yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

sana onu diyen doktorda ne salakmış yaa hiç öle denirmi hem neye göre diyosun bak işte kadın hamile...gidip ulstrasonu falan yüzüne fırlatcan aslında....bilmiorum canım bi arkadaş boşuna umutlanm benimde öle oldu adet oldum dedi bende öle olucam galiba...

hamile oldugumu ögrendigim zmn gittim o doktoru bulamadım yoktu ztn tövbe ettim bidahada araştırma hastanesine mecbur olmadıkca gitmem burda.eger bulsaydım o kadını alamazdı kimse bnm elimden ya hamile kalmasaydım eşimle boşansaydım onun vebalini nasıl taşıycaktı o neyse allahım isteyen herkese nasip etsin emin ol o durumu ne hissettigini anlıyorum ve kendimden çok çocuk isteyenlere dua ediyorum dua ederken biraz komik oluyo ismini bilmedigim için kaderiminoyunu diye ediyorum bi yanlışlık olmaz inşallah :)

canım dua etmene çok sevindim özelden adımı yazıcam sana o şekilde edersen çok sevinirim bitanem...üroloji doktoru beta hcg me bakınca ilaç vermek istemedi olabilirsin hamile dedi kadın dopuma git önce öle bana gel dedi enfeksiyon vardıda ..gittiğim kadın doğumcu çok imkansız teste falan gerek yok ilaç yazim enfeksiyon için iç dedi çok kötü oldum ordan çıkınca

inşallah öyledir cnm çok umutlanma ama riskli haraketlerde yapma inşallah hamilesindir yada en kısa zamanda kalırsın afiyet olsun cnm görüşürüz

arkadaşlar bu sayfada hamile kalamayan arkadaşlar neden kalamadıklarını yazabilirlermi sorun ne erkekten mi sizdenmi erkektense ne sorun var benim eşden kaynaklıı yazarsanız çok sevinirim..

kızlar kan testi vermeye gidiyorum bugün bakalım değerim yükselmişmi....çok tuhafım çok heyecanlıyım nolursnuz bana dua edin güzel haberlerle döneyim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…