- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
- #1.001
hyr cnm goturmez dogum kontrol ılacı cok tesırlı bunaltma kendını hıc. ayrıca dusunsene hamıle kalmak ıcın yumurtlama tarıhını hesaplama vs vs vs bırsuru seyle ugrasıoruz hamıle kalabılmek ıcın oyle kolay olmuyo ne yazıkkı uzme kendını bunun ıcın hamıle degılsındır.
arkadaşlar merhaba,
hep okuyorum,takip ediyorum bilgileniyorum ama ilk kez yazıyorum.size sormak istediklerim var.ben de birkaç aydır istiyorum ama yumurtlama günlerimi takip ederek denemedik açıkçası ama bu 9 mayısta regl oldum benim reglim uzun sürüyor bu her zaman böyle. 18inde bitti ve 18,19,21inde denemelerimiz oldu. 18 ve 19 unda akıntı şeffaf ve uzayan cinstendi.ama 21inde çok açık pembe lekeler gelmiş çamaşırıma ve yumurtlama vardır diye o gün de denedik.şu 3 aylık bilginizi verdiğiniz hesaplamaya göre yumurtlama günüm 23 mayıs.dün yani.ve dün daha koyu kırmızı bir anda gelip kesilen kan geldi.böyle olmazdı.hiçbi fikrim yok beklenen adetim 5 haziran.bu lekelenmeleri yaşayan varmı yardımcı olursanız çoook sevinirimmm
Canm oncelikle ben kendi fikrimi soyliyim yumurtlamanin oldugu gun iliskiye gir tamam ama yumurtlama gununden 2 gun oncesi yani senin yumurtlama gunun 23 mayissa sen 21 inde iliskiye girmen gerekiyo cunku yumurtlamanin oldu gun orada sperm olmasi gerekiyo ki dollenme olsun sperm 3 gun yasiyo cunku bu aklinda bulunsun adetinin ilk gunuyle 17inci gunu arasi normalde yumurtlama oluyomus bunudabulundur aklinda ben mesela ovilasyon testiyle hamile kalmistim onu oneririm sana ama gebelikten once bi kadin doguma muayene ol muhakak...
cok teşekkürler sibelcim cevabın için zaten öncesni değerlendirmiştim.Birde ovulasyon gününü BEKLENEN ADET GÜNÜnden geriye doğru saymak lazım onu çoğu kişi yanlış hesaplıyor.Ben bu yumurtlama dönemindeki lekelenmeyi yaşayan var mı onu merak ettim.
Kızlar bende anne olmak istiyorum ama bazen çok kararsız kalıyorum evliliğine bakıyorum hala eşim evli olduğunun farkında değilken ve sorumluluklarini almamisken bencillik mi ediyorum anne olmak isteyerek?
kızlar bu ay yumurtlamam olmuş çok şükür pko lu olduğumdan olmuyordu 2 gün sonra bakacağım var mı haber diye siz de çok dua edin Allahım Hayırlısıysa bir bebek versin inşallah :)
slm kızlar cok guzel haberlerım var =) hamileyim sakın üzülmeyin kasmayın ne olur biz kac aydır deniyorduk hiç korunmadıgımz halde olmamıştı bu son ay eşimin tayin durumu yüzünden korunalım dedık hiç aklımızda da yoktu birden bire süprizimiz oldu umudunzu kaybetmeyin yetrki yüce rabbim her isteyene hak edene versin insallah =))
canımmmmmmm nasıl yani ne yumurtalaması anlamadım hamilelikmi yaaa çok heyecanlandım şimdi....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim
sizi çok özledim sizle dertleşmeyi....
bende hala bi gelişme yok ..tedavi oluyorum klomen kullanıyorum..bide folik asit kullanıyorum...hala bişey yok ama....varmı sizlerden hamile olanlar....sibelcim naber tatlım varmı sende bi durum...
yok canım belli değil hamilelik olması için bayanlarda yumurtlamanın olması ve gelişmesi gerekiyor benimkiler gelişmiyordu yarın test alacağım ve bakacağm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?