yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

kizlar o zmn insallah zamani gelince iciniz cikana kadar kusarsiniz :) :) allahim guzel rabbim hicbirinizi cok bekletmez insallah yasatir bu guzel duyguyu hepinize

ya bn bu aralar cok duygusallastim biri bisey desin oturup agliyorum esimde hic anlamiyo bni kavga edip duruyoruz cok moralim bozuk ya bebegime bisey olursa onu hic affetmicem cok uzuyo beni konusabilicegim kimsede yok hep icime atiyorum

ya bn bu aralar cok duygusallastim biri bisey desin oturup agliyorum esimde hic anlamiyo bni kavga edip duruyoruz cok moralim bozuk ya bebegime bisey olursa onu hic affetmicem cok uzuyo beni konusabilicegim kimsede yok hep icime atiyorum

Esinin alttan almasi lazm gebe oldugun icin duygusal olman cok normal bosver sen cnm bebegini dusun ve mutlu olmaya bak aysimaacim bide ne dicem gebe kaldigini ogrendiginde adetn kac gn gecmsti idrar testini ne zaman yaptn yazarmsn cnm

cnm ben test yaptigim zaman 5 gun gecmisti 6.gunun sabahinda yaptim bide ben 7 aylik evliyim hic test yapmadim gunum gectiginde supelendim onada kesin emin olamadim zaten kan testi yaptirana kadar cunku bosuna hayal kirikligi yasiyosun

arkadaşlar bende 10 aylık evliyim ve evlendiğimden beri çocuk istiyoruz ama hala hamile kalamadık doktora gittim birkaç kez hormonlarım normal ve yumurtalıklarda gayet iyi dedi ama yine olmadı. kızlar ben 48 gündür adet olamıyorum gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor kan testi verdim 2 kere aynı şekilde negatif çıktı artık okadar bunaldık ki anlatamam adet olur olmaz doktora gidip klomen tedavisine başlayacağız o sırada ben kanal yollarına baktıracağım eşimde sperm kaltesini ölçtürecek.eğer oda olmazsa artık son çare tüp bebek yaptırıcaz ne yapalım yaa tek isteğimiz bebek dua edin ne olur hala neden adet olamadığım anlayamadım

cnm ben test yaptigim zaman 5 gun gecmisti 6.gunun sabahinda yaptim bide ben 7 aylik evliyim hic test yapmadim gunum gectiginde supelendim onada kesin emin olamadim zaten kan testi yaptirana kadar cunku bosuna hayal kirikligi yasiyosun

Benimde ocak ayinda bi haftabgecti ama o ay cokstres yapmstm ins gelmez diye sonra ilacla oldum hasta smdi iki gunumun gecti dun aksam test yaptm negatif cikti smdi yinemi ole oldu diye korkuyorum husrana ugramak istemiyorum ocak aynda 4 defa falan iliskiue girmistik az yani ve hemen kalkiyodum bu ay baya calistik kendimi ikinci test icin tutuyorum pazar sabahi falan yapmayo dusunuyrm

hoşgeldin canımm inşallah kalırsın tez vakitte bu topik bikaç arkadaşa uğurlu geldi amile kaldılar hepberaber kalırız inşalah burda..normalde adet düzensizliğin varmı

tatalım hamilikte olur böle şeyler ama eşininde anlamas lazım olsun bebeğin için takmamaya bak

tatalım hamilikte olur böle şeyler ama eşininde anlamas lazım olsun bebeğin için takmamaya bak

Kizlar adetim geceli uc gub oldu az once idrar testi yaptm negatf cikti ynemi psikolojik gecikto ya usandm artik esimde kiyamam ruyamda oglumuZun oldugunu gordm dedi bende ne tuhaf ruyamda cevremdeki arkdaslarn bebeklerini sevdigimi gordm

hee bide ben 8 martta fln ruyamda adet oldumu gormustum ama kafama hic takmadigim halde internetten baktim bi rivayete gore hamile kalamayan kisir kadin ruyasinda adet oldunu gorurse gebe kalirmis saniyorumki yumurtlama gunumde o civardaydi hep yuzuk altin fln gordum her gece cok umutlanmistim hepsi hamile olduma isaretmis cunku yorumlara gore bende bi anlam verememistim ama gercektn oyle cikti simdide ruyamda alyansimi kaybettimi goruyorum oda bebek dusurmeye isaretmis insallah bu sefer yanlis cikar cok korkuyorum ya duserse diye

Hanımlar merhaba;

Ben 8 aylık evliyim. Evlendiğim günden beri korunmuyorum. Adet düzensizliğim var ama bu ay 45. gün ve halâ regl olmadım. İdrar testi ve kan tahlili yaptım ikisi de negatif çıktı. Bebek için çıldırıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen bana akıl verin.

canm adet düzensizliğin öle bi iki günse 8 ayda ciddi bir süre bence eşine sperm testi yaptırdınmı? 45 gün derkende 30 günde bir regl olduğunu varsayarsak 15 gün iki hafta geçmiş olsa kanda mutlaka çıkardı stresdendir yada kafaya çok taktığın içindir. bence bi kadın doğum doktorunagit ve adet söktürü kullan daha fazla geçikmesin....

canım bende adet olmaya yakın ade olduğumu rüyamda görüyorum...anlamı öleymiiş meğer ama bana işlemedi o anlam...
allah korusun canım bol bol dua et ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…