- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
sana onu diyen doktorda ne salakmış yaa hiç öle denirmi hem neye göre diyosun bak işte kadın hamile...gidip ulstrasonu falan yüzüne fırlatcan aslında....bilmiorum canım bi arkadaş boşuna umutlanm benimde öle oldu adet oldum dedi bende öle olucam galiba...güzelim yaa sakın umutsuzluga kapılma doktor bana infertilite teşhisi koydu çocugun olmaz dedi ben o bir ay kocamdan boşanmayı bile düşündüm ama noldu bir ay geçmeden allahım verdi emin ol vakti zamanı gelince herşey olur bu ay olmasa bile olur zamanı gelince söylemesi kolay biliyorum ama kendini yıpratsanda hiç bişey degişmiyo sen elinden geleni yap takdiri allaha bırak o en iyisini bilir bunu sakın unutma olmuyosa daha vakti zamanı gelmedigi içindir
sana onu diyen doktorda ne salakmış yaa hiç öle denirmi hem neye göre diyosun bak işte kadın hamile...gidip ulstrasonu falan yüzüne fırlatcan aslında....bilmiorum canım bi arkadaş boşuna umutlanm benimde öle oldu adet oldum dedi bende öle olucam galiba...
canım dua etmene çok sevindim özelden adımı yazıcam sana o şekilde edersen çok sevinirim bitanem...üroloji doktoru beta hcg me bakınca ilaç vermek istemedi olabilirsin hamile dedi kadın dopuma git önce öle bana gel dedi enfeksiyon vardıda ..gittiğim kadın doğumcu çok imkansız teste falan gerek yok ilaç yazim enfeksiyon için iç dedi çok kötü oldum ordan çıkıncahamile oldugumu ögrendigim zmn gittim o doktoru bulamadım yoktu ztn tövbe ettim bidahada araştırma hastanesine mecbur olmadıkca gitmem burda.eger bulsaydım o kadını alamazdı kimse bnm elimden ya hamile kalmasaydım eşimle boşansaydım onun vebalini nasıl taşıycaktı o neyse allahım isteyen herkese nasip etsin emin ol o durumu ne hissettigini anlıyorum ve kendimden çok çocuk isteyenlere dua ediyorum dua ederken biraz komik oluyo ismini bilmedigim için kaderiminoyunu diye ediyorum bi yanlışlık olmaz inşallah :)
canım dua etmene çok sevindim özelden adımı yazıcam sana o şekilde edersen çok sevinirim bitanem...üroloji doktoru beta hcg me bakınca ilaç vermek istemedi olabilirsin hamile dedi kadın dopuma git önce öle bana gel dedi enfeksiyon vardıda ..gittiğim kadın doğumcu çok imkansız teste falan gerek yok ilaç yazim enfeksiyon için iç dedi çok kötü oldum ordan çıkınca
aynen öyle canım öyle yapmam gerekiyor nediyim allahıma bırakıyorum o yoktan var edendir bunca ettiğim dualrı boş çevirmez inşallah ne diyiminşallah öyledir cnm çok umutlanma ama riskli haraketlerde yapma inşallah hamilesindir yada en kısa zamanda kalırsın afiyet olsun cnm görüşürüz
aynen öyle canım öyle yapmam gerekiyor nediyim allahıma bırakıyorum o yoktan var edendir bunca ettiğim dualrı boş çevirmez inşallah ne diyim
arkadaşlar bu sayfada hamile kalamayan arkadaşlar neden kalamadıklarını yazabilirlermi sorun ne erkekten mi sizdenmi erkektense ne sorun varbenim eşden kaynaklıı yazarsanız çok sevinirim..
bunu neden merak ettin bizde ben ama fiziksel bir sorun yok eşim ve ben çok istiyoruz ama ben korkuyorum
kızlar kan testi vermeye gidiyorum bugün bakalım değerim yükselmişmi....çok tuhafım çok heyecanlıyım nolursnuz bana dua edin güzel haberlerle döneyim:26:
ben derken sende ne gibi sorun var canım bende kist mist yok eşimin sperm ileri hareketliliği %10 30 40 olması gerekiyo
kızlar kan testi vermeye gidiyorum bugün bakalım değerim yükselmişmi....çok tuhafım çok heyecanlıyım nolursnuz bana dua edin güzel haberlerle döneyim:26:
ayy öylemi canım hadi inşallah bugün çifte müjde veririz çok dua edin bize nolurrCanim bende kan verdim sonuç bekliyorum inş ikimizde hamileyizdir ve bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz
beim içimde kelebekler uçuo canım ama heyecandan ..inşallah mutluluktan da uçar bugün dua et nolurokuyunca ben bile heycanlandım Allah yardımcın olsun ayyy sanki kelebekler uçuştu içimde
beim içimde kelebekler uçuo canım ama heyecandan ..inşallah mutluluktan da uçar bugün dua et nolur
ben gidiyrum kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?