- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
benm de ocak ayında geçikti ama oay kafama taktım inş hasta olmam dedim dedim olmadım tabi negatif sonra ilaçlar oldum şubatta kendiliğinde gününde geldi bu marta yine gebe kalmışımdır dedim dedim 5 gün geçti daha dersem ne olsun :)
bi de bu arada içinizde progestan kullanan oldu mu?
ben kullandım 3 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam vardı doktor progestan verdi yuvarlak yumuşak bi ilaçtı ama başka doktora gitmiştim oda kese görünmeden bu ilaç verilmez demişti çünkü dış gebelik yüzünden kanamam varmış onu kullanmasaydım bebek düşerdi bende okadar ağrı acı çekmicektim.... ama gebelikten önce hiç kullanmadım duymadımda kullanıldığını zaten hormon ilacıymış bebeğin tutunması için verilirmiş o ilaç öle duydum sen istersen doktoruna bi sor kafana bişey takılırsa....
ben adetlerim düzene girsin diye içmiştim ve girdi de çok yardımcı oldu ayrıca çok uyku yapıyor diye 4. ay yarım bıraktım bu ay daha 1 hafta varken adet gördüm sanırım erken bıraktım diye oldu sen de hamilelik belirtileri oldu mu nasıl anladın hamile olduğunu
benm dış gebeliğim vardı dediğim gibi işte tansiyonum çok düşüyodu benm bide hiç sivilcem çıımazdı yüzümü sivilce bastı kanamam vardı işte adet oldum sanmıştım ama anormallik vardı yani damla damla kahverengi geliodu test yaptırdım 613 çıktı 3 haftalık yani daha sonra 9 binde bebek öldü zaten dış gebelik belirtisi baçşladı işte 6 hatalık 3 günlükken aldılar bebeği ilk bebeğimdi iltahap varmış ona yapışmış tüpümde
Rabbim hayırlısını versin en azından ümitsiz değilsin inşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebeğin olur sen kendine çok dikkat et
valla canm çektiğim acıyı bi ben bi allah bilir 2 hafta oldu bebek alınalı sol tüpümde alındı dış gebelikle beraber sağ tüple kalırsın hamile dedi doktor... inşallah dediğin gibi sağlıklı bi bebeğim olur ümitsiz değilim ama korkmuyoda değilim psikolojisi bozuluyo insanın ... eylülde tekrar başlarsın bebek yapmaya dedi .... önce kendi sağlığım ben sağlıklı olıyımda bebeğimde sağlıklı olur... 6 ay tedavi görcem ondan sonrası allah kısmet ederse bebek :)
ben kullandım canım 3 ay boyunca hamile kalmak için ve adetleri düzenleme için ama kalamadım hamile adetlerim düzelmişti ilça içerken ama bırakınca yine bozldu..buarada hoşgeldin aramızabi de bu arada içinizde progestan kullanan oldu mu?
canım yaa çok sevindim kanaman niye var ki doktora sorsaydın...sürekli kontrol altında ol....banada dua et nolur..çok istiyorum yaa 7 buçuk ay oldu tık yokcnm hissettim ilk gorunusune gore 4kat buyuk nerdeyse daha kendisi gorunmuyo cok kucuk ama kesesi cok buyumus ya doktor normal dedi haftasina gore allahin mucizesi olmayan bisey icinde buyuyo allahim herkese nasib etsin insallah ama iste kanamamda var umarim bisey olmaz
yerleşme kanaması mı ki:44:Kızlar merhaba ben de yeni üye oldum 10 aydır evliyim 4 aydır da bebek düşünüyoruz. doktora gittim adet düzensizliğim var diye pco olduğumu öğrenddim .ve progestan kullanmaya başladım ve bu ay çok garip bir şekilde 8 gün önce regli oldum ama çok garip normal regli gibi yoğun değil sizde de var mı aynı sıkıntılar?
yerleşme kanaması mı ki:44:
yoğun değil sanırım adetin..pembe olması da şüpeli bi idrar testi yapsana canımyani bilmiyorum 2 gündür böyle çok nazlanıyor gelip gelmeme konusunda artık yarını bekleyeceğim yarın da devam ederse bu kanamalar doktora gideceğim tatlım dün çok açık pembeydi bugün kırmızıya döndü normalde 11 mart adet tarihim olacaktı
canım lütfen yazarmısın bekliyorum hemen başlıyacamcnm ediyorum etmezmiyim ben kendimi en cok burda iyi hissediyorum hamile kalamadigim zmnlarda kimseyle konusamadiklarimi burdanlattim insallah en yakin zmnda kalirsin bu arada ise yararmi bilemem ama bide ben hamile kalmak icin tesbih cekmistim yapmak isteyen varsa anlatirim bn firsat bulamadim cok bir ayda bitirdim zaman aliyo yani bide kmseyle knsmiycksin biri bitmeden birakmiycksin karisik biraz
tabi kesinlikle senin sağlığın daha önemli sen olmazsan zaten çocuğun hiçbir anlamı kalmayacak . en önemlisi vercek alan da Allah alacak olan da... Rabbim daha büyük dertlerle imtihan etmesin buradaki herkes elinden geleni yapıyor bize de sadece tevekkül etmek kalıyor sonuçta hiçbir dert çaresiz değil biraz daha sık dişini olacak inşallah ekimde hayırlı haberlerini alacağız
canım lütfen yazarmısın bekliyorum hemen başlıyacam
canim ben iki rekat namaz kildim dua ettim iste hayirlisiyla bebegim olsun diye snra basladim tesbih cekmeye namaz sart deil ama bn kilmistim snra tesbihin birincisini cekerken bismillahirahmanirahim diyip (hepsinde duadan once soyluyosun)ihlas suresini okuyosun bi o okunuyo snra ikinci tesbihe gecince tekrar basa donup once birinciyi ayni sekilde dua okuyup ikinci tesbihe geciyosun snra ucuncuyude ayni sekilde once bir snra iiki snra ucuncu tesbihe geliyosun cok karistirmistim ben diyelim 33.bitti 34.ye gecerken en bastan geliyosun o kaldigin yer bitene kadar birakamiyosun zaman yok ama kimseye soylenmemesi gerekiyo sadece sen biliceksin ben esime bile soylemedim bittikten snra kibleye bakcak sekilde gorunmeyen biyere as duan kabul oluncaya kadar kalsin orda snra birine ver ama yapicagindan emin oldugun biri olsun bnm dilegim kabul oldu diye kardesime verdm mesela cok uzun oldu sormak istedigin bisey varsa sor cnm umarim anlatabilmisimdir
canım herkezin bir vesilesi vardır belki benim vesilem senin verdiğin duadır yada önerdiğin tariflerdir.bilemeyiz...hayıt suyunu nasıl içtin canım tarif edermisin onu da..ben bal tarçın çörekotu yiyecektim o daçok faydalıymış...canim guzel allahim bni cok bekletmedi umarim en yakin zmnda herkes kavusur bebegine ben bunu yaptim ayni anda hayit suyuda ictim bir ay gecti 2.ayda hamile kaldim umarim bi faydam dokunur sonucta olmasa bile duanin bi zarari olmaz ama hayit suyunuda dene bence bi zarari olucani sanmiyorum en azindan bende olmadi internetten arastir cok hamile kalan var hayit suyuyla arastir en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?