yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

canım dua güzelde ilişkiden sora sıcak suyla banyo yapılmasını doktorlar önermiyor çünkü spremler sıcakda ölürmüş ....

bilmiyorumki canım herkes ayrı bişi diyo bu arkadaşımda ayaklarını falan ayağa kaldırma sakın ozaman yumurtalıkların hareket ediyo dedi bi sene tedavi görmüş çevresindekiler böle böle yap demiş şimdi ikizlere hamile

alla alla hareket etmesi kötü bişemi ki hareket ettikçe belki döllenir..of of valla allahım daha fazla kafa karışmadan olsa şu iş ..sen bu senin yazdığın yöntemi uyguluyonmu şuan

alla alla hareket etmesi kötü bişemi ki hareket ettikçe belki döllenir..of of valla allahım daha fazla kafa karışmadan olsa şu iş ..sen bu senin yazdığın yöntemi uyguluyonmu şuan

ilk maddesini uyguladımda benm yine depresyon ve ataklarım başladı bu iş baya canımı sıktı antidepresanlara başladım yinee

merhabalar canım bende 9 aylık evliğim 5 aydır çoçuk istiyoruz yok hormon yok düzensizlik uğrasıyoz rabbim ne zaman nasip edecek bakalım allah isteyen herkese versin

kızlar herkese merhaba, polikistik overla ilgili bi şey danışçam ben size, ilgili başlığa yazdım ama oraya pek uğrayan yok :)

kızlar polikistik over hamile kalmakta ne kadar etkili? ben evli değilim ama ara ara gecikmelerim oluyor, 4-5yıl önce küçük çaplı kist görmüştü doktor, doğum kontrol hapıyla düzene girmişti. yaklaşık 2 sene sonra yine pko'dan dolayı hap kullandım. bu ara yine düzensiz sanki, korkmuyor değilim açıkçası ilerde hamile kalamazsam diye. 2-3 senede bir tekrarlar mı pko kendini ?

evli olup da pkolu arkadaşlar cevap verebilir mi ?? ayrıca topiğiniz çook güzel, herkesi tanıyor gibiyim sanki :)

bende hormon düzensizliği var eşimde şimdilik bişe yok gözüküyo zaten doktora gideli bu 2. ayım 3 aydırdı adetim yeni düzeldi toparlanması biraz zamn alır heralde

canım hoşgeldin malesef bende bekarken senin gibi korkularım vardı evlendim 8 aylı evliyim hala tık yok ...evet pko da yüzde 90 geç oluyor bebek..oluyor ama geç işte..hemen kalan da var bu çok büyük bi mucize ama...pko hiç birzaman geçecek bişey değil canım..pko hastalıkda değil yumurtalık yapısı..anadan doğma bişey...

temmuzda bir senemiz olcak canım ama korunmayalı 4 ay olcak işte hatta 5 ay diyebilirim. benim eşimde hareket sorunu var hiç de sanmıyorum olacağını
keşke hiç korunmasaydın canım ....hareket sorunu varsa tedavisi olsun canım keçiboynuzu da işe yarıyomöuş araştır istersen...benim eşime de test yaptırtcam da pek yanaşmıo stres oluyo belki onda da vardır

sende de mi pko vardı? şu an doktor tedavisinde misin? aslında senin geç kalmış bi durumun yok ki tatlım, 1seneye kadar çok normal olmaması. topiği okudum baştan, bence dert etmemelisin kendine Allah nasip eder inşallah sağlıcakla :)

evet canım pkoluyum adetlerim çok düzensiz...1 yılın sonunda olucanı bilsem sabredermde bilemiyoruz işte...yıllar yılı olmucak die korkuyorum...tedaviye başladım ama ilaç vermio dk yumurta takibi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…