yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

kizlar doktordan geldim simdi allahima cok sukur normal hersey ama bebegin tutunabilmesi icin 15-20 gun hersey yasak iliskiden temizlige kadar hayirlisi bkalim 15 gun snra kalp atisi basliycak dedi doktor o zmna kadar hersey yasakmis iste allahim bugun ilk kez hissettim varligini cok guzel bi duygu allahim hepimize hayirli evlatlar nasib etsin guzel allahim

amin canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın tatlım

çok sevindim canım olsun 15 gün hiç bişey yapma bebeğinden kıymetlimi .hissettin demek nasıl bir duygu ..:44:

selam kızlar bende 10 aylık evliyim adet düzensizliği yaşıyorum bide troid sorunum var bebek çook istiyorum allahım herkese nasip eder inşallah
hoşgeldin canım pko varmı peki...inşallah kalırız tez vakitte hiç korunmadınmı
hoşgeldin canım....sende bi sorun varmı peki doktora gidiyomusun
tabiki canım hoşgeldin buyur gel beraber dertleşelim
inşallah kalırsın sanırım korunmayı yeni bıraktın

[QUOTE

tabiki canım hoşgeldin buyur gel beraber dertleşelim
inşallah kalırsın sanırım korunmayı yeni bıraktın[/QUOTE]

hoşbulduuuuum çok sağolun..valla burası ilaç gibi geldi bana
aynı şeyleri yaşayan bir sürü insanla bir arada olmak insana çok büyük moral oluyor.

Açıkçası hiç korunmadık bu zamana kadar bir yerde sorun varda dur bakalım bu ay kararlıyım doktora gitmeye inş. geçici birşeydir

cnm hissettim ilk gorunusune gore 4kat buyuk nerdeyse daha kendisi gorunmuyo cok kucuk ama kesesi cok buyumus ya doktor normal dedi haftasina gore allahin mucizesi olmayan bisey icinde buyuyo allahim herkese nasib etsin insallah ama iste kanamamda var umarim bisey olmaz

canmmmmmmmm çok sevindim yaa gözlerim doldu valla allah kalbine göre versin herşeyi inşallah bende bu duyguları tatmayı çok isterdim :'( bi dahakine inşallah... aman dikkat et kendine nolur doktorun dedikleri kulağına küpe olsun bundan sonra artık aklına kötü bişey getirmezsin umarım ne demiştim ben iyi düşün iyi şeyler olsun senin adına çok sevindim valla....

Kızlar merhaba ben de yeni üye oldum 10 aydır evliyim 4 aydır da bebek düşünüyoruz. doktora gittim adet düzensizliğim var diye pco olduğumu öğrenddim .ve progestan kullanmaya başladım ve bu ay çok garip bir şekilde 8 gün önce regli oldum ama çok garip normal regli gibi yoğun değil sizde de var mı aynı sıkıntılar?

adet düzensizliğin nasıldı canm kaç günde bir oluyodun bende bebek konsunu kafama taktığım için hep geçikiyor adetlerim

tedaviye başlamadan öncae 2 hafta gecikiyordu ve yaklaşık olarak 1 ay içinde 3 hafta sancı çekiyordum ilacı içtikten sonra 30 günde bir olmaya devam ettim ilacın çok faydasını gördüm

tedaviye başlamadan öncae 2 hafta gecikiyordu ve yaklaşık olarak 1 ay içinde 3 hafta sancı çekiyordum ilacı içtikten sonra 30 günde bir olmaya devam ettim ilacın çok faydasını gördüm

benm de ocak ayında geçikti ama oay kafama taktım inş hasta olmam dedim dedim olmadım tabi negatif sonra ilaçlar oldum şubatta kendiliğinde gününde geldi bu marta yine gebe kalmışımdır dedim dedim 5 gün geçti daha dersem ne olsun :)

Ben de bu ay çok umutlandım mide bulantısı mide yanması baş dönmesi adet dışında bütün belirtilerim vardı bugün çok az şekilde adet gördüm ki farkında bile olmuyorum bazen zaten çok erken geldi ben hala düşünüyorum acaba hamile miyim diye ama kesinlikle kendimi sıkıntıya sokmuyorum hayırlısı olsun diye sen de öyle yap en büyük düşmanımız stres

benmde 3 denemede bebeğim oldu ama dış gebelşk oldu doktorum hep derdiki bebek düşüncesini kafan attığın an hamile kalırsın demişti gerçekten öle oldu aman olursa olur allah ne zaman kısmet ederse demiştim normal hayatıma devam ettim hamile kalmıştım sonu hüsranla bitsede....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…