- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım evet hiç konuşamıyoruz bu aralar...ben yarın ilk klomen kontorlüme gidicem bakalım ne diyecek...ilk ilacım bitti...yarın doktor ultrasyon la yumurtalara bakınca hamilesin dese keşke mucize olur..ama bana çok uzak hamile kalmak...asıl sen nasıl oldun canım atlatabildinmicanmm nasıl oldun konuşamadık bayadır nasıl gidiyo tedavi neler yaptın ....
canım yaa çok karışık sende bana anlat nolursun en ince ayrıntısına kadar anlat lütfen dört gözle beliyom seniya cnm oyle deil bnde kadina on dk boyunca anlattirmistim cok karisik yarin sabah uzun uzun yazarim cnm smdi cikmam lazim eger birazcik katkim olursa ne mutlu bana bide bu sadece bebek degil ne dilegin istegin varsa onun icin ama tabi tek bi dua ediyosun kalbinden istiyosun umarim herkesin dualari kabul olur iyi geceler
ben kullandım canım 3 ay boyunca hamile kalmak için ve adetleri düzenleme için ama kalamadım hamile adetlerim düzelmişti ilça içerken ama bırakınca yine bozldu..buarada hoşgeldin aramıza
Teşekkürler hoşbuldum başka yöntemler deneyeceğim artık ilaç içemiyorum
yoğun değil sanırım adetin..pembe olması da şüpeli bi idrar testi yapsana canım
peki canım sen doktora gittin mi
ocak ayındaki geçikmemde iki ayrı doktora gittim olur böle geçikmeler dedi salaklar demedilerki kafana takmayacaksın ömrümde geçikmemiş iki hafta nese adet söktürücü verdiler adet oldum bi hafta sonra... bn ister istemez takıyorum kafama çünkü benm eşimin sperm sayısı ve hızında sorun var
kendime o kadar kzııyorum ki yine vazgeçtim bebekten yine yine.
eşimle bi tartışma yaşadık ve ben bebekten vazgeçtim
ya neden cesaret edemiyorum çok istememe rağmen neden ya
tatlım pireye kızıp yorgan yakılır mı ? ben de senin gibi yaptım ve 2 ay boşu boşuna geçti ne gerek var? Çalışmalara devam..
korkuyorum yaa uzun zamandır tartışmıyorduk demekki evliliğimiz oturdu dedim tam cesaret gelmişken bu tartışma oldu off
Evlilikte tartışmalar hep olur unutma 2 dakika sonramızın garantisi olmayan bi dünyada yaşıyoruz birbirinizi daha fazla kırmadan çocuk hayallerinize kaldığı yerden devam edin. senin ya da eşinin başına gelebilecek en küçük bi olumsuzluk bile bir ömür boyu vicdan azabı çekmenize sebep olabilir
canım evet hiç konuşamıyoruz bu aralar...ben yarın ilk klomen kontorlüme gidicem bakalım ne diyecek...ilk ilacım bitti...yarın doktor ultrasyon la yumurtalara bakınca hamilesin dese keşke mucize olur..ama bana çok uzak hamile kalmak...asıl sen nasıl oldun canım atlatabildinmi
merak ediyorum burdaki bnm gibi hamile kalamayan arkadaşlar eşlerini doktora götürdülermi sperm testi için sonuç olarak ne aldılar bizimsayımız 26 milyon çıktı doktor normal olur dedi dün netten okudum biri 100.000 binle doktor demiş tüp bebek bile olmaz kadın diyor aklımdan bebek düşüncesini attımm bi daki ay hamile kaldım. testide doktorun yüzüne fırlattımdiyor. inş ben ve bizlerde en kısa zamanda annelik duygusunu yaşarız..
tesbih duvara asiliyo.bide bende cok sey okudum cnm incir kuru sogan suyu (bide sogan suyunu kurtaj eskiden olmadigi icin bebek dusurmek icinde yaparlarmis onun icin baslamadim o riski goze alamadim ) birsuru ot ilac okudum kadin bana cocugun olmaz degigi zmn tek dusuncem hamile kalip o kadinin suratina tahlilleri atmakti cunku gerizekali doktor bni muayene etmeyip direk kisirsin yani infertilite teshisini yapistirdi o yuzden dedim allahtan iyimi biliyosun sen allahim muhtac olan kimseyi yuzustu birakmaz vermiyosada bizim icin hayirlisi odur neyse cok uzattim.eve geldim hastaneden o sinirle interneti alt ust ettim hayit suyuyla hamile kalan onlarca kisiyi okuyunca icime sindi basladim sadece sabah aksam bu suyu icip dua ettim hic ilac flnda kullanmadim iste hamile kaldim benim amacim kimsenin duygulariyla oynamak deil amacim bn zamaninda o caresizligi yasayan biri olarak yaziyorum bnm en buyuk destegim burdaki basari oykuleri oldu allah ol dedikten sonra doktorlar kim oluyo off cok uzun oldu umarim bunaltmamisimdir sizi
kendime o kadar kzııyorum ki yine vazgeçtim bebekten yine yine.
eşimle bi tartışma yaşadık ve ben bebekten vazgeçtim
ya neden cesaret edemiyorum çok istememe rağmen neden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?