yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

cnm daha erken diyemi bilmiyorum hic annelik duygusunu hissetmiyorum cnku kocam calisiyo yuzunu gormuyorum bu zamana kadar hep yalnizim evde cok koyuyo bna stres yapmiym diyorum ama elimde degil

eşin yok ama eşinin bi parçası yanında bide bu yönden bak kocanı yavrucağınla beraber bekleyin işte :) benm eşimde 12de geliyo işten haftanın her günü çalışıyo evde tek kalıyorum bide kaynanamlar memlekete gitti :) 8 ay yoklar :)

saol cnm :) sende teksin 8 ay kafani dinle iste ne guzel :) birliktemi oturuyosunuzki siz cnm zor olmuyomu

yok canm birlikte değil bizim ev dublexti merdiveni kaldırdık 2 ayrı daire oldu onlar üstte ben alttayım yazın köyde kışın burdalar .... bana pek zararları olmuyo ama biraz fazla alınganalr işte klasık kaynana ve kaynata işte :)

amann bosver takma kimseyi herkes konuscak bisey buluyo bnm kaynana derdim yok allahtan hm evimiz ayri hmde teyzem oldugu icin kendisi huyumu biliyo cok ustume gelmez anne kiz gibiyiz yani

amann bosver takma kimseyi herkes konuscak bisey buluyo bnm kaynana derdim yok allahtan hm evimiz ayri hmde teyzem oldugu icin kendisi huyumu biliyo cok ustume gelmez anne kiz gibiyiz yani

ooo ne güzel benm kaynanamda babamın amcasının kızı .... öyle kafama takmam kimseyi zaten kocam bana yetiyo bu sene iyi bi tatil yapcaz kafamız dağılır valla ... sen nerde oturuyosun yaşın kaç ..

selam kızlar bende 10 aylık evliyim adet düzensizliği yaşıyorum bide troid sorunum var bebek çook istiyorum allahım herkese nasip eder inşallah

merhaba kızlar bende 22 aylık evliyim hiç korunmadık ve ne yazık ki hiç gebelik oluşmadı :2: her ay aynı hüsranı yaşıyoruz..eşim varikosel ameliyatı oldu üzerinden 10 ay geçti ama bebiş hala yok :2:

canm merhaba bnmde eşimde varikosel var sizin değerler ameliyat olmadan önce kaç çıktı ve kaçıncı dereceden varikosel var?

Benide aranıza alın bende çocuk istiyorum inşallah bu ay olsun

Evlenmeden önce ilk üç ay olmasın diyen ben şimdi çocuuuuk diye diye bir hal oldum..

İnşallah bu ay dokktora gitmeden hamile kalırım :)

Allahım bütün isteyen herkese hayırlı bebkler versinnnnnnnnnnn inşallahhhhhh

benden sölemesi bebekten önce iyi bi kontrolden geçin .... sonradan bi üzüntü sıkıntı yaşamayın cnm

kizlar doktordan geldim simdi allahima cok sukur normal hersey ama bebegin tutunabilmesi icin 15-20 gun hersey yasak iliskiden temizlige kadar hayirlisi bkalim 15 gun snra kalp atisi basliycak dedi doktor o zmna kadar hersey yasakmis iste allahim bugun ilk kez hissettim varligini cok guzel bi duygu allahim hepimize hayirli evlatlar nasib etsin guzel allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…