- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
0 86 yükselebilir canım geç döllenmemi kiYok canim Bat 5 nisandi kan tahlili 0.86 pazartesi kırmızı gelmezse doktora gidicem
neye şaştın canım sonuca mıBilmiyorum ki şaştım kaldım bende açıkçasıneyse biran önce belli olsun da rahatlayayim artik
inş.hamilesindir caım haber bekliruz senden
Yok canim Bat 5 nisandi kan tahlili 0.86 pazartesi kırmızı gelmezse doktora gidicem
yok cnm akıntı falan
sprem 48 saatt duruo sanıodum 3 ile 5 se iyi ...
inşallah canım dua et nolur bende tadayım o duyguyu
0 86 yükselebilir canım geç döllenmemi ki
yok cnm akıntı falan
sprem 48 saatt duruo sanıodum 3 ile 5 se iyi ...
inşallah canım dua et nolur bende tadayım o duyguyu
inş.hamilesindir caım haber bekliruz senden
Doktor rahmin kalinlasmis dedi ama test negatif söktürucu vericek ama kullanmak istemiyorum beklicem bakalım biraz daha adet ölürüm herhalde
Rahim duvarı gebelikte ve adetten önce kalinlasirmis.
hamilelikten şüpe etmedimi pekiDoktor rahmin kalinlasmis dedi ama test negatif söktürucu vericek ama kullanmak istemiyorum beklicem bakalım biraz daha adet ölürüm herhalde
Adeti bilmiyodum ogrenmis oldum hakkinda hayirlisi canm allah gonlune gore versi
hamilelikten şüpe etmedimi peki
Kizlar aranizda fala inanan varmi bilmiyorum ama benim teyzem bole vakti zamannda ermisleri gorurdu kalbi cok temizdir kahve fali olmasada icinden ne gecerse onu soler cikarda tabi gaybi Allah bilir. Bana hep diyodu bebek bebek diye anneme dun bakms demis elif dis gebelik gecirdi gazla atti vucudundan ama yne bebek var falan dems nisan hastalgmda bole 4 gn geckmsdi bende acabami diyorum...
dış gebelik vücuttan gazla atılırmı yaa sbl arkadaş nekadar acılar çekmişti...Kizlar aranizda fala inanan varmi bilmiyorum ama benim teyzem bole vakti zamannda ermisleri gorurdu kalbi cok temizdir kahve fali olmasada icinden ne gecerse onu soler cikarda tabi gaybi Allah bilir. Bana hep diyodu bebek bebek diye anneme dun bakms demis elif dis gebelik gecirdi gazla atti vucudundan ama yne bebek var falan dems nisan hastalgmda bole 4 gn geckmsdi bende acabami diyorum...
dış gebelik vücuttan gazla atılırmı yaa sbl arkadaş nekadar acılar çekmişti...
sen adet olmadıdmıydın cnm şüpen varmı...böle kişilerin dediği çıkıo genelde inş hamiesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?