- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
cnm eylulu beklerken bide bakmissinki bebisin olmus ins.ilk denemede tutar cnm
yok canmm nerdee yasak sezeryanla alındığı için 6 ay bebek yok hamileyim diye sölemesi ayıp şubat ayında eşimle birlikte olamadık martta bu ameliyatı oldum 2 ayda burdan ilşki yasak :) arkadaş olduk kocamla :)
ya bizimde 15 gun yasak esim sabredemiyo 2 ayda duvara tirmanirdi artik :) cnm demek istedigim zmn cbk gecer gozunu ac kapa eylul gelmis hamile kalmissin anlaminda dedim ama gel gorki onuda soylemesi kolay yasamasi sabretmesi zor
amin bnm duam kabul oldu umarim isteyen herkesinkide kabul olur
ya bizimde 15 gun yasak esim sabredemiyo 2 ayda duvara tirmanirdi artik :) cnm demek istedigim zmn cbk gecer gozunu ac kapa eylul gelmis hamile kalmissin anlaminda dedim ama gel gorki onuda soylemesi kolay yasamasi sabretmesi zor
canlarim bende yapicam bu duani kebul olsun insaallah.. ben dun esime anlatdim bu duani bu dua Imam Ali duasi dir dedi oda bir zaman yapmis irandayken bir mecidde guzel hayati olmasi icin yapmis diyo ki bir disari cikdim para buldum ve hergunlerim iyi gecdi cok sukur... bende dedim kocacigim hayatim birde cocuk icin yap ne olursun nebiliyim susdu yapar insallah bende yapicam
bana karsi komsum vermisti ne duasi oldugunu bilmiyorum ama onun ablasi yapmis kizi disardaymis yanina tayini ciksin diye dua etmis o sene kabul olmus dedi komsum bna verirken bekek icin demedi ne duan varsa kocanla ilgili olur maddi manevi her konuda olur dedi ben dua ederken icten kalbimle inandim kabul olucana gercektende allahima sukurler olsun gercekten oldu bende zmninda kendimi caresiz hissettigim icin burdakileri cok iyi anliyorum birazcik yardimim dokunursada ne mutlu bana :) bu arada kocan yapsa bile sana soylememesi lazim o sartmis kimse duymamaliymis demisti kadin bana
sagol canim benim bu duan bana hayir getirirse sana ne kadar minetdar olucam bilemezsin evet kendimi caresiz hiss ediyorum ve ne duysam ne okusam yapiyorum seninki yani bize onerdiyin dua en sifalisi olsun insallah allah bizleride sevindirsin benim basqa ne isteyim olsun ki bir cocugum olsun yeter birde omur boyu kocamla birlikte mutlu oluyum yeter bana basqa ne mal nede mulk hicbirsey istemem
allah gonlune gore versin cnm umarim allahim cok bekletmez hepiniz hamile kalirsiniz bende kendimi caresiz hissediyodum hele doktor cocugun olmaz diyince yikildim resmen ama rabbim ol demesi yetiyo hepimizin hakkimiza ne hayirliysa onu nasib etsin insallah
eylülde hemen kalırsın canım inaşllah...senin için hayırlısı buymuş ....ben bugün dk a gittim 20 mm yumurta oluşmuş perşembeye kadar ilişki dedi...inşalla tutar yaa
ben bugünden beri eşimle uğraşıom hastanede sprem testi için bi yandan bana kızıyo bi yanda gün atıyolar hala yaptıramadık buayın 17 sinde bida gitcez..sen naptın adet oldunmu cnm en son şüpeleniyodun
olmaz öle canım en ufak tartışmada bebekten vazgeçme böle vesveveseler düşünme
canlarim bende yapicam bu duani kebul olsun insaallah.. ben dun esime anlatdim bu duani bu dua Imam Ali duasi dir dedi oda bir zaman yapmis irandayken bir mecidde guzel hayati olmasi icin yapmis diyo ki bir disari cikdim para buldum ve hergunlerim iyi gecdi cok sukur... bende dedim kocacigim hayatim birde cocuk icin yap ne olursun nebiliyim susdu yapar insallah bende yapicam
aynen bende bu dua bana hayır getirirse aysimaaaya ömür boyu dua edicem özellikle bebeğiiçin....sagol canim benim bu duan bana hayir getirirse sana ne kadar minetdar olucam bilemezsin evet kendimi caresiz hiss ediyorum ve ne duysam ne okusam yapiyorum seninki yani bize onerdiyin dua en sifalisi olsun insallah allah bizleride sevindirsin benim basqa ne isteyim olsun ki bir cocugum olsun yeter birde omur boyu kocamla birlikte mutlu oluyum yeter bana basqa ne mal nede mulk hicbirsey istemem
aynen bende bu dua bana hayır getirirse aysimaaaya ömür boyu dua edicem özellikle bebeğiiçin....
insallah cnm ise yarasinda hepinizi cok iyi anliyorum bnde oyleydim allahim bekletmedi cok fazla umarim sizide bekletmez cnm bende yaparken bna veren kadin biliyodu sanirim cevrenden kimse bilmiycek sonucta burda kimse kimseyi gercek anlamda tanimiyoki diye tahmin ediyorum kimse gormesin yaparken cevrendekiler duymasin yeter onemli olan niyet sonucta hadi hayirlisi cnm ins ise yarar
yeni evlenenlere sesleniyorum neden hemen bebek sahibi olmak istiyorsunuz?evliliginizin tadını çıkarın 1-2 yıl. çocuk olduktan sonra inanın özel hayat bitiyor tamamen çocuk odaklı bir yasam baslıyor. o yüzden acele etmeyin derim.
canim sana bir soru daha senide yordum ...eger bu duani yaparsak qusul almalimiyiz ve namaz kilmamiz sartmi sen kiliyormusun yoksa oturdun oylece yaptinmi lutfen anlat
gusul aliyomuyuz derken temizsen surekli almana gerek yok cnm basini kapatirsin ben tesbih cekerken normal abdest almadim he bide normalde namaz kilmiyorum ama tesbihe baslamadan once iki rekat sukur namazi gibi kildim duami ettim snra basladim tesbih cekmeye sart degildir ama yaparsanda iyi olur ilk baslamadan once yani sonrasinda hic kilmadim hamile oldugumu ogrendigim zamanda 20 rekat sukur namazi kilmistim ama kisisel tercih cnm isteyen yapar mecbur deil bnm icimden geldigi icin yapmistim hamile kalirsam kilicam demistim o yuzden yani
merhaba kızlar ben yeni üye oldum ama daha önceden yazdıklarınızı hep okuyordum kendımı herkezden cok size yakın hissediyorum cunku dertlerımız bırben 3yıldır evlıyım ılk 2 sene dusunmedım ogrencıydım ve sımdı ıse 4. sınıftayım ve 6aydır hamıle kalmak ıcın yapmadıgım kalmadı.aslında 6 ay once ılk denememde tutmustu ama sadece 5hafta benımle kaldı 6 aydır hıc korunmamama ragmen hala gebe kalamadım her ay regl oldugumu görunce aglamaktan helak oluyorum hayatımdan zevk alamıyorum kımyasal gebelıkmıs benımkısı ama bıdaha hamıs kalamadım dr. sorun yok dıyor ama bır turlu olmuyor Allah hakkımızda hayırlısını versın hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?