- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
- #1.021
Iyiyim canim bende cok ozledim seni bikdigin gibi eylulu bekliyorum bende insallah hamile kaliriz tez zamanda allahin izniyle :)) doktor dikislerimin gectigini soyledi tekrar iltihap olmasin diye ilaclar verdi bakalim 4 gozle eylulu bekliyorum hemen hamile kalirim sahlikli bi sekilde insallah :)))
adet geçtmimi canım
Bugün ilk günü olması lazım ama gelen giden yok :)
inşallah hamilesindir canım yaa çok sevinirim gerçekten...nekadardır olmuyordu
kızlar hepinizze günaydınnn dün akşam ve bugün olmak üzere 2 defa test yaptım ve sonuç pozitif :)) bugün hastaneye kan tahliline gideceğim Allah Herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok svindim allah kucağınada almayı nasip etsin canım....nezamandır olmuyodu ......bu topikt hrkez bu duyguyu tattı bi bn kaldım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok svindim allah kucağınada almayı nasip etsin canım....nezamandır olmuyodu ......bu topikt hrkez bu duyguyu tattı bi bn kaldım
Bende tadamadim canm taddim da ne oldugu(( allah bizimde yardimcimiz olsun
canım benim çok teşekkür ederim 8 aydır uğraşıyorduk kısmet işte şimdi oldu kan verdim de geldim sonuç bekliyorum :))
Bende tadamadim canm taddim da ne oldugu(( allah bizimde yardimcimiz olsun
noldu canım sonucu aldınmı
canım benim dün almıştım değerim 441 çıktı şimdilik pozitif yarın bi daha tahlil için kan vereceğim değerim yükselmiştir inşallah :).64: .64:
Merhaba kızlar 17 temmuz 2.evlilik yıldönümümüz.biz hiç korunmadık gebelik hiç oluşmadı.benden sonra evlenenler 2.çocuğuna hamile.bizse her ay aynı hüsranı yaşıyoruz.ben 5 defa klomen kullandım.eşim geçen sene varikosel ameliyatı oldu ama hala sonuç alamadık.normalde günü gününe olan adetim geçen ay 5 gün gecikti çok umutlanmıştık çok.yaşadığımız hayal kırıklığını anlatamambu ay hangi gün adet olacağımıda kestiremiyorum.Allah a şükür mutlu bir evliliğimiz var bir tek evladımız eksik..Rabbim bizi de böyle imtihan ediyor demekki sabrımızı ölçüyor.dilerim en yakın en hayırlı zamanda hepimiz bu duyguyu tadarız.AMİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?