yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Canim bende kan verdim sonuç bekliyorum inş ikimizde hamileyizdir ve bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz

hastaneye gitmedende sonuçlarına internetten bakabilirsin bakmak istersen yardımcı olurum inşallah hamilesinizdir kaderimin oyunu sennin içinde dua ediyorum inşallah yüzünüz güler artık dileginize kavuşursunuz hepiniz

Valla bende heycanlandim meraktan geberdim kimse biseyde yazmamis :)

ayy öylemi canım hadi inşallah bugün çifte müjde veririz çok dua edin bize nolurr

beim içimde kelebekler uçuo canım ama heyecandan ..inşallah mutluluktan da uçar bugün dua et nolur

sonuçu aldım kocaman bir 0 ....negatif.....yükselme olcana hepten düşmüş...hayırlısı allahtan napalım nasip değilmiş.

eBenimde koca bir 0 maalesef burayı atlamisim yeni kendime geldim kusura bkmyn

kaderiminoyunu ve duygubaby herşeyin hayırlısı vardır bir hayır mutlaka
Rabbim saatini vaktini yazmıştır üzülmeyin olur mu

bir hayır vardır evet napalım
canmm hayırlısı diyorum başka bişey demicemm....

saol canım dicek söz yok bu sıfırdan sonra ...8aydır hamile kalamadım daha kalamam heralde çünkü pkoluyum

Arkadaslar bende sizler gibi bebek isteyen olmasi icin ugrasan bir bayanim. Forumda bircok konu okudum ve anladim ki aslinda imkansiz diye bisey yok. Rabbim ol desin yeter ki, hastaliklar bahane. Pkoluyum diyen, bende yada esimde sorun var diyen, doktor kesinlikle bebek sahibi olamazsin dedi diyen bircok bayanin bebeklerine kavustugunu ogrendim.

Rabbim dualarimizi, icimizden gecenleri elbet duyuyor. Ama demekki suan bizim icin dogru zaman degil ki dualarimizi kabul etmek icin en hayirli zamani bekliyor.

Rabbim hepimizin hayirlisiyla evlat sahibi olmasini nasip etsin insAllah.

Tevekküldeyim... Sabırla bekliyorum Rabbim. Gönderecegin hayra öylesine muhtacım...

bir hayır vardır evet napalım

saol canım dicek söz yok bu sıfırdan sonra ...8aydır hamile kalamadım daha kalamam heralde çünkü pkoluyum

onunda bi tedavisi vardır canm sıkma canını benm ablamda aşırı şekilde çikolata kisti vardı ve hiç bi zaman çocuğun olmicak dediler beni ameliyat eden doktor ablamın doktoru normalde bu doktoru buldular doktor kisti kazıya kazıya çıakrmış ablamın yumurtalıklarından 4 saat sürdü ameliyat yumurtalığının %70ani aldılar 1 sene içinde tedavide oldu ve şuan 3 yaşında kızı ve 1 yaşında oğlu var ablamın eltisinin 10 sene çocuğu olmadı ablamın doktoruna gitti ve şuan 5 aylık oğlu var ....ne durumda insanlar var bir bilsen... sen şimdi diğceksinki sonuçta onların bebekleri kucağında diyeceksin ama seninde olcak bi gün sabret canm allahtan ümit kesilmez elbet seninde bi tedavin vardır doktor çok önemli ii bi doktora git keşke istanbulda olsanda sana o doktoru tavsiye etsem ... bana bile söz verdi allah bilir tabi ama dedi seneye senin kucağında bebeğin olcak dedi bana.... üzülmeni hiç istemiyorum valla

tatlım doğru diyon da o bebek olana kadar neden bu eziyetler neden hemen olmuyo bazı işiler gibi...benim onlardan ayrı kılan yanım ne...neden herşeyde eziyet çekmek zorundayım..isyanmı bunlar bilmiyorum ama allah affetsin artık o duruma geldim...zaten kaynanayla oturyorum kafayı yemiş bi kaynana hiç iyi değilim eşim desen zaten oda beni artık anlamaz oldu ..önceden yine bişeler vadediyodu bu senesi için şimdi seneye deyip kesip atıo sene gelince seneye der elim kolum bağlı bişe yapamıyorum kaçsam evde n rezillik olucak....ailem üzülcek...ama burda durdukçada ben üzülüyorum

dediklerin tabiki doğru allah bilir herşeyi ama hastalık denen bişey var bu dünyada sonuçta tedavisinide olman lazım.... hastalık bahane diyip tedavi olamamızmı gerekiyo benm iltihapım vardı dış gebelik geçirdim ameliyat olmasmıydım ozaman 2. bebekde boyle olsun 3. hatta 4. .... arkadaşımın pko su var tedavisini olmasın hastalığı iyice ilerlesin .....vs. Allaha şükürler olsun elimiz ayağımız tutuyo dualarımızı eksik etmiyoruz namazımızı kılıyoruz...ama demek istediğim bebek için hastalıklara bahane diyemem tabiki allah verir ol dese olur ama hastalık bahane diyemem ben kendi adıma konuşıyım... benide yanlış anlama lütfen sadece buda benm düşüncem

kuzum esinin sigortasi yok mu? devlette asilama yaptirsaniza...

keşke ayrı eve çıka bilsen huzuurunda yok şimdi ev üstünde ev belkide sıkıntıdan olmuyo ne diğimki şimdi bu konuları açıp canınıda sıkmak istemiyorum zaten yeterince derdin var ... üzme tatlı canını nolur ... bak bana eylülü hatta ekimi beklemek zorundayım nerdeyse 2 sene olcak evleneli ... hayırlısı kısmet canm benm...

stres de etkili ama asil neden bence pcos, polikistigi varmis yani....polikistiklerde dogal yoldan zor olur diyorlar...
kaderinoyunu, topikde iyice arastir bakalim pcoslular nasil hamile kalmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…