- 1 Mart 2013
- 219
- 7
- 68
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
evet kapatirim namaz kildim ben simdi bazi nedenler dolayi kilamiyorum abdest alirim cunki esimle yatip kalkiyoruz bence almazsam gunah olur bir alirim..bende dedim arkadasim... hamile kalirsam her cuma insaallah 2 ruket sukur namazi kilacagi,m diye tam dogus yapan gunume kadar kilacagim insallah Allah bana o gunleri versin duysun sesimi
peki cnm bisey sorcam onceki sayfalarda yazdinmi bilmiyorum doktora gitmismiydin bi sorun varmiydi
evet gitdim hormon pralaktin yuksekliyi yasiyordum onuda saldim biraz basqa hic birseyin yok dediler...doktoru sevmiyorum canim doktora gidince cok umudsuzlaniyorum sanki uzuluyorum doktorsuz filansiz kalmak istiyorum insaallah[/QUTE]
cnm eger istersen hayit suyunuda deneyebilirsin hormonlari duzenliyomus ben tesbihle birlikte onuda kullanmistim bi arastir istersen sifanin nerden gelicegini bilemeyiz ben bi zararini gormedim kullanmaya basladim adetim gecikince 25.gunde biraktim yani o 25 gun bile etki etmis demekki gerci allah bilir orasini
evet gitdim hormon pralaktin yuksekliyi yasiyordum onuda saldim biraz basqa hic birseyin yok dediler...doktoru sevmiyorum canim doktora gidince cok umudsuzlaniyorum sanki uzuluyorum doktorsuz filansiz kalmak istiyorum insaallah[/QUTE]
cnm eger istersen hayit suyunuda deneyebilirsin hormonlari duzenliyomus ben tesbihle birlikte onuda kullanmistim bi arastir istersen sifanin nerden gelicegini bilemeyiz ben bi zararini gormedim kullanmaya basladim adetim gecikince 25.gunde biraktim yani o 25 gun bile etki etmis demekki gerci allah bilir orasini
canim ya cok isterdim amma bilmiyorumki o ne azerice bi anlasam icerdim neden olmasin sanada cok tesekkurler dualar ediyorum iyiki varsin
inanmiyicaksin ama keci boynuzu aradim kimse bilmiyo ne oldugunu azeride.. bi onuda iciriyim dedim esime ama bulamadim yani ismini bizim dilde bilmiyorum
sen azerimisin yoksa ordami yasiyosun sadece
bitki satilan yer fln yokmu orda aktar falan isim degisiktir ama kesin vardir ya kusura bkma azeriyim diyince aklim eskilere gitti pek iyi anilar deil acikcasi
aysima tatlım sen hamile kaldığın ay neler yaptın ayakları havaya diktinmi sabahaka kadar yattınmı bunları da yazarmısın şu çaresiz :26:kardeşlerine
bu hayıt suyunu kaç kişi kullandı? gerçekten işe yarıyor mu çok merak ettim.
ya canim dogrusu ilk ay diktim ayaklarimi ama son hamile kaldigim ay hic bisey yapmadim ama gece banyo yapamiyodum ses olmasin diye bi o ztn umudumu kesmistim doktor olmaz dedigi icin adet olmayi bekliyodum ama kismet iste ama ne yastik koydum ne ayaklarimi diktimaksine iliskiden snra tmn tuvalete gidip temizliyodum akinti oldugu icin ama cnm sunuda soyliym bn esimle birlikte olurken cocugum olsun diye dusunmedim aksine sadece cnm istedigi icin oluyodu
anladım canımyok cnm ya simdi soyle bi durum var bizim apartman o kadar ses geciriyoki sacma gelebilir ama bide bizim yatakta cok ses cikariyo ordada yapamiyoruz hani ne biliym usengeclikte var gece ses cikiyo diye yikanmiyorum sinuzit var sa cimi kurutmam lazim oyle oluncada smdi diceksin kimene ama bikere alt tattaki cocuk kocama imali knsms sizin evdende ses eksik olmuyo fln diye oyle yani sacma ve uzun bi aciklama oldu ama neyse :)
inşallah hamilesindir canım haber beklioruzkızlar benim bat 5nisandı ama hala birşey yok, burda yazıları okudukça iyice psikolojim bozuldu. kırmızılar gelirse haber veririm bir süre girmicem siteye. Bol bl hamiş olsun döndüğümde. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?