- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Hanımlar merhaba;
Ben 8 aylık evliyim. Evlendiğim günden beri korunmuyorum. Adet düzensizliğim var ama bu ay 45. gün ve halâ regl olmadım. İdrar testi ve kan tahlili yaptım ikisi de negatif çıktı. Bebek için çıldırıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen bana akıl verin.
üzüldüm canım buara herkezin adeti geçio havalardan heralde üşütüoz....sen bekle yinede daha olmamışın sonuçtaKizlar adetim geceli uc gub oldu az once idrar testi yaptm negatf cikti ynemi psikolojik gecikto ya usandm artik esimde kiyamam ruyamda oglumuZun oldugunu gordm dedi bende ne tuhaf ruyamda cevremdeki arkdaslarn bebeklerini sevdigimi gordm
Kizlar midem bi tuhaf bulanti givi ama kusma kadar yogun degil az once wc ye gittim ayiptir solemesi peceteye yapiskan cok koyu kahverengi bisiler geldi fikri olan varmi
Iki gun gectiginde yaptm idrar testi ama negatif cikti hafta ici kan testi yaptircam yada dayanamazsam bgnde yapablrm bide son gunlerde sag kasima bole ani bicak gibi saplamalar oldu aslinda hemen giddip kan testi yaptirasim var ama negatf cikarsa kahrolurumCanim senin günün geçti dimi yerleşme kanaması olabilir test yapmadın mı sen daha?
Iki gun gectiginde yaptm idrar testi ama negatif cikti hafta ici kan testi yaptircam yada dayanamazsam bgnde yapablrm bide son gunlerde sag kasima bole ani bicak gibi saplamalar oldu aslinda hemen giddip kan testi yaptirasim var ama negatf cikarsa kahrolurum
Bende 3 aylık evliyim adetlerim çok düzenli(şükürler olsun) Hiçde korunmadık şimdiye kadar ama malesef hamile değilim hala...
Acaba ters giden ne ...geçen ay soğan kürü yaptım 15 gün akıntım azaldı
Aşırı derecede çocuk istiyoruz acaba doktora gitsek bakar mı yoksa daha zamanı var deyip geri mi gönderir bilemedim?
Canım benim yaaa cok tatlısın nası içine doğmuş kocişime benziyo bu bebis allahım inşallah artik bizede versinn...
hee bide ben 8 martta fln ruyamda adet oldumu gormustum ama kafama hic takmadigim halde internetten baktim bi rivayete gore hamile kalamayan kisir kadin ruyasinda adet oldunu gorurse gebe kalirmis saniyorumki yumurtlama gunumde o civardaydi hep yuzuk altin fln gordum her gece cok umutlanmistim hepsi hamile olduma isaretmis cunku yorumlara gore bende bi anlam verememistim ama gercektn oyle cikti simdide ruyamda alyansimi kaybettimi goruyorum oda bebek dusurmeye isaretmis insallah bu sefer yanlis cikar cok korkuyorum ya duserse diye
Iki gun gectiginde yaptm idrar testi ama negatif cikti hafta ici kan testi yaptircam yada dayanamazsam bgnde yapablrm bide son gunlerde sag kasima bole ani bicak gibi saplamalar oldu aslinda hemen giddip kan testi yaptirasim var ama negatf cikarsa kahrolurum
amin canım inşallah sanada eder..selam kızlar bende 1 yıl 8 aydır evliyim ama eşimle kavuşalı daha bir yıl oldu bizde 1 yıldır istiyoruz ama olmadı 5 ay önce sadece kimyasal gebelik oldu sayfanızı baştan beri okudum
frover ve sibele o kadar çok sevinmiştim ki sonradan bebeklerini kaybettiklerini okudum ve çok üzüldüm allahım inşallah yine nasip eder en kısa zamanda aysima inşallah sana da bebişini kucağına almayı nasip eder allahım
kaderimin oyunu inşallah sana da nasip eder allahım yani hepimize nasip eder inşallah..
canım bunlar ya adet belirtisi ya yerleşme kanamasıKizlar midem bi tuhaf bulanti givi ama kusma kadar yogun degil az once wc ye gittim ayiptir solemesi peceteye yapiskan cok koyu kahverengi bisiler geldi fikri olan varmi
allahım vereceği günü çok iyi biliyor benim görümcemde kaynansıglle yaşıyordu 5 yıldır çocuğu olmuyordu ve çok sıkıntı çekiyordu kayınbabam ev verdi evlerne taşınacakları vakit hamle kaldı ve kocasının sperm sayısı da 5000 gibiydi doktor çocuğunuz olmaz diyordu. ve şuan ikinciye hamile allahım nasip ederse oluyor tatlım sen üzme kendini..amin canım inşallah sanada eder..
kimyasala gebelikde olsa hamile kalabiliyosun canım bende hiç bişey yok nolucak böle bilmiorum
bazende herşeyde bir hayır vardır diyorum eğer bebek olursa bu lanet olası evden hiç çıkamayabilirim allah herşeyin hayırlısını versin
Cnm bende erken diye gitmiyim diyodum ama icimde kalmasin diye gittim cok sukur kist vs cikmadi snra aklima takildi esimi goturdum onda varikosel cikti sol testiste 3.derecede o yuzden sperm sayimiz 26 milyon cikti doktor normal yolla cocuk olur dedi ve spermlerin ileri hizini artirmak icn vitamn verdi vs.. bence aklnda kalmasn duzenli adet oluyosan once bi esini gotur derim
canım benimkide kocacığıma benziyo..bakalım hayırlısı inş hayırlı bir zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur
canım bunlar ya adet belirtisi ya yerleşme kanaması
Adet belirtisi olsa smdi bgn adet olmam lazmdi olmadim ama cok az bole akinti olurya ya o akintida cok kouu bazi yerlerinde yapiskan bi sekilde geldi snra tik yok bakalm haylirisi... suanda esimle disardaym cevremde full hamilr var kac yasnda kadnlar bilmymmm ins tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?