yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

az kaldı cnm inş hemen kalırsın

kızlar hepinizze günaydınnn dün akşam ve bugün olmak üzere 2 defa test yaptım ve sonuç pozitif :)) bugün hastaneye kan tahliline gideceğim Allah Herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok svindim allah kucağınada almayı nasip etsin canım....nezamandır olmuyodu ......bu topikt hrkez bu duyguyu tattı bi bn kaldım

Merhaba kızlar 17 temmuz 2.evlilik yıldönümümüz.biz hiç korunmadık gebelik hiç oluşmadı.benden sonra evlenenler 2.çocuğuna hamile.bizse her ay aynı hüsranı yaşıyoruz.ben 5 defa klomen kullandım.eşim geçen sene varikosel ameliyatı oldu ama hala sonuç alamadık.normalde günü gününe olan adetim geçen ay 5 gün gecikti çok umutlanmıştık çok.yaşadığımız hayal kırıklığını anlatamam bu ay hangi gün adet olacağımıda kestiremiyorum.Allah a şükür mutlu bir evliliğimiz var bir tek evladımız eksik..Rabbim bizi de böyle imtihan ediyor demekki sabrımızı ölçüyor.dilerim en yakın en hayırlı zamanda hepimiz bu duyguyu tadarız.AMİN..

canım çok üzüldüm yaa neden olmaz ki allahım 2 sene boyunca....eşinin sonuçları şuan nasıl canım ameliyattan sora düzelme odumu..

Daha vakti gelmemiş demekki canım.eşimin sonuçları çokta parlak değil 2 aydır proxeed diye bir ilaç var onu kullanıyor 3 aydırda keçiboynuzu kürü içiyor.önümüzdeki hafta doktora gidecek bakalım işe yaramış mı..benim anneminde 3 sene sonra olmuş acaba ırsi olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum..tek tüpü kapalıymış bende rahim filmi çekinmedim henüz..bakalım hayırlısı hepimizin hakkında..

hic bir problem olmadan hamile kalamıyorsanız troidlerinize baktirmanizi öneririm troid problemim vardı ilaç kullanıyordum Evlendim ilk ay hamile kalamadım kan testi yaptırmıştım ilacım yeterli gelmemiş değerlerim yükselmişti bir ay düzenli kullandım hemen hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin

karabiber ırsi olabilir canım send tüplerine baktır.eşin de zaten war bişeler herald.bend esimi göturcem hastaneye korkuyorum bişe çıkar diye.allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

7 aydır evliyiz canım en başından beri istiyorduk ama ben her Adet oldugumda mahvoluyordum resmen nisan ayında esim 10 gnluk kış iznine cıktı bizde istanbula ailelerimizin yanına gittik o ay artık kafaya takmıyacagım die kendimi sartlamıstım tabi takmadım o tatil bize cok yaradı o zaman hamile kalmısım en önemli faktör kafaya takmamak stres yapmamak hayırlısını isteyip zamana bırakmak tabi bu sırada tedavi goruyorsan ihmal etmedn devam et =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…