yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

mrb arkadaşlar bende 10 aylık evliyim bebek istiyoruz ama bu ay da umudumu yitirdim artk önümüzdeki aylara bakacaz testin iki tane kırmızı çubuk gösterdiği günleri rabbim hepimize nasip etsin dilerim =)

mrb arkadaşlar bende 10 aylık evliyim bebek istiyoruz ama bu ay da umudumu yitirdim artk önümüzdeki aylara bakacaz testin iki tane kırmızı çubuk gösterdiği günleri rabbim hepimize nasip etsin dilerim =)
hoşgedin canım aramıza 10 aydır korunmuyomusun adet düzensizliği varmı..inşallah tez vakitte kalırız

stres de etkili ama asil neden bence pcos, polikistigi varmis yani....polikistiklerde dogal yoldan zor olur diyorlar...
kaderinoyunu, topikde iyice arastir bakalim pcoslular nasil hamile kalmis...
​araştırıyom tatlım ne içtilerse naptılarsa onu yapıcam...allahım elde yok avuçta yok düştüm yollara hastaneler aktarlara parası olanların tak diye oluyo benim gibiler illa uğraşmak zorundamı

kızlar yardım edin..yumurtlama dönemimdeyim şu an akıntı içinde kan değilde bildiğimiz kanamam oldu adet kanı gibi koyu renk yada kıpkırmızı değil açık pembe bir kan sulu akıntılı gibi.. yaşayanınız varmı böyle birşey??

o derdim hepten yaralı canım....aynı evde yaşama ölüm ,ölüyorum....tabi çocuğum olmaz benim...sende öyle ama en azından hamile kalabilmiş olmanın bir rahatlığı vardır belkide farkında olmadan...o da bişeydir yani

eger yanlış bilmiyosam yumurta oluşurkende kanama olabiliyomuş

​canım var ama yinede pahallı gerçi doktor daha ilaç bile vermek istemio erken dio 8 ayın nesi erkense

iyi iste, 3 ay sonra gidersin, hem illa hemen asilamaya geccek diye bisey yok, ilk once klomen denilen ilaci verir, catlatma ignesi yapar falan...yasin daha cok genc, hic sorun etme...ama girebilirsen bir ise gir bian once...evde cok sIkIliyorsun sen anladigim kadariyla...

evet biray klomen içtim o da kist yaptı galiba hiç olmuodu son zamanlarda...şimdi adet olmayı bekliorum ..dk a gidicem geçende gittim ilaca gerek yok dedi yumurta takibi yaptı buay ama olmadı...iş arıyom zaten cnm bulamadım hala

Herkesin bi derdi var iste canm derdi veren allah dermanini da verir insallah ama ben umutluyum seninde benmde bi bebegimiz olcak insallah birbirmize guzel haberler vercez bugunleri konuscaz ilerde yuzumuz gulcek

Ben Rabbime bırakıpta tedavi olmayın gibi bişey söylemek istemedim canım. Sadece ümitsizliğe kapılanlar için dedim. Rabbim istedikten sonra hastada olsanız bir bebeğiniz olur, örnekler var demek istedim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Arkadaslar sizlere guzel bi haberim var liseden bi arkadasm var rahminde sorun varmis 1 sene tedavi gormus doktor cocugun olmaz demiyorum ama uzun surer demis buda durumu annesine ce kuzenine dems onlarda bole bole yap demis kiz yapmis ikinci ayinda gebe kalmis 4 aylik IKiZLEREhamile suanda birazdan nasl kaldigini yazicam

Estagfurullah canm dusuncemi dile getirdim sadece kusura bakma kirmak istemedim seni gercekten

ile
Kizlar ii dinleyin yaziyorum adetinizden bes gun once esinizle iliskiye giriyosunz ama on sevisme cok onemli hemen konuya girmicrksiniz kisaca esinizi kudurtucaksiniz snra iliskiden hemen snra cok sicak suda gusul alip sona yazacagim duayi okuyacaksiniz ondan snra adetinizden 5 gun sonra yine ayni sekil iliskiye girceksiniz ve asagida yazdiklarimi yapacaksiniz

Gustl abdestimi almaya dondum sagima baktim soluma binbir melek sahit olsun dinime imanima allahm sen bna bi evlat nasib eyle hayirlisiyla de cktiktan snrada ayagini we belini surekli sıcak tut corap atlet vs

canım dua güzelde ilişkiden sora sıcak suyla banyo yapılmasını doktorlar önermiyor çünkü spremler sıcakda ölürmüş ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…