- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
2 günde nekadar artarki eğer varsa kaç olması gerekio yarın....nebilim korkuom ya aynı sonuç çıkarsa ..belki yaptırım yarın yaptırsam eğer 2 ye katlamış olsa yinede 5i geçiomu
canım tüylerim diken diken oldu ve gözlerim doldu hislerin kuvvetliyse eğer....enfeksiyon konusunda evet canım dün idrar yapaken çok kötü yandı oram ama daha öncede olmuştum böle ilaç içtim geçti ...bende duydum canım gebe olanlar ya mantar ya enfeksşyon oluyomuş ama ben sanmıom canım daha önce mantar bile oldumama hamile değildim...enfeksiyon kaptığımın önceki gecesinde yaşadığım iişkiden kaynaklandı bence bu enfeksiyon ...ya inşallah vardır canım ama eğer varsa bu enfeksiyon zarar veriyomuş bebeğe tıpki sendeki gibi...ilaçda içemiom allahım inşallah herşeyin hayırlısını nasip eder bitanem
aysimaaaaaaa nerdesin canım yaaaa
ben bal tarçın çörekotuna başlıcam da sen bunun yanında hayıt suyu mu içtin nasıl içtin nerden aldın ölçüleri neler lütfen aclen yazarmısın.
buarada tesbihe başladım her okumada besmele çekiliomuydu..ben 17 tesbihe kadar unuttum ondan sorasını devam etim bi sakıncası olurmu
anladım canım yarın erken yaa hiç yaptırasım yok az daha geçsin...inş dediğin gibidir tatlım artık bende tatmak istiyorum o duyguyuKotu dusunme canim canm hemen... benim deger 0.1 dedim ya 0.100 ile ayni canm bi fark yok 0 lari attim sadece sen bunlara takma kafani en son ne zqman yaptin tahlil bilmiyorum ama 2 gunde bi yaptir tahlil saglik ocaginda bedava zaten iş felan yapma yat dinlen bu haftalarda belki hamilesindir tutunmaya yuvalanmaya calisiyodur yat dinlen bol bol :)
bal tarçon çörek otu kullannan sen değilmiydin cnm hayıt suyunu tarif edermisin tatlım duaya başladım yarıladım bile inşallah rabbim yüzümü güldürür hatta güzel gelişmeler var bakalım hayırlısyıla güzelce sonuçlanırsa inşallahcanim yaa tlfndan giriyorum internet paketim bitmisti ben sadece hayit suyu ictim baska hic bisy kullanmadim bide tesbih cekerken hepsinde besmele cekiyosun unuttuysanda bisey olmaz heralde okuyarak devam et insallah allah duani kabul eder gonlune gore verir
bal tarçon çörek otu kullannan sen değilmiydin cnm hayıt suyunu tarif edermisin tatlım duaya başladım yarıladım bile inşallah rabbim yüzümü güldürür hatta güzel gelişmeler var bakalım hayırlısyıla güzelce sonuçlanırsa inşallah
anladım canım yarın erken yaa hiç yaptırasım yok az daha geçsin...inş dediğin gibidir tatlım artık bende tatmak istiyorum o duyguyu
Hamile olup olmadigini ogren kürlere oyle basla canm hamileysen bi zarari olmasin allah korusun ama sogan suyu kürü var onu yapa bilirsin hamilelikte bi zarari yok aksine süt yapiyo tavsiye ede bilirim....
bencede canım ama bilmiorum çok korkuyorum yaa bi acaibim hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumEnguzeli 2 hafta sonra yaptir daha saglikli bilgi alirsin....
tamam canım beklicem ama zor beklemekde bide okadar beklemeye rağmen sonuç aynıysa çok üzülürümcanım bnm de bildigim kadarıyla eskiden kürtaj yokmuş diye soğan suyu içerlermiş düşük yapmak için en iyisi kaderiminoyunu hiçbişey yapma bekle bukadar bekledin biraz daha bekle sbl in dedigi gibi ögrenene kadar bekle sogan suyunu o niyetle kullanılıyo diye biliyorum ama duydugum kadarıyla sadece
dua nedir arkadaşım öğrenebilir miyimaysimaaaaaa bu dua baş açık ve abdetsiz okunabiliyormuuu...buara gelmion kız hiç nerelerdesin yaaaaaa
canım arkadaş ayrıntılarıyla yazmıştı 70 li sayfalara göz atdua nedir arkadaşım öğrenebilir miyim
aysimaaaaaa bu dua baş açık ve abdetsiz okunabiliyormuuu...buara gelmion kız hiç nerelerdesin yaaaaaa
canm elazıga dün geldim internet paketim bitmişti giremedim bugunde kontrol vardı ben başımı kapattım ama abdest almamıştım cnm ama ne şekilde en doğrusu nasıl bilmiyorum kadın bana sadece başını kapatıp oku demişti o yüzden abdest almadım her okudugumda
canım bnm de bildigim kadarıyla eskiden kürtaj yokmuş diye soğan suyu içerlermiş düşük yapmak için en iyisi kaderiminoyunu hiçbişey yapma bekle bukadar bekledin biraz daha bekle sbl in dedigi gibi ögrenene kadar bekle sogan suyunu o niyetle kullanılıyo diye biliyorum ama duydugum kadarıyla sadece
bugün içimi bi umutsuzluk sardı yaa kendi knedime gelin güvey oluyom gibi bi his..niye yükselsinki sonuç negatifse niye pozitife dönüşsün benimkide saçmalık işteBencede doktor ne derse onu yap baska bisey yapma canm
anladım cnm nasıl geçti kontrol herşey yolunda inşallah...ben namazlarımdan sora okuyorum canım inşalah duam kabul olur
bugün içimi bi umutsuzluk sardı yaa kendi knedime gelin güvey oluyom gibi bi his..niye yükselsinki sonuç negatifse niye pozitife dönüşsün benimkide saçmalık işte
​maşallah canım ne güzel değişik bir duygudur inşallah bu ay bende hissederim bu duyguyu ve benim gibilergüzeldi cnm gelişimi iyi dedi işte tam gününde gidiyo kalp atışlarını duyduk bu gün çok tuhaf hissediyo insan inşallah en yakın zamanda sende hissedersin bu duyguyu allahım isteyen kimseyi çok bekletmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?