- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
​canım var ama yinede pahallı gerçi doktor daha ilaç bile vermek istemio erken dio 8 ayın nesi erkensekuzum esinin sigortasi yok mu? devlette asilama yaptirsaniza...
hoşgedin canım aramıza 10 aydır korunmuyomusun adet düzensizliği varmı..inşallah tez vakitte kalırızmrb arkadaşlar bende 10 aylık evliyim bebek istiyoruz ama bu ay da umudumu yitirdim artk önümüzdeki aylara bakacaz testin iki tane kırmızı çubuk gösterdiği günleri rabbim hepimize nasip etsin dilerim =)
​araştırıyom tatlım ne içtilerse naptılarsa onu yapıcam...allahım elde yok avuçta yok düştüm yollara hastaneler aktarlara parası olanların tak diye oluyo benim gibiler illa uğraşmak zorundamıstres de etkili ama asil neden bence pcos, polikistigi varmis yani....polikistiklerde dogal yoldan zor olur diyorlar...
kaderinoyunu, topikde iyice arastir bakalim pcoslular nasil hamile kalmis...
o derdim hepten yaralı canım....aynı evde yaşama ölüm ,ölüyorum....tabi çocuğum olmaz benim...sende öyle ama en azından hamile kalabilmiş olmanın bir rahatlığı vardır belkide farkında olmadan...o da bişeydir yanikeşke ayrı eve çıka bilsen huzuurunda yok şimdi ev üstünde ev belkide sıkıntıdan olmuyo ne diğimki şimdi bu konuları açıp canınıda sıkmak istemiyorum zaten yeterince derdin var ... üzme tatlı canını nolur ... bak bana eylülü hatta ekimi beklemek zorundayım nerdeyse 2 sene olcak evleneli ... hayırlısı kısmet canm benm...
cnm yerleşme kanaması olabilirmkikızlar yardım edin..yumurtlama dönemimdeyim şu an akıntı içinde kan değilde bildiğimiz kanamam oldu adet kanı gibi koyu renk yada kıpkırmızı değil açık pembe bir kan sulu akıntılı gibi.. yaşayanınız varmı böyle birşey??
kızlar yardım edin..yumurtlama dönemimdeyim şu an akıntı içinde kan değilde bildiğimiz kanamam oldu adet kanı gibi koyu renk yada kıpkırmızı değil açık pembe bir kan sulu akıntılı gibi.. yaşayanınız varmı böyle birşey??
​canım var ama yinede pahallı gerçi doktor daha ilaç bile vermek istemio erken dio 8 ayın nesi erkense
iyi iste, 3 ay sonra gidersin, hem illa hemen asilamaya geccek diye bisey yok, ilk once klomen denilen ilaci verir, catlatma ignesi yapar falan...yasin daha cok genc, hic sorun etme...ama girebilirsen bir ise gir bian once...evde cok sIkIliyorsun sen anladigim kadariyla...
o derdim hepten yaralı canım....aynı evde yaşama ölüm ,ölüyorum....tabi çocuğum olmaz benim...sende öyle ama en azından hamile kalabilmiş olmanın bir rahatlığı vardır belkide farkında olmadan...o da bişeydir yani
Benm esimin %5 di ama hamile kaldim
dediklerin tabiki doğru allah bilir herşeyi ama hastalık denen bişey var bu dünyada sonuçta tedavisinide olman lazım.... hastalık bahane diyip tedavi olamamızmı gerekiyo benm iltihapım vardı dış gebelik geçirdim ameliyat olmasmıydım ozaman 2. bebekde boyle olsun 3. hatta 4. .... arkadaşımın pko su var tedavisini olmasın hastalığı iyice ilerlesin .....vs. Allaha şükürler olsun elimiz ayağımız tutuyo dualarımızı eksik etmiyoruz namazımızı kılıyoruz...ama demek istediğim bebek için hastalıklara bahane diyemem tabiki allah verir ol dese olur ama hastalık bahane diyemem ben kendi adıma konuşıyım... benide yanlış anlama lütfen sadece buda benm düşüncem
Sanirim dis gebelikle sonuclandi dimi peki nekadar sure sonra kaldkn ve esnn sperm sayisi kactii
Ben Rabbime bırakıpta tedavi olmayın gibi bişey söylemek istemedim canım. Sadece ümitsizliğe kapılanlar için dedim. Rabbim istedikten sonra hastada olsanız bir bebeğiniz olur, örnekler var demek istedim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Bizde sayida dusuk 26 milyon ama hiz sizin iki kati hemen hemen ayni hesaba denk geliyo doktor sayi normal dedi onemli olan hiz dedi 60 milyon sperm olsun ileri hiz 0 olsun zor ama 10 milyon sperm olup hiz 20 30 oldumu daha cok gebe kalma sansi oluyor46 milyonduv3 ay icinde gebe kaldim
Arkadaslar sizlere guzel bi haberim var liseden bi arkadasm var rahminde sorun varmis 1 sene tedavi gormus doktor cocugun olmaz demiyorum ama uzun surer demis buda durumu annesine ce kuzenine dems onlarda bole bole yap demis kiz yapmis ikinci ayinda gebe kalmis 4 aylik IKiZLEREhamile suanda birazdan nasl kaldigini yazicam
ile
Kizlar ii dinleyin yaziyorum adetinizden bes gun once esinizle iliskiye giriyosunz ama on sevisme cok onemli hemen konuya girmicrksiniz kisaca esinizi kudurtucaksiniz snra iliskiden hemen snra cok sicak suda gusul alip sona yazacagim duayi okuyacaksiniz ondan snra adetinizden 5 gun sonra yine ayni sekil iliskiye girceksiniz ve asagida yazdiklarimi yapacaksiniz
Gustl abdestimi almaya dondum sagima baktim soluma binbir melek sahit olsun dinime imanima allahm sen bna bi evlat nasib eyle hayirlisiyla de cktiktan snrada ayagini we belini surekli sıcak tut corap atlet vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?