- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım dua güzelde ilişkiden sora sıcak suyla banyo yapılmasını doktorlar önermiyor çünkü spremler sıcakda ölürmüş ....
alla alla hareket etmesi kötü bişemi ki hareket ettikçe belki döllenir..of of valla allahım daha fazla kafa karışmadan olsa şu iş ..sen bu senin yazdığın yöntemi uyguluyonmu şuanbilmiyorumki canım herkes ayrı bişi diyo bu arkadaşımda ayaklarını falan ayağa kaldırma sakın ozaman yumurtalıkların hareket ediyo dedi bi sene tedavi görmüş çevresindekiler böle böle yap demiş şimdi ikizlere hamile
alla alla hareket etmesi kötü bişemi ki hareket ettikçe belki döllenir..of of valla allahım daha fazla kafa karışmadan olsa şu iş ..sen bu senin yazdığın yöntemi uyguluyonmu şuan
geçmiş olsun cnm senin nezamandır olmuyodukiilk maddesini uyguladımda benm yine depresyon ve ataklarım başladı bu iş baya canımı sıktı antidepresanlara başladım yinee
hoşgeldin cnm 6 ay normal zaten inşallah kalırsın hamilemerhabalar canım bende 9 aylık evliğim 5 aydır çoçuk istiyoruz yok hormon yok düzensizlik uğrasıyoz rabbim ne zaman nasip edecek bakalım allah isteyen herkese versin
canım ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım hala olmadıhoşbılduk canım inş bakalım insan biraz önce olsun istiyo daha yeni ama sen kaç aylık evlisin doktora filan gittinmi
merhabalar canım bende 9 aylık evliğim 5 aydır çoçuk istiyoruz yok hormon yok düzensizlik uğrasıyoz rabbim ne zaman nasip edecek bakalım allah isteyen herkese versin
geçmiş olsun cnm senin nezamandır olmuyoduki
nekadarlık evlisin canım sen 4 ay bişey değil benim 8 ay4 ay dır olmuyor
nekadarlık evlisin canım sen 4 ay bişey değil benim 8 ay
canım hoşgeldin malesef bende bekarken senin gibi korkularım vardı evlendim 8 aylı evliyim hala tık yok ...evet pko da yüzde 90 geç oluyor bebek..oluyor ama geç işte..hemen kalan da var bu çok büyük bi mucize ama...pko hiç birzaman geçecek bişey değil canım..pko hastalıkda değil yumurtalık yapısı..anadan doğma bişey...kızlar herkese merhaba, polikistik overla ilgili bi şey danışçam ben size, ilgili başlığa yazdım ama oraya pek uğrayan yok :)
kızlar polikistik over hamile kalmakta ne kadar etkili? ben evli değilim ama ara ara gecikmelerim oluyor, 4-5yıl önce küçük çaplı kist görmüştü doktor, doğum kontrol hapıyla düzene girmişti. yaklaşık 2 sene sonra yine pko'dan dolayı hap kullandım. bu ara yine düzensiz sanki, korkmuyor değilim açıkçası ilerde hamile kalamazsam diye. 2-3 senede bir tekrarlar mı pko kendini ?
evli olup da pkolu arkadaşlar cevap verebilir mi ?? ayrıca topiğiniz çook güzel, herkesi tanıyor gibiyim sanki :)
keşke hiç korunmasaydın canım ....hareket sorunu varsa tedavisi olsun canım keçiboynuzu da işe yarıyomöuş araştır istersen...benim eşime de test yaptırtcam da pek yanaşmıo stres oluyo belki onda da vardırtemmuzda bir senemiz olcak canım ama korunmayalı 4 ay olcak işte hatta 5 ay diyebilirim. benim eşimde hareket sorunu var hiç de sanmıyorum olacağını
nezamandır bebek istiyosun canımbende hormon düzensizliği var eşimde şimdilik bişe yok gözüküyo zaten doktora gideli bu 2. ayım 3 aydırdı adetim yeni düzeldi toparlanması biraz zamn alır heralde
canım hoşgeldin malesef bende bekarken senin gibi korkularım vardı evlendim 8 aylı evliyim hala tık yok ...evet pko da yüzde 90 geç oluyor bebek..oluyor ama geç işte..hemen kalan da var bu çok büyük bi mucize ama...pko hiç birzaman geçecek bişey değil canım..pko hastalıkda değil yumurtalık yapısı..anadan doğma bişey...
evet canım pkoluyum adetlerim çok düzensiz...1 yılın sonunda olucanı bilsem sabredermde bilemiyoruz işte...yıllar yılı olmucak die korkuyorum...tedaviye başladım ama ilaç vermio dk yumurta takibi yapıyorsende de mi pko vardı? şu an doktor tedavisinde misin? aslında senin geç kalmış bi durumun yok ki tatlım, 1seneye kadar çok normal olmaması. topiği okudum baştan, bence dert etmemelisin kendine Allah nasip eder inşallah sağlıcakla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?