- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
pko adet düzensizliği demek değil çok düzenli pko da var ama illa başka bişeyden patlak veriyor..neyse umarım senin hemen olur çocuğun canım rica ederimanladım... benim iki kanama arası değişken örneğin, bazen 30 bazen 28 bazen 35... yazın çok düzenli oluyor, ama üzücü bir şey yaşadığımda özellikle stres yaptığım dönemlerde ise bu 50güne kadar çıkıyor. şimdiden tedirgin olmayım diyorum ama insan düşünmeden edemiyor. çok sağol tatlım cevap verdiğin için :)
7 aydır istiyoruz ama 2 ay adet düzensizliğim oldu yaklasık 5 ay korynmadık bakalım rabb,m isteyen herkese versin
kızlar çok uzun süredir giremiyorum çok özlemişim yazılanları okumayı sanırım hiç hamile yok aramızdaher ay yeni bir umut bu ay herkesten hayırlı haber bekliyorum..:)))
Selamünaleyküm hanımlar...
Ben de 10 aylık evliyim ve 3 aydır bebiş için çalışıyoruz. Henüz tık yok lakin bu ay gecikmem var.
Şöyle ki sat 5 Nisan, 25 Nisan'da yani bat'tan 7-8 gün önce hcg 1.20 yani negatif çıktı, hayatımda 2. kez bu ay adet günüm geçti, gecikmemin 2. günü idrar testi yaptım fakat o da negatif
Sizce hala ihtimal var mı hamişlik için ???
Bugün gecikmemin 4.günü...
El-cevap ? :)
aysimaaaaaa sibellll ve diğer arkadaşlarımnerdesiniz ballarım çok özledim siizi yaa...
kızlar aranıza yenı katıldım 7 aylık evlıyım 5 aydır ugrasıyoruz Allahın ıznıyle erkek bebek ıcın ugrasıyorum tek ılıskı ıle bakalım hayırlısı
canım tek ılıskı ayda bır yanı sadece ovulasyon zamanı oluyor onun dısında korunuyoruz ama dedıgım gıbı erkek bebk ıcın
kızlar ewdeki netı eşim kapattırdı.eskisi gibi giremıcem :-(
bunu ilk defa duydum.ovilasyon zamanında ilişkiye girince erkek mi oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?