- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
cnm daha erken diyemi bilmiyorum hic annelik duygusunu hissetmiyorum cnku kocam calisiyo yuzunu gormuyorum bu zamana kadar hep yalnizim evde cok koyuyo bna stres yapmiym diyorum ama elimde degil
saol cnm :) sende teksin 8 ay kafani dinle iste ne guzel :) birliktemi oturuyosunuzki siz cnm zor olmuyomu
amann bosver takma kimseyi herkes konuscak bisey buluyo bnm kaynana derdim yok allahtan hm evimiz ayri hmde teyzem oldugu icin kendisi huyumu biliyo cok ustume gelmez anne kiz gibiyiz yani
tunceliye gelin geldim bide kucuk yer ilcesindeym zor oldu biraz alismam ama rahatim suan 22 yasindayim peki sen
tunceliye gelin geldim bide kucuk yer ilcesindeym zor oldu biraz alismam ama rahatim suan 22 yasindayim peki sen
Kızlar bat bugündü olmadı ama test yaptım demin negatif yaaa((
merhaba kızlar bende 22 aylık evliyim hiç korunmadık ve ne yazık ki hiç gebelik oluşmadı :2: her ay aynı hüsranı yaşıyoruz..eşim varikosel ameliyatı oldu üzerinden 10 ay geçti ama bebiş hala yok :2:
cnm tlfndn giriyorum gece sarjim bitti k.bkma kapandi tlfn yazamadm
Benide aranıza alın bende çocuk istiyorum inşallah bu ay olsun
Evlenmeden önce ilk üç ay olmasın diyen ben şimdi çocuuuuk diye diye bir hal oldum..
İnşallah bu ay dokktora gitmeden hamile kalırım :)
Allahım bütün isteyen herkese hayırlı bebkler versinnnnnnnnnnn inşallahhhhhh
canım benimde 6 gün geçti hep negatifti ama bugün kırmızıları gördüm maalesefKızlar bat bugündü olmadı ama test yaptım demin negatif yaaa((
bende sivaslıyım neresinden canım bende maraşta yaşıyorumbenm yaşımda 26 sivaslıyım bende istanbuldayım cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?