yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Yok canim Bat 5 nisandi kan tahlili 0.86 pazartesi kırmızı gelmezse doktora gidicem

cnm moralini bozmak istemem ama umutlanmak ck kotu eger adetin 7 gun gectiyse cok yuksek olmasi lazim tabi doktor deilim bilimem ama bence yukselmez cok kucuk bi deger istedigin icin yada havalardanda gecikmis olabilir doktora gidince ogrenirsin ne oldugunu

yok cnm akıntı falan
sprem 48 saatt duruo sanıodum 3 ile 5 se iyi ...
inşallah canım dua et nolur bende tadayım o duyguyu

0 86 yükselebilir canım geç döllenmemi ki

Canm 10 dan fazlasi gebe oldugunu gosterir ama aysimanin dedigine katiliyorum cokta umitlenme kimyadal gebelikte olabilir son adet tarihin 5 nisansa daha cok erken stres yapma biaz sabret istersen sonuc ne olursa olsun uzulme dikkat et kendine hayirli haberlerini duyariz insallah

yok cnm akıntı falan
sprem 48 saatt duruo sanıodum 3 ile 5 se iyi ...
inşallah canım dua et nolur bende tadayım o duyguyu

Ama uzulme artik valla bende uzuluyorum alismis olman lazim su gerginligi at uzerinden önce herkeste ayni olcak diye bisey yok rahat ol hamileysende degilsende bu benm icin hayirlisi demekki de hakkinda hayirlisi neyse o olsun canm ama rahat ol artik hic degilse kocalarinizla birlikte oluyosunuz bizde oda yok bak düz duvara tirmancaz nerdeyse :)

Kizlar aranizda fala inanan varmi bilmiyorum ama benim teyzem bole vakti zamannda ermisleri gorurdu kalbi cok temizdir kahve fali olmasada icinden ne gecerse onu soler cikarda tabi gaybi Allah bilir. Bana hep diyodu bebek bebek diye anneme dun bakms demis elif dis gebelik gecirdi gazla atti vucudundan ama yne bebek var falan dems nisan hastalgmda bole 4 gn geckmsdi bende acabami diyorum...

inşallah hamilesindir ama dş gebe değilsndir .... o acıyı çekmeni hiiç istemem valla

dış gebelik vücuttan gazla atılırmı yaa sbl arkadaş nekadar acılar çekmişti...
sen adet olmadıdmıydın cnm şüpen varmı...böle kişilerin dediği çıkıo genelde inş hamiesindir

dış gebelik vücuttan gazla atılırmı yaa sbl arkadaş nekadar acılar çekmişti...
sen adet olmadıdmıydın cnm şüpen varmı...böle kişilerin dediği çıkıo genelde inş hamiesindir

yok canm ben adet oldum ayın 5inde ama teyzem demişki işte geçiktiği zamanlarda öle tutmuş gazla atmış amannn Rabbim bilir işte bizde dinliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…