yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Heycanlandim simdi et canm :)

Heycanlandim simdi et canm :)

ama bak sakın bunu cıddıye alma benım anıden ıcıme dogar tamamı cıddıye alma sadce cıkacakmı bana donersın.kasım sonu aralık bası geblıgın olcak hıssedıyorum.kız bunu ıyı degerlendır cunku benım cok nadır gelır.gecen esım dıyorkı soyle bakım benım kongrem nerede olcak kızıyor solemıyorum dıye ama anlatamadım gelmıyor bırden gelıyor:))

Ayy insallah ya biliyomusun hep o aylarda hamile kalmak istemisimdir dogum yaza geliyoya :) hislerine inaniyorum insallah dedigin gibi olur :) belki ayni anda hamile kaliriz sende bunu aklinin bi kosesinde bulundur canim :)

Ayy insallah ya biliyomusun hep o aylarda hamile kalmak istemisimdir dogum yaza geliyoya :) hislerine inaniyorum insallah dedigin gibi olur :) belki ayni anda hamile kaliriz sende bunu aklinin bi kosesinde bulundur canim :)

ay ne guzel olur:))) aynı ay olsa:))) ınslh canım saglıkla kucagına al bebısını de sonra fotosunu koy goreyım dıye tuturrum meraklıyım az :)canım bırazdn cıkcam ben gorusurz sonra optum

Kızlar bende anne olmak istiyorum ama bazen çok kararsız kalıyorum evliliğine bakıyorum hala eşim evli olduğunun farkında değilken ve sorumluluklarini almamisken bencillik mi ediyorum anne olmak isteyerek?

Kızlar bende anne olmak istiyorum ama bazen çok kararsız kalıyorum evliliğine bakıyorum hala eşim evli olduğunun farkında değilken ve sorumluluklarini almamisken bencillik mi ediyorum anne olmak isteyerek?

Kocam degisir gozuyle bakarsan degismez kimse canm bi insan 7sinde neyse 70indede odur kocan oyle diye cocuktan mahrummu kalcaksan hayirlisini iste anne olmak seninde hakkin eger evliliginde ciddi bi sorunun yoksa tabi :) ben cook istiyorum vallaaaa

bende evlendiğim ilk günden beri korunmuyorum ama tık yok. bu ay adetim bugunle 13 gün geçikti bi kaç gün önce eczaneden test alıp yaptım ama negatifti bugün misafirlerim vardı çok yoruldum ve kasıklarım çok ağrıyor sanırım adet olucam

Kocam degisir gozuyle bakarsan degismez kimse canm bi insan 7sinde neyse 70indede odur kocan oyle diye cocuktan mahrummu kalcaksan hayirlisini iste anne olmak seninde hakkin eger evliliginde ciddi bi sorunun yoksa tabi :) ben cook istiyorum vallaaaa

Hayırlısı olsun tabiki bakalim bende istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum işte

merhaba kızlar geçen sene erken doğum yüzünden ikiz bebeklerimi kaybettim doğum dan sonra adetim düzensizleşti sanırım psikolojik 3 aydan beri doğum kontrol hapı kullandım bu ay son bakalım hayırlısı..çok fazla düşünmemek gerekiyormuş hamile kalıcakmıyım diye daha da zorlaşıyormuş kafaya takınca o yüzden kendimi oyalıyorum hep ama bir yanda da nerde bir bebiş görsem yüreğim cızlıyor.inşallah Allah isteyen herkesin kucağını bebişlerini verir sağlıklı bir şekilde

Cok uzuldum canm ya gecmis olsun allah sabir versin zor gercekten umarim tez zamanda guzel haberlerini aliriz

daha esım ıcın gıtmedık doktora canım tamam gıdelım dıyor ıtıraz etmıyor ama sureklı ertelıyor bana bellı etmıyor ama sankı kendıne konduramıyomus gıbı doktora gıdıp muayene olmayı ...bılırsın erkekler bıraz daha hassas oluyorlar bıze gore... hep bu ay dusunmıcem akısına bırakıcam dıyorum .yıne kendımı bebek dusuncesıyle buluyorum ..nasıl olacak bu ahh bı becerebılsem bende duymustum dusunmenın ve kafaya takmanın engel oldugunu ( ne dıyımm rabbım yardımcımız olsun tez zamanda ...dualarımız kabul olsun ınsallah

bende acaba bu topikte benim gibi başka kimse yok mu diye düşünüyordum aynı dertten muzdaribiz
bende korkuyorum ama ben bakamam diye korkuyorum
rezil ederim çocuğu orda burda çalışırken çok zor benm mesai saatlerim falan da sabir değil
geçen gece 11 de geldim eve mesela

ama şimdi eşim söz verdi ben bakarım rezil etmem dedi

canim ne is yapiyorsun ki 11'de geliyorsun? aksam vardiyasi gibi bisey mi?

mrb arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıorum.:)) 11 aylık evlıyım ben hıc korunmadım ılac kullanmadım yanı yumurtalıklarıma zarar vermemek ıcın kendımı bıldımbılelı adet duzensızlıgım var cunku. gecen aylarda ıstıodum ama bu kadar yogun degıldı esımın sureklı sölemesıyle bu ay ondan cok heveslıyım sogan kurune basladım ovu testı aldım ona basladım takıpteyım yanı bu ay olsun ıstıorum cok ınsallah olur ısteyen herkese Allahım hayırlı evlatlar nasıp eylesın.

Canim ya işini degistirsen? Evliyken zor oluyor, gebeyken daha zor olmaz mi? Hem bebegin büyürken yanında olmamak ona yabancı olmak zor olmayacak mi? Anneliğin keyfini tadını nasil alican? Evlilik ve iş hayatı zor yürüyor senin durumun daha da zor. Allah yardimcin olsun.

Kizlar bana acil bir cvp lazim eylule kadar cocuk yapmam yasak dogum kontrol hapiyla beraber 2 gundur antibiyotik kullanndim acaba antibiyotik dogum kontrol hapinin etkisini goturuyomu hamile kaldim diye odum kopuyo 2 gunde hamile kaldigimda belli olmaz napcam ben bilmiyorum ......doktoruma sordum hamile kalmazsin dedi ama icim hic rahat degil

hyr cnm goturmez dogum kontrol ılacı cok tesırlı bunaltma kendını hıc. ayrıca dusunsene hamıle kalmak ıcın yumurtlama tarıhını hesaplama vs vs vs bırsuru seyle ugrasıoruz hamıle kalabılmek ıcın oyle kolay olmuyo ne yazıkkı uzme kendını bunun ıcın hamıle degılsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…