- 1 Mart 2013
- 219
- 7
- 68
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
amin canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın tatlımkizlar doktordan geldim simdi allahima cok sukur normal hersey ama bebegin tutunabilmesi icin 15-20 gun hersey yasak iliskiden temizlige kadar hayirlisi bkalim 15 gun snra kalp atisi basliycak dedi doktor o zmna kadar hersey yasakmis isteallahim bugun ilk kez hissettim varligini cok guzel bi duygu allahim hepimize hayirli evlatlar nasib etsin guzel allahim
amin canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın tatlım
canım benimde 6 gün geçti hep negatifti ama bugün kırmızıları gördüm maalesefama inş sen hamilesindir
çok sevindim canım olsun 15 gün hiç bişey yapma bebeğinden kıymetlimi .hissettin demek nasıl bir duygu ..:44:kizlar doktordan geldim simdi allahima cok sukur normal hersey ama bebegin tutunabilmesi icin 15-20 gun hersey yasak iliskiden temizlige kadar hayirlisi bkalim 15 gun snra kalp atisi basliycak dedi doktor o zmna kadar hersey yasakmis isteallahim bugun ilk kez hissettim varligini cok guzel bi duygu allahim hepimize hayirli evlatlar nasib etsin guzel allahim
hoşgeldin canım pko varmı peki...inşallah kalırız tez vakitte hiç korunmadınmıselam kızlar bende 10 aylık evliyim adet düzensizliği yaşıyorum bide troid sorunum var bebek çook istiyorum allahım herkese nasip eder inşallah
hoşgeldin canım....sende bi sorun varmı peki doktora gidiyomusunmerhaba kızlar bende 22 aylık evliyim hiç korunmadık ve ne yazık ki hiç gebelik oluşmadı :2: her ay aynı hüsranı yaşıyoruz..eşim varikosel ameliyatı oldu üzerinden 10 ay geçti ama bebiş hala yok :2:
tabiki canım hoşgeldin buyur gel beraber dertleşelimBenide aranıza alın bende çocuk istiyorum inşallah bu ay olsun
Evlenmeden önce ilk üç ay olmasın diyen ben şimdi çocuuuuk diye diye bir hal oldum..
İnşallah bu ay dokktora gitmeden hamile kalırım :)
Allahım bütün isteyen herkese hayırlı bebkler versinnnnnnnnnnn inşallahhhhhh
benden sölemesi bebekten önce iyi bi kontrolden geçin .... sonradan bi üzüntü sıkıntı yaşamayın cnm
hoşgeldin canım pko varmı peki...inşallah kalırız tez vakitte hiç korunmadınmı
kaderiminoyunu hoşbulduk arkadaşım endokrinolojide tedavi görüyorum troidlerim çalışmıyormuş benim pko için birşey demediler ama adette olamıyorum hiç korunmadım bakalım ne olacak allahım bizede nasip eder inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı
cnm hissettim ilk gorunusune gore 4kat buyuk nerdeyse daha kendisi gorunmuyo cok kucuk ama kesesi cok buyumus ya doktor normal dedi haftasina gore allahin mucizesi olmayan bisey icinde buyuyo allahim herkese nasib etsin insallah ama iste kanamamda var umarim bisey olmaz
Kızlar merhaba ben de yeni üye oldum 10 aydır evliyim 4 aydır da bebek düşünüyoruz. doktora gittim adet düzensizliğim var diye pco olduğumu öğrenddim .ve progestan kullanmaya başladım ve bu ay çok garip bir şekilde 8 gün önce regli oldum ama çok garip normal regli gibi yoğun değil sizde de var mı aynı sıkıntılar?
tedaviye başlamadan öncae 2 hafta gecikiyordu ve yaklaşık olarak 1 ay içinde 3 hafta sancı çekiyordum ilacı içtikten sonra 30 günde bir olmaya devam ettim ilacın çok faydasını gördüm
Ben de bu ay çok umutlandım mide bulantısı mide yanması baş dönmesi adet dışında bütün belirtilerim vardı bugün çok az şekilde adet gördüm ki farkında bile olmuyorum bazen zaten çok erken geldi ben hala düşünüyorum acaba hamile miyim diye ama kesinlikle kendimi sıkıntıya sokmuyorum hayırlısı olsun diye sen de öyle yap en büyük düşmanımız stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?