yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

seni korkutmak istemem ama aynısı bendde oldu dış gebelık çıktı bende .... ama sizden şunu istiyorum kötü düşünmeyin allah aşkına ben kötü düşündüm hep bak neler geldi başıma ama allaha şükür hayattayım....

inşallah canım ..........................................................

zaten stresttende kalınmıyor ben hergün stres içindeyim hergünüm ağlamakla geçiyor şuanda bile okadar kızgınımki hiçbirini görmek istemiyorm afedersin wc ye gitmem lazım sırf görmi diye gitmiyorum ..bu şartlarda zaten hamile kalmamam daha hayılıdır belki..görümcende en güzel zamanda hamile kalmış negüzel

canım senin işin ne kadar zor yaa. allahım sana en hayırlı gününde nasip eder inşallah..

ne güzel bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş... hoş gelmişler. hamile olanlara sağlıklı bi hamileleik dilerim tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah. hamile olmayanlarada allah en kısa zamanda kısmet etsin inşallah....

hadi ya geçmiş olsun canım bakalım benımkı ayın 15 inde nolcak canını sıkma ama benim yinede adet oluncada aklımda şüphe kalıyor ya üstüne gördüysem diye

benim 7 ay oldu deniyorum ama olmuyo iyce stres yapmaya başladım zaman geçtikçe kafayı sıyırcam diye korkuyorum o derece yani sen ne zamandır deniyosun

4.ay bu cnm ama bnm kocamda varikosel cikti sayiyi ve ileri hizi etliyor vitamn kullaniyo onn icin braz daha stresli bzm is

4.ay bu cnm ama bnm kocamda varikosel cikti sayiyi ve ileri hizi etliyor vitamn kullaniyo onn icin braz daha stresli bzm is
ben daha hiç götürmedim eşimi doktora bu ayda olmazsa gitcez ama stres yapma ya ne güzel doktora gidip vitamin almışsınız en azından ne oldugunu biliyosunuz inşallah en kısa zamanda hamile kalırız

hoşgeldin cnm adetlerin düzensiz mi peki...doktora git bakalım ne diyecek burda hepimiz senin gibiyiz canım sık sık gel iyi gelir beraber birbirimizle dertleşiyoruz
aslında pek duzensiz degildi ama bi kez on gün filan gecikmişti oda stresten sanırım bakalım bu ay ne olacak canım ya sen ne zamandır deniyosun peki
i

sperm testi için götürceksin eşini ve 3 gün cinsel ilişkiye girilmicek canm haberin olsun.
cok tesekkur ederim canım ya inşallah gerek kalmaz da çünkü çok canım sıkılıyor cevremdeki herkes hamile kalıyor bide düşünmedikleri halde ben istiyorum olmuyor bi türlü

cok tesekkur ederim canım ya inşallah gerek kalmaz da çünkü çok canım sıkılıyor cevremdeki herkes hamile kalıyor bide düşünmedikleri halde ben istiyorum olmuyor bi türlü

öle düşündüğün için stres yaptığın için de kalamıyor olabilirsin ama aklında kalmasın acabamı diye şüphen olmasın diye bi doktora gidin derim. en azından allah korusun bişi varsa erkende müdahale edilmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…