- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
buay mı diktin ayaklarını diğer aylardikmiyomuydunÖnce şöyle söylim dün test yaptım çıkmadı..Erken testlerdende yaptım bu aralar.Amann dedim bu ay gene yok..İlişkşde sonra diktim ayaklarımı..Bide bilmyorum etkisi varmıdır hamilemiyim şu an ondanda emin değilim ama tarçınla balı karıştırdım sababh akşam içtim..Adetim daha 1 gün geçti geçen ay 3o nda olmuştum..Benim belirtim yok..Sadece dün aynanın karşısına geçtim kaşlarım hafif çıkmş kuafre gidicemtim dedim çıkanları alayım..Baktım hiç acı yok..Adet zamanında çok acı olur bilirsiniz...Geçen seferkindede böyle olmuştum...Bide uyumaya başladım sürekli..Başkada belirtim yok..Ama pek heveslenmekte istemiyorum ya
buay mı diktin ayaklarını diğer aylardikmiyomuydun
tarçın ne işe yarıyormuş ki nasıl yapılıyordikiyordum ama çok değil 5 dk felan ama bu sefer baya kaldım ayaklarımı dikip yarım saaten fazla..bide o tarçını yaptım
tarçın ne işe yarıyormuş ki nasıl yapılıyor
nerden duymuştun ki daha önce neler duymuştun bu karışımla ilgilicanım ben balı koydum bir kaseye birde tarçın koydum içine sabah akşam içtim onları bilmiyorum etkisi varmıdır ama
nerden duymuştun ki daha önce neler duymuştun bu karışımla ilgili
tamam canım hemen başka bi test yap derim
kız ne diyon sen ciddimisin aboooooooo noluyo kızlar size vallaha benim topik size uğurlu geldi bi bana gelmedi
forever hani resim kız hemen bekliom inş.hamilesindir..günün geçmişmiydi
dikiyordum ama çok değil 5 dk felan ama bu sefer baya kaldım ayaklarımı dikip yarım saaten fazla..bide o tarçını yaptım
benmki 613 çıkmıştı yarın 1,200 olcak kesem görüncekmiş 1000 in altında olunca görünmüyomuş:) senin en son adet tarihin kaç tabloya bakarsak daha 2 haftalık bile değilsin sonuç 47 mi eminmisin canm47 cikti kizlar hamiileym galiba
buay mı diktin ayaklarını diğer aylardikmiyomuydun
3o ocak adet gunum.Ama degerm kcuk gbi geldi ne blim.Ama goremedi daha cok kucuk dedi.Rahmin kalinlasms gebesin dedi.Yarın gdicem ilaç vercek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?