yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

anladım... benim iki kanama arası değişken örneğin, bazen 30 bazen 28 bazen 35... yazın çok düzenli oluyor, ama üzücü bir şey yaşadığımda özellikle stres yaptığım dönemlerde ise bu 50güne kadar çıkıyor. şimdiden tedirgin olmayım diyorum ama insan düşünmeden edemiyor. çok sağol tatlım cevap verdiğin için :)

pko adet düzensizliği demek değil çok düzenli pko da var ama illa başka bişeyden patlak veriyor..neyse umarım senin hemen olur çocuğun canım rica ederim

kızlar çok uzun süredir giremiyorum çok özlemişim yazılanları okumayı sanırım hiç hamile yok aramızda her ay yeni bir umut bu ay herkesten hayırlı haber bekliyorum..:)))

Selamünaleyküm hanımlar...
Ben de 10 aylık evliyim ve 3 aydır bebiş için çalışıyoruz. Henüz tık yok lakin bu ay gecikmem var.
Şöyle ki sat 5 Nisan, 25 Nisan'da yani bat'tan 7-8 gün önce hcg 1.20 yani negatif çıktı, hayatımda 2. kez bu ay adet günüm geçti, gecikmemin 2. günü idrar testi yaptım fakat o da negatif
Sizce hala ihtimal var mı hamişlik için ???
Bugün gecikmemin 4.günü...
El-cevap ? :)

Mevsim değişiminden olabilir canim benimde nisanda 15.gün gecikmem oldu umutlanmam heveslenmem hayalkırıklığına döndü üstüne de bir sürü kan tahlili ve idrar tahlili testlerine param gitti.

aysimaaaaaa sibellll ve diğer arkadaşlarımnerdesiniz ballarım çok özledim siizi yaa...

Canimmmmmmm bende ozledim sizi giremiyorumama doktor kontrolleri felan yaz temizligi boya badana cok yorucu cok yoruldum anca bitti islerim ... sali gunu tekrar doktor kontrolum var keske cocyk yapa bilirsin dese eylulu hic beklemesem

kızlar aranıza yenı katıldım 7 aylık evlıyım 5 aydır ugrasıyoruz Allahın ıznıyle erkek bebek ıcın ugrasıyorum tek ılıskı ıle bakalım hayırlısı

canım tek ılıskı ayda bır yanı sadece ovulasyon zamanı oluyor onun dısında korunuyoruz ama dedıgım gıbı erkek bebk ıcın

bunu ilk defa duydum.ovilasyon zamanında ilişkiye girince erkek mi oluyomuş

Canm belkibiliyosundur ovilasyon gunu demek yumurtlama gunu demek ve ayda sadece bir kere yumurta atilir yumurtaliktan oda erkegin spermi ile birlesir yani bebek olusur bunu artik herkes biliyodur bu konuyu acan arkadas kusura balmasin ama cok saçma bi konu olmus doktoruma bile dun sordum oyle sacma seymi olurmus dedi adam guldu resmen :) allahin gucune gider noyle seyler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…