yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Kotu dusunme canim canm hemen... benim deger 0.1 dedim ya 0.100 ile ayni canm bi fark yok 0 lari attim sadece sen bunlara takma kafani en son ne zqman yaptin tahlil bilmiyorum ama 2 gunde bi yaptir tahlil saglik ocaginda bedava zaten iş felan yapma yat dinlen bu haftalarda belki hamilesindir tutunmaya yuvalanmaya calisiyodur yat dinlen bol bol :)

canim yaa tlfndan giriyorum internet paketim bitmisti ben sadece hayit suyu ictim baska hic bisy kullanmadim bide tesbih cekerken hepsinde besmele cekiyosun unuttuysanda bisey olmaz heralde okuyarak devam et insallah allah duani kabul eder gonlune gore verir

anladım canım yarın erken yaa hiç yaptırasım yok az daha geçsin...inş dediğin gibidir tatlım artık bende tatmak istiyorum o duyguyu

bal tarçon çörek otu kullannan sen değilmiydin cnm hayıt suyunu tarif edermisin tatlım duaya başladım yarıladım bile inşallah rabbim yüzümü güldürür hatta güzel gelişmeler var bakalım hayırlısyıla güzelce sonuçlanırsa inşallah

Bende dün hayıt suyu aldım. İçinde arı sütü, polen ve ginseng olan bir karışım aldım. Çay bardağının çeyreğine kadar hayıt suyu koyuyorsun, tadı hoş gelmeyebilir diye bir çay kaşığı ginseng karışımından koyuyoruz o tatlandırıyor. Bardağın geri kalanını asitsiz bir içecekle yada su ile tamamlıyosun ve içiyosun. Su ile içtiğinizde hoşunuza gitmeyebilir diye aktar başka bir içecekle karıştırmamı önerdi.

Hayıt suyu bayandan kaynaklanan problemleri çözüyormuş. İltihap vs. varsa hepsini temizliyor, Adeti düzene sokuyormuş.

Hepimize şifa olsun inşAllah

canım yok ben deildim hayıt kullandım ben sadece aktardan 100 gr 2 liraydı 1 tatlı kasıgını ezip kaynamış suyu bardaga koydum üstüne ezdigim hayıt tohumunu ekledim bardakta üzerini kapatıp 10 dk bekledim snra içtim ben tadını begeniyodum şekersiz içtim hiç zorlanmadan inş herkeste işe yarar

Hamile olup olmadigini ogren kürlere oyle basla canm hamileysen bi zarari olmasin allah korusun ama sogan suyu kürü var onu yapa bilirsin hamilelikte bi zarari yok aksine süt yapiyo tavsiye ede bilirim....

canım bnm de bildigim kadarıyla eskiden kürtaj yokmuş diye soğan suyu içerlermiş düşük yapmak için en iyisi kaderiminoyunu hiçbişey yapma bekle bukadar bekledin biraz daha bekle sbl in dedigi gibi ögrenene kadar bekle sogan suyunu o niyetle kullanılıyo diye biliyorum ama duydugum kadarıyla sadece

Enguzeli 2 hafta sonra yaptir daha saglikli bilgi alirsin....
bencede canım ama bilmiorum çok korkuyorum yaa bi acaibim hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum

tamam canım beklicem ama zor beklemekde bide okadar beklemeye rağmen sonuç aynıysa çok üzülürüm

aysimaaaaaa bu dua baş açık ve abdetsiz okunabiliyormuuu...buara gelmion kız hiç nerelerdesin yaaaaaa

canm elazıga dün geldim internet paketim bitmişti giremedim bugunde kontrol vardı ben başımı kapattım ama abdest almamıştım cnm ama ne şekilde en doğrusu nasıl bilmiyorum kadın bana sadece başını kapatıp oku demişti o yüzden abdest almadım her okudugumda

anladım cnm nasıl geçti kontrol herşey yolunda inşallah...ben namazlarımdan sora okuyorum canım inşalah duam kabul olur

Bencede doktor ne derse onu yap baska bisey yapma canm

anladım cnm nasıl geçti kontrol herşey yolunda inşallah...ben namazlarımdan sora okuyorum canım inşalah duam kabul olur

güzeldi cnm gelişimi iyi dedi işte tam gününde gidiyo kalp atışlarını duyduk bu gün çok tuhaf hissediyo insan inşallah en yakın zamanda sende hissedersin bu duyguyu allahım isteyen kimseyi çok bekletmesin inşallah

bugün içimi bi umutsuzluk sardı yaa kendi knedime gelin güvey oluyom gibi bi his..niye yükselsinki sonuç negatifse niye pozitife dönüşsün benimkide saçmalık işte

güzelim yaa sakın umutsuzluga kapılma doktor bana infertilite teşhisi koydu çocugun olmaz dedi ben o bir ay kocamdan boşanmayı bile düşündüm ama noldu bir ay geçmeden allahım verdi emin ol vakti zamanı gelince herşey olur bu ay olmasa bile olur zamanı gelince söylemesi kolay biliyorum ama kendini yıpratsanda hiç bişey degişmiyo sen elinden geleni yap takdiri allaha bırak o en iyisini bilir bunu sakın unutma olmuyosa daha vakti zamanı gelmedigi içindir

​maşallah canım ne güzel değişik bir duygudur inşallah bu ay bende hissederim bu duyguyu ve benim gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…