yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

buay mı diktin ayaklarını diğer aylardikmiyomuydun

ikiside pozitif mi çıktı..bide 2.çizgi hemen çıktımı. nekadar sürede çıktı..sabahta çıftse sewin cnm.aysabahı edemessin şimdi he..allah banada nasip etse

kız ne diyon sen ciddimisin aboooooooo noluyo kızlar size vallaha benim topik size uğurlu geldi bi bana gelmedi
forever hani resim kız hemen bekliom inş.hamilesindir..günün geçmişmiydi

canm giremiyorum nete yatmak zorundayım kusura bakma geç yazdım hastaneye gittim dün kanamam var diye ilaç verdi şimdilik iim yarın fasulyemi görmeye gitcez babasıyla :) şok oldum çıbık çıktı demiştim ya size güvenmedim ona gittim ertesi gün kan yarptım sonucu almak için hastaneye gittim ama hamile değilimdir dedim kendi kendime kanamam baya vardı adet olsum sandım :) neyse hastaneye gittim kadın açtı zarfı yok dimi gebelik dedim yoooo vaaarrr dedi güldü ama şok oldum eve gidene kadar 32 dişim görünüyo eşimi aradım hemen doktoruma gittik ilaç verdi cumartesi gel keseyi görelim dedi 4 haftalık hamişim aaayy allahım inşallah kucağıma almayı nasip eder allahım darısı hepinizin başına canlarım kurban olurum size hepinizin karnı bu ay bebekle dolar inşallah :) ovulasyon testi sağolsun onun sayesinde hamile kaldım doğru kullanmak lazım ama :) ya çok sevinçliyim ilk sizle paylaştım :) 1 ay yatmak zorundayım :) ama olsun bebeğim için değer:)

3o ocak adet gunum.Ama degerm kcuk gbi geldi ne blim.Ama goremedi daha cok kucuk dedi.Rahmin kalinlasms gebesin dedi.Yarın gdicem ilaç vercek.

forewer we sibel şok ettiniz beni ya way be ikinizde hamilesiniz nekadar güzel hayırlı olsun .allah tamamına erdirsn. sbl nedn bukadar kanaman oluyoki dk nededi dikkat et .daha gelmicen mi ya nee:-( forewer senin kese nie görunmedi acaba çk erken ozaman..kızlar ben çk ağlıyorum nedn ben kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…