yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

hoşgeldin canım aramıza nerdeyse aynıyız ..bende 7aylık evli hiç korundaım ve adet düzensiliği var...tedavi oluyormusn..olmuyorsan hemen bi dk agit adetlernde düzensizmiş çünkü

Kizlar adetim geceli uc gub oldu az once idrar testi yaptm negatf cikti ynemi psikolojik gecikto ya usandm artik esimde kiyamam ruyamda oglumuZun oldugunu gordm dedi bende ne tuhaf ruyamda cevremdeki arkdaslarn bebeklerini sevdigimi gordm
üzüldüm canım buara herkezin adeti geçio havalardan heralde üşütüoz....sen bekle yinede daha olmamışın sonuçta

sıkıntı yapmayın arkadslar..ben evlendim 2 ay sonra kaldım..ama bebeğimin kalbi durmuş bugün kürtaj oldum..sağlıksız olacağına zamanı geldiğinde olsun.eksik dua etmeyelim..Allah hepimize sağlıklı gebelik yaşatsın

Kizlar midem bi tuhaf bulanti givi ama kusma kadar yogun degil az once wc ye gittim ayiptir solemesi peceteye yapiskan cok koyu kahverengi bisiler geldi fikri olan varmi

Canim senin günün geçti dimi yerleşme kanaması olabilir test yapmadın mı sen daha?
Iki gun gectiginde yaptm idrar testi ama negatif cikti hafta ici kan testi yaptircam yada dayanamazsam bgnde yapablrm bide son gunlerde sag kasima bole ani bicak gibi saplamalar oldu aslinda hemen giddip kan testi yaptirasim var ama negatf cikarsa kahrolurum

Son düzenleme:

Bence bekle tatlım haftaiçi yaptir gec döllenmedir belki

Bende 3 aylık evliyim adetlerim çok düzenli(şükürler olsun) Hiçde korunmadık şimdiye kadar ama malesef hamile değilim hala...

Acaba ters giden ne ...geçen ay soğan kürü yaptım 15 gün akıntım azaldı

Aşırı derecede çocuk istiyoruz acaba doktora gitsek bakar mı yoksa daha zamanı var deyip geri mi gönderir bilemedim?

Cnm bende erken diye gitmiyim diyodum ama icimde kalmasin diye gittim cok sukur kist vs cikmadi snra aklima takildi esimi goturdum onda varikosel cikti sol testiste 3.derecede o yuzden sperm sayimiz 26 milyon cikti doktor normal yolla cocuk olur dedi ve spermlerin ileri hizini artirmak icn vitamn verdi vs.. bence aklnda kalmasn duzenli adet oluyosan once bi esini gotur derim

mevlam korusun seni ve bebişini tatlım kötü şeyler düşünme ltfen kalbini temiz tut bir şey olmayacak inş

halimeelif çiğim bekle bencede bugün kendini başka şeylerle oyala onu düşünme..benimde bugün yarın gelir aklıma geldikçe farklı şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum yoksa sürekli kontrol etmek geliyor içimden...hayırlısı hakkımızda inş

selam kızlar bende 1 yıl 8 aydır evliyim ama eşimle kavuşalı daha bir yıl oldu bizde 1 yıldır istiyoruz ama olmadı 5 ay önce sadece kimyasal gebelik oldu sayfanızı baştan beri okudum
frover ve sibele o kadar çok sevinmiştim ki sonradan bebeklerini kaybettiklerini okudum ve çok üzüldüm allahım inşallah yine nasip eder en kısa zamanda aysima inşallah sana da bebişini kucağına almayı nasip eder allahım
kaderimin oyunu inşallah sana da nasip eder allahım yani hepimize nasip eder inşallah..

amin canım inşallah sanada eder..
kimyasala gebelikde olsa hamile kalabiliyosun canım bende hiç bişey yok nolucak böle bilmiorum
bazende herşeyde bir hayır vardır diyorum eğer bebek olursa bu lanet olası evden hiç çıkamayabilirim allah herşeyin hayırlısını versin

allahım vereceği günü çok iyi biliyor benim görümcemde kaynansıglle yaşıyordu 5 yıldır çocuğu olmuyordu ve çok sıkıntı çekiyordu kayınbabam ev verdi evlerne taşınacakları vakit hamle kaldı ve kocasının sperm sayısı da 5000 gibiydi doktor çocuğunuz olmaz diyordu. ve şuan ikinciye hamile allahım nasip ederse oluyor tatlım sen üzme kendini..

Haklısın ben baya bir utangacım bu durumda önce eşimin gitmesi daha mantıklı sanırm

İnşallah ikimizdede sorun yoktur...

Teşekkür ederim.

canım bunlar ya adet belirtisi ya yerleşme kanaması

Adet belirtisi olsa smdi bgn adet olmam lazmdi olmadim ama cok az bole akinti olurya ya o akintida cok kouu bazi yerlerinde yapiskan bi sekilde geldi snra tik yok bakalm haylirisi... suanda esimle disardaym cevremde full hamilr var kac yasnda kadnlar bilmymmm ins tutmustur

Canım inş. Yarın da olmazsın pazartesi test yaptır umarım hamilesindir tatlım stres yapmamaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…