ayni kocama benziuo mavi gozlu ama bnm yine nehatif galiba gecen ay 26siydi bgn 27si idrar testi yaptim az once tabiki tek cizgi acaba dollenmemismidir bilmiyorumki cok mutsuzum cokkkCanım benim yaaa cok tatlısın nası içine doğmuş kocişime benziyo bu bebis allahım inşallah artik bizede versinn...
Kizlar valla bnmkide ayni kocama benziuo mavi gozlu ama bnm yine nehatif galiba gecen ay 26siydi bgn 27si idrar testi yaptim az once tabiki tek cizgi acaba dollenmemismidir bilmiyorumki cok mutsuzum cokkk
Canım biraz daha geçsin bakalım geç döllenme dir belki hemen umudunu kaybetme
tesadüf olmuş canım amin inşallahCanım benim yaaa cok tatlısın nası içine doğmuş kocişime benziyo bu bebis allahım inşallah artik bizede versinn...
aa tesadüfe bak...günün 1gün mü geçti canımKizlar valla bnmkide ayni kocama benziuo mavi gozlu ama bnm yine nehatif galiba gecen ay 26siydi bgn 27si idrar testi yaptim az once tabiki tek cizgi acaba dollenmemismidir bilmiyorumki cok mutsuzum cokkk
Benim adet doneminde goguslerim acir kaslarimi alirken acir simdi hic ole bisi yok garip
tesadüf olmuş canım amin inşallah
aa tesadüfe bak...günün 1gün mü geçti canım
Belirti olarak göğüslerim şişti ve o kadar çok acıyorlar ki arada sol kasigima bisey batıyo sık idrara çıkıyorum büfe bugün bi akintim oldu tabi bunlar belirtirse
benim bebişim de aynı babasına benziyor ya yanaklara bak yerim ben onu
Herkesde belirtiler ayni olmuyomus bakalm ya hayirlisii....
HICRAN4242 naptınnn test yaptınmı idrar testiii bende hala gelen giden bişi yok
hoşgeldin canım inşallah kalırsın hemenbende 1 yıllık evliyim ama 2 aydır korunmuyorum inşallah nasip eder rabbim artık bende istiyorum...
kizlar tlfndan girdigim icin bi sorun vardi giremedim nasilsiniz guzel haberler varmi
evet canım çalışmalara devam inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizide paylaşırız burada:)Aynen canım bende hamile doğum haberi alınca depresyona giriyorumçalışmalara devam tatlım iyi yapmışsın :)
bu ay yine hamile kalamazsam bende o enjeksiyon yöntemini yapcam canım ya inş tutardaevet canım gerçekten düşünmeyenin oluyor istemeyenin oluyor ama düşünmemek elde değil hele aylar geçtikçe daha kötü oluyorum daha çok umutsuz oluyorum bukadar ay geçti olmuyor diye..keşke boşverebilsek
benimkide tepki gösterir ama bebek için kabul etmek zorndalar
amin canım inşallah işe yarar bu klomen..inş.olmazsın sende
yaptınmı canım testi merak ettim sei bekliorum hemen yaz
belirtilerin varmı canım
bende hep rüyalardan medet umar oldum hemen tabirine falan bakıyom ..banada yeni evliyken ilk aylarda yani hamilesin dedi çok süper fal bakan kadın..cenin görüyorum 15 günlük falan dedi..ama malesef çıkmadı of of
zaten hamile görünce çok kötü oluyor insan bende çokk diktim 1 saatline bu sefer enjektör işini taktım kafaya onu yapıp öle beklicem bir saat
aynen yaa hele hamile haberi alınca çevremde resmen sol yanım yanıyor değişik bir duygu
ENJEKsiyon ne bacımbu ay yine hamile kalamazsam bende o enjeksiyon yöntemini yapcam canım ya inş tutarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?