- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım sımdı benım hamılelık yokya pek bılım yok aksam esıme sorarım ama ben bunu sormustum yaa sanırım bebek varmıs gıbı gelısmeler var ama kese yok gorunmuyordu.valla bak benım esım dıyorkı n mucızeler oluyor ben bıle anlamıyorum dıyor.ınan bazen esımkı cok ıyı bı dr ama o bıle sok gcırıyor.sen duanı et yuc rabbıme ınan.umudunu kaybetme ve benım hıselrım kuvetlı senın hakkında bı tahmın yapayımmı?bı kendıme tutmuyor:/
Heycanlandim simdi et canm :)
ama bak sakın bunu cıddıye alma benım anıden ıcıme dogar tamamı cıddıye alma sadce cıkacakmı bana donersın.kasım sonu aralık bası geblıgın olcak hıssedıyorum.kız bunu ıyı degerlendır cunku benım cok nadır gelır.gecen esım dıyorkı soyle bakım benım kongrem nerede olcak kızıyor solemıyorum dıye ama anlatamadım gelmıyor bırden gelıyor:))
Ayy insallah ya biliyomusun hep o aylarda hamile kalmak istemisimdir dogum yaza geliyoya :) hislerine inaniyorum insallah dedigin gibi olur :) belki ayni anda hamile kaliriz sende bunu aklinin bi kosesinde bulundur canim :)
ay ne guzel olur:))) aynı ay olsa:))) ınslh canım saglıkla kucagına al bebısını de sonra fotosunu koy goreyım dıye tuturrum meraklıyım az :)canım bırazdn cıkcam ben gorusurz sonra optum
Kızlar bende anne olmak istiyorum ama bazen çok kararsız kalıyorum evliliğine bakıyorum hala eşim evli olduğunun farkında değilken ve sorumluluklarini almamisken bencillik mi ediyorum anne olmak isteyerek?
Kocam degisir gozuyle bakarsan degismez kimse canm bi insan 7sinde neyse 70indede odur kocan oyle diye cocuktan mahrummu kalcaksan hayirlisini iste anne olmak seninde hakkin eger evliliginde ciddi bi sorunun yoksa tabi :) ben cook istiyorum vallaaaa
merhaba kızlar geçen sene erken doğum yüzünden ikiz bebeklerimi kaybettimdoğum dan sonra adetim düzensizleşti sanırım psikolojik 3 aydan beri doğum kontrol hapı kullandım bu ay son bakalım hayırlısı..çok fazla düşünmemek gerekiyormuş hamile kalıcakmıyım diye daha da zorlaşıyormuş kafaya takınca o yüzden kendimi oyalıyorum hep ama bir yanda da nerde bir bebiş görsem yüreğim cızlıyor.inşallah Allah isteyen herkesin kucağını bebişlerini verir sağlıklı bir şekilde
Kızlar bende anne olmak istiyorum ama bazen çok kararsız kalıyorum evliliğine bakıyorum hala eşim evli olduğunun farkında değilken ve sorumluluklarini almamisken bencillik mi ediyorum anne olmak isteyerek?
bende acaba bu topikte benim gibi başka kimse yok mu diye düşünüyordum aynı dertten muzdaribiz
bende korkuyorum ama ben bakamam diye korkuyorum
rezil ederim çocuğu orda burda çalışırken çok zor benm mesai saatlerim falan da sabir değil
geçen gece 11 de geldim eve mesela
ama şimdi eşim söz verdi ben bakarım rezil etmem dedi
canim ne is yapiyorsun ki 11'de geliyorsun? aksam vardiyasi gibi bisey mi?
bende acaba bu topikte benim gibi başka kimse yok mu diye düşünüyordum aynı dertten muzdaribiz
bende korkuyorum ama ben bakamam diye korkuyorum
rezil ederim çocuğu orda burda çalışırken çok zor benm mesai saatlerim falan da sabir değil
geçen gece 11 de geldim eve mesela
ama şimdi eşim söz verdi ben bakarım rezil etmem dedi
Kizlar bana acil bir cvp lazim eylule kadar cocuk yapmam yasak dogum kontrol hapiyla beraber 2 gundur antibiyotik kullanndim acaba antibiyotik dogum kontrol hapinin etkisini goturuyomu hamile kaldim diye odum kopuyo 2 gunde hamile kaldigimda belli olmaz napcam ben bilmiyorum ......doktoruma sordum hamile kalmazsin dedi ama icim hic rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?