- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
kizlar sanirim calisiyosunuz yada giremiyosunuz nete benim adetim 5 gun gecikti ve yaklasik iki gundur kahverengimsi leke deyiyo yarin sabah idrar testi yaptircam daha once boyle lekelenme olmusmuydu sizdede kuruntumu yapiyorum cunku ne adetimle ilgili nede hamilelikle ilgili hic belirtim yok sadece kahverengimsi lekelenmeler var
inşallah canım ..........................................................Adet belirtisi olsa smdi bgn adet olmam lazmdi olmadim ama cok az bole akinti olurya ya o akintida cok kouu bazi yerlerinde yapiskan bi sekilde geldi snra tik yok bakalm haylirisi... suanda esimle disardaym cevremde full hamilr var kac yasnda kadnlar bilmymmm ins tutmustur
zaten stresttende kalınmıyor ben hergün stres içindeyim hergünüm ağlamakla geçiyor şuanda bile okadar kızgınımki hiçbirini görmek istemiyorm afedersin wc ye gitmem lazım sırf görmi diye gitmiyorum ..bu şartlarda zaten hamile kalmamam daha hayılıdır belki..görümcende en güzel zamanda hamile kalmış negüzelallahım vereceği günü çok iyi biliyor benim görümcemde kaynansıglle yaşıyordu 5 yıldır çocuğu olmuyordu ve çok sıkıntı çekiyordu kayınbabam ev verdi evlerne taşınacakları vakit hamle kaldı ve kocasının sperm sayısı da 5000 gibiydi doktor çocuğunuz olmaz diyordu. ve şuan ikinciye hamile allahım nasip ederse oluyor tatlım sen üzme kendini..
canım senin işin ne kadar zor yaa. allahım sana en hayırlızaten stresttende kalınmıyor ben hergün stres içindeyim hergünüm ağlamakla geçiyor şuanda bile okadar kızgınımki hiçbirini görmek istemiyorm afedersin wc ye gitmem lazım sırf görmi diye gitmiyorum ..bu şartlarda zaten hamile kalmamam daha hayılıdır belki..görümcende en güzel zamanda hamile kalmış negüzel
Kizlar bugunde hafif lekelenmeler geldi yarinda adet olmazsam kan testi yaptircam sali gunu 4 5 gun gcikti
Hadi bakalım hayırlısı canım hamile haberini alırız ins.
Adet olcam galiba peceteye kan geldi of ya offf ins yerlesme kanamasidr ama sanmyrm ya nefret ediyorum madem adet olcam niue gununde gelmiyoda umitlendiriyo usandm yoruldm...
adet olunca tam olursun canım ne bu böle sildikçe bişeler gelio yerleşme olabilir yarında olmassan kan testi taptırAdet olcam galiba peceteye kan geldi of ya offf ins yerlesme kanamasidr ama sanmyrm ya nefret ediyorum madem adet olcam niue gununde gelmiyoda umitlendiriyo usandm yoruldm...
Kizlar malsef adet oldum ama hic kasiklarim agrimiyo anlamadm gitti
hadi ya geçmiş olsun canım bakalım benımkı ayın 15 inde nolcak canını sıkma ama benim yinede adet oluncada aklımda şüphe kalıyor ya üstüne gördüysem diye
benim 7 ay oldu deniyorum ama olmuyoValla bnm adetler bu kadar gecmesdi iste kafaya takinca olmuyo sen ne kadar zamandir deniyorsun
hadi ya geçmiş olsun canım bakalım benımkı ayın 15 inde nolcak canını sıkma ama benim yinede adet oluncada aklımda şüphe kalıyor ya üstüne gördüysem diye
benim 7 ay oldu deniyorum ama olmuyoiyce stres yapmaya başladım zaman geçtikçe kafayı sıyırcam diye korkuyorum o derece yani sen ne zamandır deniyosun
ben daha hiç götürmedim eşimi doktora bu ayda olmazsa gitcez ama stres yapma ya ne güzel doktora gidip vitamin almışsınız en azından ne oldugunu biliyosunuz inşallah en kısa zamanda hamile kalırız4.ay bu cnm ama bnm kocamda varikosel cikti sayiyi ve ileri hizi etliyor vitamn kullaniyo onn icin braz daha stresli bzm is
aslında pek duzensiz degildi ama bi kez on gün filan gecikmişti oda stresten sanırım bakalım bu ay ne olacak canım ya sen ne zamandır deniyosun pekihoşgeldin cnm adetlerin düzensiz mi peki...doktora git bakalım ne diyecek burda hepimiz senin gibiyiz canım sık sık gel iyi gelir beraber birbirimizle dertleşiyoruz
ben daha hiç götürmedim eşimi doktora bu ayda olmazsa gitcez ama stres yapma ya ne güzel doktora gidip vitamin almışsınız en azından ne oldugunu biliyosunuz inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
cok tesekkur ederim canım ya inşallah gerek kalmaz da çünkü çok canım sıkılıyor cevremdeki herkes hamile kalıyor bide düşünmedikleri halde ben istiyorum olmuyor bi türlüsperm testi için götürceksin eşini ve 3 gün cinsel ilişkiye girilmicek canm haberin olsun.
cok tesekkur ederim canım ya inşallah gerek kalmaz da çünkü çok canım sıkılıyor cevremdeki herkes hamile kalıyor bide düşünmedikleri halde ben istiyorum olmuyor bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?