- 1 Mart 2013
- 219
- 7
- 68
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
anladım canım
insan kendi evindede rahat edemicekse yani:44:neyse boşver kaldın sonuçta hamile
kızlar benim bat 5nisandı ama hala birşey yok, burda yazıları okudukça iyice psikolojim bozuldu. kırmızılar gelirse haber veririm bir süre girmicem siteye. Bol bl hamiş olsun döndüğümde. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
kizlar ya aranizda sigara kullanan varmi bn malesef hala birakamadim esim biraktim saniyo ama evde tekim malesef birakamiyorumda
hayırlısı canım ama adet bekle sen yinedeBu sabahat test yaptım negatif belki böylesi daha iyi eşimle tartıştık
ayy yapma canım yaa bırakmaya çalış bebeğine çok zarar veriyosunkizlar ya aranizda sigara kullanan varmi bn malesef hala birakamadim esim biraktim saniyo ama evde tekim malesef birakamiyorumda
aslinda cok fazla icmiyorum 3gunde bi paket fln birakmayi cok istiyorum ama insallah birakabilirim .(
kızlar bizim perşembeye kadar çalışmamız gerekiodu ya eşimle kavgalıyız yapmıyorz
neyseki barıştık sadece pazartesi salıyı kaçırdık bugün son zaten doktor perşembeye kadar dediydi ..dün tutmuştur işallah..ama hiç sanmıorum belirti yok tuttuğu anda insan anlar daha yok bende yanicanim bana sorarsan soyle cocuk icin onemli de ne biliym omur boyu icin icini yemesin snra belki olucakti ndn yapmadim diye sonucta esinle 2 gun snra barisicaksiniz pisman olma bana sorarsan
neyseki barıştık sadece pazartesi salıyı kaçırdık bugün son zaten doktor perşembeye kadar dediydi ..dün tutmuştur işallah..ama hiç sanmıorum belirti yok tuttuğu anda insan anlar daha yok bende yani
yok cnm akıntı falanBoyle gunlerde bi kac gun bile onemli canm kus kalmayinbi kac gun icinde dikkat et cok cok acik pempe bi akintin olursa bilki hamilesin ve 15 gun felan is yapma uzan dinlen sperm 3 ile 5 gun rahimde yasiyo icini ferah tut stres yapma sana iyi gelecek biseyler yapmaya calis ama dedigim gibi 15 gun felan dinlen istirahat et tamammi canm insallah bu ay hamile kalirsin dualarim seninle :)
bende hiç bişe yok cnm akıntıya bakıom hiçbieş yok yaa gerçi olmayanda oluyomuş senin gibi..umutlanmak herşeyden kötü yaa hayal kırıklığı falan..yok cnm hiç bişe yok şuan biliyorumcanim o belli olmaz ki ben hic ama hic belirtim yok sadece ogrendigim zmn kasik agrim bide 2 gun bulantim oldu oda psikolojik de olabilir cunku suan hic bir belirtim yok hatta cogu zmn unutuyorum bile hamile oldugumu eger mumkunse bi hafta cok fazla iliskiye girme bende ne kadar dogru bilmiyorum 6-10 gun arasinda rahime yerlesiyomus bnde ne pembe ne kirmizi akintim olmadi yani herkeste ayni olmaz hatta bazen korkuyorum saglikli deil diyemi belirtim yok diye ama doktor normal dedi gelisimide normal dedi hami cok kaptirma kendini umutlanma hayal krikligi yasamamak icin ama dikkatte et varsa hamile kalirsan dikkat etmezsen farkinda olmadan dusurebilirsn dikkatli ol insallah tutmusturda hamilesindir canim
hayırlısı canım ama adet bekle sen yinede
bende hiç bişe yok cnm akıntıya bakıom hiçbieş yok yaa gerçi olmayanda oluyomuş senin gibi..umutlanmak herşeyden kötü yaa hayal kırıklığı falan..yok cnm hiç bişe yok şuan biliyorum
neyin 8.günü canım yumurtlamanınmıBenimde hiç birsey yok 8. Güne girdik bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?