yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

hoşgeldin canım aramıza nerdeyse aynıyız ..bende 7aylık evli hiç korundaım ve adet düzensiliği var...tedavi oluyormusn..olmuyorsan hemen bi dk agit adetlernde düzensizmiş çünkü

Canım çalıştığım hastanede doktora gittim farlutal mıydı neydi bir adet söktürücü verdi içime sinmedi. Kendi doktorumu aradım bence bekle 15 gün sonra regl olmazsan yanıma gel dedi. Düzensizlik var hemen söktürücü kullanmayalım bence dedi.Güvediğim için olu dinledim.

kızlar merhaba bnde eylül 2012 de evlendim.. evet daha çok yeni evliyiz ama çocuğumuz olmayacakmı düşüncesi bile içimizi kemiriyor.. benden 2,5 ay sonra evlenen akrabam bile şuan 2 aylık hamile.. bnse hala beklemedeyim..bir iki aydır doktor kontrollerimi yaptırdım.. biraz akıntı var diyip fitil kullandrdı doktorum bu ay çok şükür oda geçti gitti..şimdi elimde ovulasyon testlerim var.. 10 nisan adet snrası hayırlısıyla başlıcam.. okuduğum tüm sayfalarda yumurtlama günlerini yakalayanlar gebe kalmış..arkadaşlar kendinizi koyvermeyinn. bol dua ve ay içindeki akıntılarınızı takip edin..üzülmeyin hiçbirimizi kısır değiliz.. Allahın izniyle o günü yaşıcaz...bel altına yastık koyma silkeletme..vs.öğrendim başka neler yapılabilir..?

ilişkiden sonrahemen kalkmayacaksın max 1 saat yatacaksın sonra hemen yıkanma yok 3 4 saat sonra yıkanacaksın ayaklar tepede falan filan...

amin canım ....

kizlar nasilsiniz nasil gidiyo giremedim uzun zmndir neler yapiyosunuz

ben burdayken cvp yazim dedim gayet iim dikşlerim geçmeye başladı doktora gittim kontrole bugün normalde sezeryanla dış gebeliğim sonlandığı için 1 sene çocuk yoktu ama eyllüde yapmaya başlarsın dedi tabi kontrol altında :)))

cnm tekrar gecmis olsun senin dis gebelik oldugu nasil belli olmustu bnmde suan en korktugum sey o hcg hormonun kac cikmisti bide kese gorunmusmuydu

cnm tekrar gecmis olsun senin dis gebelik oldugu nasil belli olmustu bnmde suan en korktugum sey o hcg hormonun kac cikmisti bide kese gorunmusmuydu

benm gaz sancım oldu ilk tuvalete çıkamadım sölemesi ayıp.. 6 haftaya kadar görünmemesi normal kesenin dediler ama 6+3 de benm kasığıma şiddetli ağrı girdi sol kasığıma omuzlarıma felan vurdu ağrı tansiyonum düştü sürekli en sonunda bayıldım hcg hormonlarım normal ilerliyodu çünkü bebek tüpde yaşam sürdürüyodu en son işte 6 haftalıkken ölmüş tüpümde kan değerlerim düşmeye başlayıp bayılınca ben ameliyata aldılar beni... öle işte canm allah kimsenin başına vermesin sol tüpüm sizlere ömür...

cok sevindim canim ins ilk aydan tutar ve saglikli bi gebelik gecirirsin insallah allahin izniyle

çok sevindim gerçekten inşallah içinde o güzel meleğide görürsün kalp atışlarını duyarsın :) güzel haberlerini bekliyorum

insallah cnm bakalim yarin ne diycek doktor durumu yazarim allahim guzel rabbim kimseyi cok bekletmeden bu duyguyu yasatir insallah allah herkesin gonlune gore versin

cnm daha erken diyemi bilmiyorum hic annelik duygusunu hissetmiyorum cnku kocam calisiyo yuzunu gormuyorum bu zamana kadar hep yalnizim evde cok koyuyo bna stres yapmiym diyorum ama elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…