- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canm adet düzensizliğin öle bi iki günse 8 ayda ciddi bir süre bence eşine sperm testi yaptırdınmı? 45 gün derkende 30 günde bir regl olduğunu varsayarsak 15 gün iki hafta geçmiş olsa kanda mutlaka çıkardı stresdendir yada kafaya çok taktığın içindir. bence bi kadın doğum doktorunagit ve adet söktürü kullan daha fazla geçikmesin....
hoşgeldin canım aramıza nerdeyse aynıyız ..bende 7aylık evli hiç korundaım ve adet düzensiliği var...tedavi oluyormusn..olmuyorsan hemen bi dk agit adetlernde düzensizmiş çünkü
kızlar merhaba bnde eylül 2012 de evlendim.. evet daha çok yeni evliyiz ama çocuğumuz olmayacakmı düşüncesi bile içimizi kemiriyor.. benden 2,5 ay sonra evlenen akrabam bile şuan 2 aylık hamile.. bnse hala beklemedeyim..bir iki aydır doktor kontrollerimi yaptırdım.. biraz akıntı var diyip fitil kullandrdı doktorum bu ay çok şükür oda geçti gitti..şimdi elimde ovulasyon testlerim var.. 10 nisan adet snrası hayırlısıyla başlıcam.. okuduğum tüm sayfalarda yumurtlama günlerini yakalayanlar gebe kalmış..arkadaşlar kendinizi koyvermeyinn. bol dua ve ay içindeki akıntılarınızı takip edin..üzülmeyin hiçbirimizi kısır değiliz.. Allahın izniyle o günü yaşıcaz...bel altına yastık koyma silkeletme..vs.öğrendim başka neler yapılabilir..?
amin canım ....ne güzel bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş... hoş gelmişler. hamile olanlara sağlıklı bi hamileleik dilerim tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah. hamile olmayanlarada allah en kısa zamanda kısmet etsin inşallah....
kızlar adeti geçipte hamile olduğunu öğrenen yokmu yavv
kızlar adeti geçipte hamile olduğunu öğrenen yokmu yavv
kizlar nasilsiniz nasil gidiyo giremedim uzun zmndir neler yapiyosunuz
seni korkutmak istemem ama aynısı bendde oldu dış gebelık çıktı bende .... ama sizden şunu istiyorum kötü düşünmeyin allah aşkına ben kötü düşündüm hep bak neler geldi başıma ama allaha şükür hayattayım....
cnm tekrar gecmis olsun senin dis gebelik oldugu nasil belli olmustu bnmde suan en korktugum sey o hcg hormonun kac cikmisti bide kese gorunmusmuydu
ben burdayken cvp yazim dedim gayet iim dikşlerim geçmeye başladı doktora gittim kontrole bugün normalde sezeryanla dış gebeliğim sonlandığı için 1 sene çocuk yoktu ama eyllüde yapmaya başlarsın dedi tabi kontrol altında :)))
cnm bnm kese gorundu 4 haftalikken yarin kontrole gidicem hayirlisi artik
çok sevindim gerçekten inşallah içinde o güzel meleğide görürsün kalp atışlarını duyarsın :) güzel haberlerini bekliyorum
insallah cnm bakalim yarin ne diycek doktor durumu yazarim allahim guzel rabbim kimseyi cok bekletmeden bu duyguyu yasatir insallah allah herkesin gonlune gore versin[/Q]
oyy ne güzeldir şimdi o annesinin bi tanesi dimi:) yarın beklicem allah güzel haberler almayı nasip etsin valla hamileliğinin tadını çıkar canm aklına hiç kötü bişey getirme :) güzel düşün güzel şeyler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?