yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

inşallah hamilesindir çok merak ettim şimdi öğrenince bizi de bilgilendir lütfen:)

kizlar ya aranizda sigara kullanan varmi bn malesef hala birakamadim esim biraktim saniyo ama evde tekim malesef birakamiyorumda

kizlar ya aranizda sigara kullanan varmi bn malesef hala birakamadim esim biraktim saniyo ama evde tekim malesef birakamiyorumda

Ben 2 sene oldu canm birakali ve iyiki birakmisim kafamda bitirdim once sende biran once birakirsin insallah cok rahat edeceksin biraktiginda emin ol

ya biliyorum cok vicdan azabida cekiyorum ama tek cok bunaliyorum evde yapck ic bisey yok oyalancak bisey yok hep bu son paketim diyorum ama olmuyo esim birakti 5 ay once bnide biraktim saniyo ama olmuyo

canım içtiğin sigara şu an çok etkilemeyebilir ama ileride çocuğunun bağışıklığı düşük olabilir çok çabuk hasat olur diğer bebeklere göre istersen biraz daha dikkat et

canim bana sorarsan soyle cocuk icin onemli de ne biliym omur boyu icin icini yemesin snra belki olucakti ndn yapmadim diye sonucta esinle 2 gun snra barisicaksiniz pisman olma bana sorarsan
neyseki barıştık sadece pazartesi salıyı kaçırdık bugün son zaten doktor perşembeye kadar dediydi ..dün tutmuştur işallah..ama hiç sanmıorum belirti yok tuttuğu anda insan anlar daha yok bende yani

neyseki barıştık sadece pazartesi salıyı kaçırdık bugün son zaten doktor perşembeye kadar dediydi ..dün tutmuştur işallah..ama hiç sanmıorum belirti yok tuttuğu anda insan anlar daha yok bende yani

Boyle gunlerde bi kac gun bile onemli canm kus kalmayin bi kac gun icinde dikkat et cok cok acik pempe bi akintin olursa bilki hamilesin ve 15 gun felan is yapma uzan dinlen sperm 3 ile 5 gun rahimde yasiyo icini ferah tut stres yapma sana iyi gelecek biseyler yapmaya calis ama dedigim gibi 15 gun felan dinlen istirahat et tamammi canm insallah bu ay hamile kalirsin dualarim seninle :)

canim o belli olmaz ki ben hic ama hic belirtim yok sadece ogrendigim zmn kasik agrim bide 2 gun bulantim oldu oda psikolojik de olabilir cunku suan hic bir belirtim yok hatta cogu zmn unutuyorum bile hamile oldugumu eger mumkunse bi hafta cok fazla iliskiye girme bende ne kadar dogru bilmiyorum 6-10 gun arasinda rahime yerlesiyomus bnde ne pembe ne kirmizi akintim olmadi yani herkeste ayni olmaz hatta bazen korkuyorum saglikli deil diyemi belirtim yok diye ama doktor normal dedi gelisimide normal dedi hami cok kaptirma kendini umutlanma hayal krikligi yasamamak icin ama dikkatte et varsa hamile kalirsan dikkat etmezsen farkinda olmadan dusurebilirsn dikkatli ol insallah tutmusturda hamilesindir canim

yok cnm akıntı falan
sprem 48 saatt duruo sanıodum 3 ile 5 se iyi ...
inşallah canım dua et nolur bende tadayım o duyguyu

bende hiç bişe yok cnm akıntıya bakıom hiçbieş yok yaa gerçi olmayanda oluyomuş senin gibi..umutlanmak herşeyden kötü yaa hayal kırıklığı falan..yok cnm hiç bişe yok şuan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…