yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

yok boşanacak kadar değil yani sanırım değil.
herkesin içinde rezil etti beni
eşimle ilgili şöyle bir sorun var hep diyorum beni çok seviyor bunu her haliyle belli ediyor ama ailesinden birini görünce şımarıyor mu beni unutuyormu çözemediğim bir sıkıntı var.
ailesinden biri gelince veya biz onlara gidince bana gıcık gıcık davranıyor ama sanırım dersini aldı.
3 gün hiç konuşmadım sorunu çözmek için konuştuğumda da bir daha olursa affetmem dedim affetme zaten dedi. boşanırsın diye korktum dedi.

benmkide öle canm erkeklik taslıyo herkesin yanında ağırlığını koyuyo ama ben alıştım bende ona aynı şekilde davranıyodum sonra konuştuk hallettik ... umarım sizde düzelirsiniz ... b,liyomusun ben hiç pozitif bişey düşünemem hep başıma kötü bişey gelcek diye düşünürüm mesela bebek istiyodum olmuyodu sonra hamile kaldım bebeğim olduğuna tam sevinmişken aklımdan acaba dış gebemiyim diye geçirirken gerçekten dış gebeliğim olduğu ortaya çıktı ben bu halimi ne yapcam bilmiyorum .... bende eşimle hep bu yüzden tartışırım hep negatifsin diyo.... başıma ii bişy gelmioki ii şeyler düşüniyim...

çok üzüldüm geçmiş olsun canım. bende senin gibiyim negatif düşünürüm hatta düğün günümüzde bile trafik kazası geçireceğiz ölecez kavuşamicaz falan aklımdan bunları geçiriyordum ama dillendirmem ben.
aklımdan geçerde uzalaştırmaya çalışırım hep. korkularım var bebekle ilgili albumin bilirmisin annem kardeşimin doğumunda bu hastalıktan vefat etti. ablalrımın hamileliklerinde de çıktı normal doğum yapan bile 2-3 gün hastane de yattı. ya bende çıkarsa ya ölürsem bebeğim de bizim gibi annesiz büyürse ya eşim ona sahip çıkmazsa böyle paronoyalara girdiğim oluyor

Allah büyük inşallah korkularımı aşacağım bende anne olmak istiyorum

çok sağol canm ... seninde başın sağolsun annen yattıkça allah sizlere uzun ömür versin. çok üzüldüm ben doktoruma bu durumu anlattığımda psikolga git dedi ilaçsız ama bi şeklde atlatman laızm buda bi hastalık dedi ... ama seninki daha ilerde tabi ... gitmeyi düşünmedinmi hiç

yani kızlar böyle konulardan uzak duracak şeyler yapsanız daha iyi farkl aktiviteler bulun kendinize emin olun çok iyi gelecektir her türlü kötü düşünceden uzak durmaya çalışın

canım şimdi birinci boncuğu okuyup 2 ye geçioz 2 yi okuyup tekrar bire dönüyoz sora 2 yi......sora 3 e geçioz 3ü okuyup başa 1 e dönüyoz 3 e kadar okuyoz..sora 4.boncuğu okuyup başa dönüp 4 e kadar okuyoz..sora 5i okuyup 5 e kadar tekrar okuyoz..bu şekildemi başkada anlayamıyorum inşallah doğru anlamışımdır ..

her boncuk da başa dönüp okuyoz yani..diyelim 10 .boncuktayım okudum 1 e dönüyorum 10 kadar tekrar ihlas suresi...sora 11 e geliyorum okuyorum başa dön 11 ekadar yeniden oku bu mudur yani...birgün de bitmezse işaretleyip ertesi gün kaldığımız yerden devam etmek şansı var mı canım.....

eylülde hemen kalırsın canım inaşllah...senin için hayırlısı buymuş ....ben bugün dk a gittim 20 mm yumurta oluşmuş perşembeye kadar ilişki dedi...inşalla tutar yaa

ben bugünden beri eşimle uğraşıom hastanede sprem testi için bi yandan bana kızıyo bi yanda gün atıyolar hala yaptıramadık buayın 17 sinde bida gitcez..sen naptın adet oldunmu cnm en son şüpeleniyodun

kendime o kadar kzııyorum ki yine vazgeçtim bebekten yine yine.
eşimle bi tartışma yaşadık ve ben bebekten vazgeçtim
ya neden cesaret edemiyorum çok istememe rağmen neden ya
olmaz öle canım en ufak tartışmada bebekten vazgeçme böle vesveveseler düşünme

cnm aynen oyle diyelim basladin kaldigin yani icinde oldugun tesbih bittikten snra birakabilirsin ama diyelim 10.tesbihi cektin birinciye dondun tekrar 10..tesbihi okuyana kadar birakamiyosun dedigim gibi ben bir ayda yaptim zaman buldukca yaparsin ertesi gunede birakabilirsin cnm dua kolay ztn hepsinde ayni once bismillahirahmanirahim snra ihlas suresi ama besmele hepsinde okuncak sadece basinda deil yani

hele şükür doğru anlamışım ...hemen başlıyacam canım inşallah bende kalırım...tesbihi birine mi vericez canım ..neden ve nezaman verilcek

hele şükür doğru anlamışım ...hemen başlıyacam canım inşallah bende kalırım...tesbihi birine mi vericez canım ..neden ve nezaman verilcek

tesbih bitince duvara asiliyo ya kibleye dogru dilegin kabul oldugu zaman alip birine verebiliyosun istersen tabi hani baska dilegi olan birine mesela ama duan kabul olmadan kesinlikle indirmiyosun astigin yerden insallah guzel rabbim duyar sesini hakkinda hayirlisini verir cnm

canım verdiğim kişide illa bu duayı okuyacakmı...
yani okumasa olmuyomu

Son düzenleme:
yok cnm okumazsa verme ztn dilegin kabul olana kadar duvarda kaliyo eger kesinlesirse duan kabul olursa veriyosun ama sonucta okuyosun okadar bi kenarda kalicaksa hic verme daha iyi ben oyle biliyorum cnm

canmmmm hadi hayırlısı inşallah tutar yaaaa dualarım senleee çalışmalara devam :))))

allaha sukur cnm cok iyi gidiyo bu 15 gun riskliymis bebek tutunabilsin diye ugrasiyorum yatmaktan bunaldim amayapck bisey yok sen nasilsin

dikkat et canm ben eminim içime doğuyo meleğin elini bırakmicak sıkı sıkı tutuncak sana sende ona :) off ya zaman geçmiyo valla eylülü nasıl beklicem ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…