- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Selamünaleyküm hanımlar...
Ben de 10 aylık evliyim ve 3 aydır bebiş için çalışıyoruz. Henüz tık yok lakin bu ay gecikmem var.
Şöyle ki sat 5 Nisan, 25 Nisan'da yani bat'tan 7-8 gün önce hcg 1.20 yani negatif çıktı, hayatımda 2. kez bu ay adet günüm geçti, gecikmemin 2. günü idrar testi yaptım fakat o da negatif
Sizce hala ihtimal var mı hamişlik için ???
Bugün gecikmemin 4.günü...
El-cevap ? :)
bende aylık evlıyım evlılıgımın ılk uc ayı esım ıstemedıgı ıcın hap kullandım sonra ıstıyorum demeye basladı ..7aydır korunmuyoruz ve hemen hemen her gun en gec ıkı gunde bır ırlıkte oluyoruz yıne olmuyoo ..yumurtlama gunlerıme denk getırıyorum yıne bırsey yok ..doktora gıttım kan tahlılı ve ultrasonda herhangı bırsey cıkmadı ..esımdende sperm testı ıstedı yakın zamanda gıdecegız ınsallah..rabbım kımseyı boyle bıseyle sınamasın cok zor ..takmayın dıyor herkes ama gelsınlerde bırde bıze sorsunlar ..bır ay sankı bır sene gıbı gelıyor bana( Allahım tez zamanda bebıslerımızı kucagımıza versın ınsallah..
bende sizin kervandayım ilkaylarda korunduk aralık gibi bıraktık yumurtlama günümüde buluyorum ama olmuyor RABBİMin bildiği var inşallah hepimizin ki olur bu ay soğan suyu içecem preseed kullancam bakalım
Canm belkibiliyosundur ovilasyon gunu demek yumurtlama gunu demek ve ayda sadece bir kere yumurta atilir yumurtaliktan oda erkegin spermi ile birlesir yani bebek olusur bunu artik herkes biliyodur bu konuyu acan arkadas kusura balmasin ama cok saçma bi konu olmus doktoruma bile dun sordum oyle sacma seymi olurmus dedi adam guldu resmen :) allahin gucune gider noyle seyler yaa
benım kocam kadın dogum doktoru oda guluyor nolmus buna anlamadım ayrıca bebek ısteyınce allahın gucune gıtmıyor da erkek bebk dıye ıcımden gecırınce mı yuce rabıımın gucune gıdıyor sacmalamıssın arkdasm.herkesın gonlunde aslan yatar arkdasım dsuncelere saygılı olmayı bılırsn sevınırım
benm herkesin dusuncesine saygim var ... bebek istemek neden allahin gucune gitsin bebek istemek her kulun hakki allah ne zaman isterse o zaman nasip eder benm basima gelen seninde basina gelseydi erkek bebek icin tutturmazdin ben sana saygi duyarim yanlis anlamanida istemezdim sadece bebegini kaybetmis bi kadin olarak uzuluyorum sadece boyle seylere allah kismetinde ne varsa onu nasip etsin sanada banada burdaki herkesede ... simdi bi bebegim olmasi icin neler vermezdim :'( yinede allah insallah sana bi erkek bebek nasip eder insallah... ne diğim...
arkdasım yuce rabıım en tez zamanda saglıklı sevmlı bebegını kucagına verır ınslh.ne yasadıgını bılmıyorum gecmıs olsun yınede.ama ben sunu anlamıyorum kız bebeklerı sewıorum kızım olsun dıyene laf yok oglum olsun ınslh dıyene laf edılıyor.tabıkı kımse saglıksız bebek ıstemez kım ıster kııı.. ama her gonulde aslan yatar engelleyemıyorsun.kızımda olsa canım oglmda olsa canım ama erkek bebek ıstıyorum tabı saglıksız hayırsız olcaksa asla ıstemem rabbımın takdırı ve ksımet.neyse bosverılm bunları sen nezmandır korunmuyorsun?
Ben 2 sene olcak evleneli neredeyse 1 seneye yakindir korunmuyorum subat ayinda hamile kaldim sevincten havalara uctum tabi doktora gittim kese gorunmedi aniden agrilar sancilar yakaladi beni hastaneye kaldirildim 7 haftalikhamileydim dis gebelik oldugu ortaya cikti ic kanama gecirdim sezeryanla aldilar 2 ay olcak ameliyat olali iste doktor eylule kadar bekle bebek icin dedi onu bekliyorum iste sol tup alindi sag tuple gebe kalcam allah kismet ederse en cok insana koyan ne biliyomusun dogum yapipta kucaginda bebeginin olmamasi ve benm sutumde geldi :'( herkes bebegin nasil sagliklimi diyo ortada bebek yokki :'(
canım benım cocuk yok cok tecrubelı dgılm ama dedıgım gıbı esım kadın dogumcu.bak ddusukler cok yaygındır nasıbınızde o bebegın yokmus.daha cok yenı 2 ay olmus alınalı sen rahımını bıraz dınlendır sonra baslarsın calsımaya.benım ablamın bebegı dustu ılk bebktı 5 ay sonra oglusunu kucagına almak ıcın gun saymaya basladı.bukadar strese gırme.zaten doktorlar korunması 1 yıl dusuk varsa dusukten sonra 1 ıla 1.5 yılı normal goruyorlar
Eylul erken degil o zaman benm icin dimi o zamana kadar duzelmis olurum sanirim doktorumda oyle dedi cunku eylulde 7 ay oluyo ameliyat olali
5 ay gecıyor yok erken dııl canım basla sen yumurtlama gunlerıne denk gtır daha kolay olur gebelık durumun
Sezeryan oldum ya etraftaki herkes dikislerin patlar yapma dediler korkuttular beni :) doktor yaz 24 diye dogum kontrol hapiyla korun dedi eylule kadar ... bu arada ben ovilasyon testiyle hamile kaldim.
yaz ıı bı ılac canım bak sen eylulde bırak ılacı.bazıları ılacı bırakınca hamıel kalıor yumurtalıkları baskılıyor cunku.bazıları 3 yada 7 ayı buluyor yumurtlama ıslevı tekrar aktıflesmesı gec oluyor.sen oyle canım
Ben agustosta birakcam ilaci canm eylulde hamile kalirim belki.... ama ben sagimdan yumurtlama olursa hame kalirim dimi sol tup alindiya benim...
ılacın tamamen bıtınce bırak sakın yarıda kesıp bırakma yoksa ara kanaman olur.tabıkı eylulde olma ıhtımalı cok yuksek ılacı bırakn tanıdıgım braktıgı hafta hamıle kaldı bı arkdasım 4 ay sonra hamıle kaldı.ayrıca yumurtalıgının bırının alınması hıc hıc ama hıccc sorun degıl.forumlarda tek yumurtalıkla 3 bebek doguranı okudum ve bılıyorumda.ama hamıle kaldıgında bu sayfaya mutlaka yaz takıp etcem senı:)
Ilaci ayrida birakmam asla... doktor sol follop tupumumu aldi yumurtalik var sol tarandan sadece tup bebekle hamile kalcaksi dedi.yaa insallah hemen hamile kalirim cok istiyorum allah su yuzumu guldursun baska ne isterim ... allah hepimize evlat nasip etsin bende istiyorum karnimda bi kipirtilar olsun bende seni takip etcem muhakak :) bisey sorcam dis gebelikte normal bebekmi gelisiyo bilgin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?