- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
ben derken sende ne gibi sorun var canım bende kist mist yok eşimin sperm ileri hareketliliği %10 30 40 olması gerekiyo
kızlar kan testi vermeye gidiyorum bugün bakalım değerim yükselmişmi....çok tuhafım çok heyecanlıyım nolursnuz bana dua edin güzel haberlerle döneyim:26:
Canim bende kan verdim sonuç bekliyorum inş ikimizde hamileyizdir ve bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz
hastaneye gitmedende sonuçlarına internetten bakabilirsin bakmak istersen yardımcı olurum inşallah hamilesinizdir kaderimin oyunu sennin içinde dua ediyorum inşallah yüzünüz güler artık dileginize kavuşursunuz hepiniz
Valla bende heycanlandim meraktan geberdim kimse biseyde yazmamis :)
ayy öylemi canım hadi inşallah bugün çifte müjde veririz çok dua edin bize nolurr
beim içimde kelebekler uçuo canım ama heyecandan ..inşallah mutluluktan da uçar bugün dua et nolur
hastaneye gitmedende sonuçlarına internetten bakabilirsin bakmak istersen yardımcı olurum inşallah hamilesinizdir kaderimin oyunu sennin içinde dua ediyorum inşallah yüzünüz güler artık dileginize kavuşursunuz hepiniz
sonuçu aldım kocaman bir 0 ....negatif.....yükselme olcana hepten düşmüş...hayırlısı allahtan napalım nasip değilmiş.
sonuçu aldım kocaman bir 0 ....negatif.....yükselme olcana hepten düşmüş...hayırlısı allahtan napalım nasip değilmiş.
eBenimde koca bir 0 maalesef burayı atlamisim yeni kendime geldim kusura bkmyn
kaderiminoyunu ve duygubaby herşeyin hayırlısı vardır bir hayır mutlaka
Rabbim saatini vaktini yazmıştır üzülmeyin olur mu
canmm hayırlısı diyorum başka bişey demicemm....
bir hayır vardır evet napalım
saol canım dicek söz yok bu sıfırdan sonra ...8aydır hamile kalamadım daha kalamam heralde çünkü pkoluyum
tatlım doğru diyon da o bebek olana kadar neden bu eziyetler neden hemen olmuyo bazı işiler gibi...benim onlardan ayrı kılan yanım ne...neden herşeyde eziyet çekmek zorundayım..isyanmı bunlar bilmiyorum ama allah affetsin artık o duruma geldim...zaten kaynanayla oturyorum kafayı yemiş bi kaynana hiç iyi değilim eşim desen zaten oda beni artık anlamaz oldu ..önceden yine bişeler vadediyodu bu senesi için şimdi seneye deyip kesip atıo sene gelince seneye der elim kolum bağlı bişe yapamıyorum kaçsam evde n rezillik olucak....ailem üzülcek...ama burda durdukçada ben üzülüyorumonunda bi tedavisi vardır canm sıkma canını benm ablamda aşırı şekilde çikolata kisti vardı ve hiç bi zaman çocuğun olmicak dediler beni ameliyat eden doktor ablamın doktoru normalde bu doktoru buldular doktor kisti kazıya kazıya çıakrmış ablamın yumurtalıklarından 4 saat sürdü ameliyat yumurtalığının %70ani aldılar 1 sene içinde tedavide oldu ve şuan 3 yaşında kızı ve 1 yaşında oğlu var ablamın eltisinin 10 sene çocuğu olmadı ablamın doktoruna gitti ve şuan 5 aylık oğlu var ....ne durumda insanlar var bir bilsen... sen şimdi diğceksinki sonuçta onların bebekleri kucağında diyeceksin ama seninde olcak bi gün sabret canm allahtan ümit kesilmez elbet seninde bi tedavin vardır doktor çok önemli ii bi doktora git keşke istanbulda olsanda sana o doktoru tavsiye etsem ... bana bile söz verdi allah bilir tabi ama dedi seneye senin kucağında bebeğin olcak dedi bana.... üzülmeni hiç istemiyorum valla
Arkadaslar bende sizler gibi bebek isteyen olmasi icin ugrasan bir bayanim. Forumda bircok konu okudum ve anladim ki aslinda imkansiz diye bisey yok. Rabbim ol desin yeter ki, hastaliklar bahane. Pkoluyum diyen, bende yada esimde sorun var diyen, doktor kesinlikle bebek sahibi olamazsin dedi diyen bircok bayanin bebeklerine kavustugunu ogrendim.
Rabbim dualarimizi, icimizden gecenleri elbet duyuyor. Ama demekki suan bizim icin dogru zaman degil ki dualarimizi kabul etmek icin en hayirli zamani bekliyor.
Rabbim hepimizin hayirlisiyla evlat sahibi olmasini nasip etsin insAllah.
Tevekküldeyim... Sabırla bekliyorum Rabbim. Gönderecegin hayra öylesine muhtacım...
tatlım doğru diyon da o bebek olana kadar neden bu eziyetler neden hemen olmuyo bazı işiler gibi...benim onlardan ayrı kılan yanım ne...neden herşeyde eziyet çekmek zorundayım..isyanmı bunlar bilmiyorum ama allah affetsin artık o duruma geldim...zaten kaynanayla oturyorum kafayı yemiş bi kaynana hiç iyi değilim eşim desen zaten oda beni artık anlamaz oldu ..önceden yine bişeler vadediyodu bu senesi için şimdi seneye deyip kesip atıo sene gelince seneye der elim kolum bağlı bişe yapamıyorum kaçsam evde n rezillik olucak....ailem üzülcek...ama burda durdukçada ben üzülüyorum
tatlım doğru diyon da o bebek olana kadar neden bu eziyetler neden hemen olmuyo bazı işiler gibi...benim onlardan ayrı kılan yanım ne...neden herşeyde eziyet çekmek zorundayım..isyanmı bunlar bilmiyorum ama allah affetsin artık o duruma geldim...zaten kaynanayla oturyorum kafayı yemiş bi kaynana hiç iyi değilim eşim desen zaten oda beni artık anlamaz oldu ..önceden yine bişeler vadediyodu bu senesi için şimdi seneye deyip kesip atıo sene gelince seneye der elim kolum bağlı bişe yapamıyorum kaçsam evde n rezillik olucak....ailem üzülcek...ama burda durdukçada ben üzülüyorum
keşke ayrı eve çıka bilsen huzuurunda yok şimdi ev üstünde ev belkide sıkıntıdan olmuyo ne diğimki şimdi bu konuları açıp canınıda sıkmak istemiyorum zaten yeterince derdin var ... üzme tatlı canını nolur ... bak bana eylülü hatta ekimi beklemek zorundayım nerdeyse 2 sene olcak evleneli ... hayırlısı kısmet canm benm...
stres de etkili ama asil neden bence pcos, polikistigi varmis yani....polikistiklerde dogal yoldan zor olur diyorlar...
kaderinoyunu, topikde iyice arastir bakalim pcoslular nasil hamile kalmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?