yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

dış gebelik vücuttan gazla atılırmı yaa sbl arkadaş nekadar acılar çekmişti...
sen adet olmadıdmıydın cnm şüpen varmı...böle kişilerin dediği çıkıo genelde inş hamiesindir

Dis gebelik gazla atiliyomusda ben niye okadar aci cekmisim inanmayin boyle seylere valla nerdeyse ölüyodum kefeni zor yirttim hamile olan yada bebek isteyen kimseye allah boyle bisey yasatmaz insallah....

herkese merhaba
bende 6.5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz
doktora rutin kontrollere gidiyorum adet düzensizliğim vardı hanii 3 4 gün atıyordu yanii bunun için progestan verdi ve folik asit rahmin kalın güzel dedi
3 aydır tık yok nedense geçen ay 1 hafta stresle geciktirdim adetimi bu ay rahatım yumurtlamayı bile hesaplamadım doktorun dediği gibi gün aşırı birlikte olup yatıyorum sigara alkolü bıraktım artık işimiz Allah'a kaldı nasip ederse inşallah anne olmak istiyorum inşallah kızlar bu sene bizi senemiz hatta bu ay bizim ayımız olur da bebek sahibi oluruz

kızlar artık bir küre başlama zamanı geldi kuru incir havuç karışımını araştırıyorum ama biyandanda bal tarçın çörekotunumu içsem acaba diyorum..hangisi daha etkilidir acaba....

aysimaaaaaaa nerdesin canım yaaaa
ben bal tarçın çörekotuna başlıcam da sen bunun yanında hayıt suyu mu içtin nasıl içtin nerden aldın ölçüleri neler lütfen aclen yazarmısın.
buarada tesbihe başladım her okumada besmele çekiliomuydu..ben 17 tesbihe kadar unuttum ondan sorasını devam etim bi sakıncası olurmu

Hamile olup olmadigini ogren kürlere oyle basla canm hamileysen bi zarari olmasin allah korusun ama sogan suyu kürü var onu yapa bilirsin hamilelikte bi zarari yok aksine süt yapiyo tavsiye ede bilirim....

Hamile olup olmadigini ogren kürlere oyle basla canm hamileysen bi zarari olmasin allah korusun ama sogan suyu kürü var onu yapa bilirsin hamilelikte bi zarari yok aksine süt yapiyo tavsiye ede bilirim....
​sbl ölemi dersin tatlım dün ben kan testi yaptırdım daha adetime var ama 1,19 çıktı ..sence yükselirmi ..doktora sordum yükselebilir dedi...

kızlar aramızda hamile kalan yokmu ben eşimle beraber cuma günü başka bi doktora gittim doktor dedi değerler normal sperm ileri hızının birazdaha hızlı olması lazım dedi bu degerlerle hamile kalabilirsin bir sene olmazsa gel tüp bebek yapalım dedi bende dedim niye okadar bekliyim millet ilk geceden gebe kalıyo dedim asistan havalı bi doktordu zaten soracaklarımıda soramadım. nese yine fos çıktık hafta sonu gezdik dolaştık ya kardeşim her yerdemi hamile olur koca koca karınlar yada yeni doğmuş çocuklar psikolojim iicene bozuldu. sölemesi ayıptır oturdk dondurma yicez eşim lavaboya gitti dibimize bi çift oturmazmı maşallah çokda tatlı 6 aylık kızları var.. nese eşim geldi oturdu yanıma çocuğa bi bakışı var içim eridi resmen adam bide demesinmi babacım güzel kızım hadi mama yiyelim hopp anneciğemi gidicen annesinde durmuyo hopp babacığa gel okadar sinirim bozulduki başladım ağlamaya... kıyamam eşimde noldu diyo anladı tabi bende şirket maaşı yatırmadı ya ona sinirim bozuldu dedim. anladı tabi ben senden alıyorum gücümü yapma böle dedii..... moralim çok bozuk çookkkk

Son düzenleme:
​sbl ölemi dersin tatlım dün ben kan testi yaptırdım daha adetime var ama 1,19 çıktı ..sence yükselirmi ..doktora sordum yükselebilir dedi...

Canmm doktoru dinle yukselir dediyse vardir bir bildigi sen kür felan yapma 2 hafta sonra kan tahlili yaptir yine negatif cikarsa o zaman basla kür uygulamaya canm riske atma kendini nolur nolmaz

:'( ne digim ki benide aglattin herkese iyiyim demekten yoruldum

Canmm doktoru dinle yukselir dediyse vardir bir bildigi sen kür felan yapma 2 hafta sonra kan tahlili yaptir yine negatif cikarsa o zaman basla kür uygulamaya canm riske atma kendini nolur nolmaz
canım bugün enfeksiyon için başka bi doktora gittim sonuçlarımı gösterdim beta hcg ye bakınca dediki ben sana ilaç yazamam bu değere göre hamile olabilirsin olmayadabilirsin şüpeli dedi...önce kadın doğumcuya görün sora gel dedi...gittim kadın doğumcya kağıdı baktı gebelik yok negatif dedi yükselmezmi dedim normalde gebelik olmayınca sıfır lı değerler çıkar sende ki değer biraz enteresan dedi yenden kan istedi..kan alıcak doktor da ultrasonla baktı rahim boş dedi gebelik yok dedi( ama 2haftalık hamilelerin bile rahminde bişe görünmüo bendeki bu değerle zaten görünmezdi) kan testine bile gerek yok dedi sağ da kist var adetle akar gider dedi..bende bu değer hiçyükselmezmi dedim yükselsebile bu verceğim ilacı içebilirsin dedi zararı yok dedi..sen adeti bekle dedi ....inşallah yükseleri canım yinede umudumu tüketemiyorum fazlada umutlanmak istemiyorum adete kadar beklicem inşallah yükselir 2 hafta sora yinede yaptırtsammı test bide yüksek çıkarmış ölürüm yaa sevinçten..bugün kadın doğumda sıra beklerken benden öncekiler bi çıktı hamileymiş kız kocasıyla sarıldılar baba oluyon diyolardı çocuğa allahım bizede nasip etsin bu dyguları

Son düzenleme:

Allah sanada nasip etsin canm ama ben 4 kez test yaptirmistim gecen seneler hep 0.100 cikiyodu 1.000 bile degil yani dikkat et sen doktorun dediklerini yap onun haricinde bisey yapma uzulecegin seyler olmasin hayirli haberlerini bekliyorum akışına birak herseyi hamile psikilojisinede girme dikkat et sabirla bekle yeter :)

canım nasıl yani benim sonuç umutlumu sence..0.100 benim değerden az dimi..o psikolojiye girmek istemiyorum ama varsada rabbim doğruyu düşündürtsün

canım nasıl yani benim sonuç umutlumu sence..0.100 benim değerden az dimi..o psikolojiye girmek istemiyorum ama varsada rabbim doğruyu düşündürtsün

Canm seninki 1.19 benim ki ondan az baya az 0.1 benimki sen 2 hafta sonra git kan tahlili yaptir saglik ocaginda gebeysende erkenden ogren yinede hayirlisi ihmal etme:) insallah hamilesindir

Canm soylemeyi unuttum bu arada ben hamileyken idrar yollari enfeksiyonu gecirdim gebelikte cogu kiside olurmus bu tabi sende olacak diye bisey soylemedim yanlis anlama enfeksiyon icin gittim doktora dedin ya ordan soyleme geregi duydum hislerim kuvvetlidir icimden bi ses senin hamile oldugunu soyluyo bende senin gibi sabaha kadar yatmistim :) insallah yanilmam da hamilesindir ya

canım tüylerim diken diken oldu ve gözlerim doldu hislerin kuvvetliyse eğer....enfeksiyon konusunda evet canım dün idrar yapaken çok kötü yandı oram ama daha öncede olmuştum böle ilaç içtim geçti ...bende duydum canım gebe olanlar ya mantar ya enfeksşyon oluyomuş ama ben sanmıom canım daha önce mantar bile oldumama hamile değildim...enfeksiyon kaptığımın önceki gecesinde yaşadığım iişkiden kaynaklandı bence bu enfeksiyon ...ya inşallah vardır canım ama eğer varsa bu enfeksiyon zarar veriyomuş bebeğe tıpki sendeki gibi...ilaçda içemiom allahım inşallah herşeyin hayırlısını nasip eder bitanem

Canm seninki 1.19 benim ki ondan az baya az 0.1 benimki sen 2 hafta sonra git kan tahlili yaptir saglik ocaginda gebeysende erkenden ogren yinede hayirlisi ihmal etme:) insallah hamilesindir
0.100 değilmi kız 0.1 yazmışın yanlış oldu heralde...inşallah hayal kırıklı olmaz tatlım 2 hafta sora erkenden öğrenirim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…