yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

peki cnm bisey sorcam onceki sayfalarda yazdinmi bilmiyorum doktora gitmismiydin bi sorun varmiydi

peki cnm bisey sorcam onceki sayfalarda yazdinmi bilmiyorum doktora gitmismiydin bi sorun varmiydi

evet gitdim hormon pralaktin yuksekliyi yasiyordum onuda saldim biraz basqa hic birseyin yok dediler...doktoru sevmiyorum canim doktora gidince cok umudsuzlaniyorum sanki uzuluyorum doktorsuz filansiz kalmak istiyorum insaallah

bitki satilan yer fln yokmu orda aktar falan isim degisiktir ama kesin vardir ya kusura bkma azeriyim diyince aklim eskilere gitti pek iyi anilar deil acikcasi

bitki satilan yer fln yokmu orda aktar falan isim degisiktir ama kesin vardir ya kusura bkma azeriyim diyince aklim eskilere gitti pek iyi anilar deil acikcasi

ne olmuski anlatirsin bir ara bos olsan sahsi birseymi? yok burda oyle yer ayin sonu irana gidicegiz esimle belki orda bulurum opdum

kızlar nabersiniz bakalım
çalışmalara dewam perşembeye kadar gün aşırı ilişki dedi doktor inş.tutar ..bide ben artık ilişkiden sora sabaha kadar yatıyorum sabah duş alıyorum sabaha kadar belimin altında yastık var idare ediyom işte buseferde kalamassam ben daha hiç kalamam heralde

aysima tatlım sen hamile kaldığın ay neler yaptın ayakları havaya diktinmi sabahaka kadar yattınmı bunları da yazarmısın şu çaresiz :26:kardeşlerine

aysima tatlım sen hamile kaldığın ay neler yaptın ayakları havaya diktinmi sabahaka kadar yattınmı bunları da yazarmısın şu çaresiz :26:kardeşlerine

ya canim dogrusu ilk ay diktim ayaklarimi ama son hamile kaldigim ay hic bisey yapmadim ama gece banyo yapamiyodum ses olmasin diye bi o ztn umudumu kesmistim doktor olmaz dedigi icin adet olmayi bekliyodum ama kismet iste ama ne yastik koydum ne ayaklarimi diktimaksine iliskiden snra tmn tuvalete gidip temizliyodum akinti oldugu icin ama cnm sunuda soyliym bn esimle birlikte olurken cocugum olsun diye dusunmedim aksine sadece cnm istedigi icin oluyodu

ses kime olucktıki canım beraber mi oturyon sen..hemen banyo yapmamak da hamile kalmak için iyimiş buaralar bende öle yapmayı çalışıom....düşünmemek elde değil ki......

yok cnm ya simdi soyle bi durum var bizim apartman o kadar ses geciriyoki sacma gelebilir ama bide bizim yatakta cok ses cikariyo ordada yapamiyoruz hani ne biliym usengeclikte var gece ses cikiyo diye yikanmiyorum sinuzit var sa cimi kurutmam lazim oyle oluncada smdi diceksin kimene ama bikere alt tattaki cocuk kocama imali knsms sizin evdende ses eksik olmuyo fln diye oyle yani sacma ve uzun bi aciklama oldu ama neyse :)

kızlar benim bat 5nisandı ama hala birşey yok, burda yazıları okudukça iyice psikolojim bozuldu. kırmızılar gelirse haber veririm bir süre girmicem siteye. Bol bl hamiş olsun döndüğümde. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

anladım canım
insan kendi evindede rahat edemicekse yani
:44: neyse boşver kaldın sonuçta hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…