yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

kızlar bi arkadasımın hamilelik haberini aldım 9 aydır korunmuyormus bakmıs ki olmamıs o ay ne yumurtlama gunu takip etmiş nede baska bisey zaten olmuyor demiş o ay hamile kalmıs :))) çok takıyoruz ondan olmuyor galiba bizimde 6 olcak korunmadığımız 1 yıllık evliyim ama 6 ayda her ay kaç tane test aldım bilemezsiniz :) perşembe gunu doktora gidicem kadın doğum uzmanına 5 ay once hamileyim sanıp gitmiştim ozamn sorun yoktu şimdi idrar yolu iltihabım vaar ((((( doktr kadın doğum uzmanına da gorun dedi inş bişi çıkmaz birdaha da takmıcam kafama hıhh

Kizlar bu kadar kafaya takmayin.daha cok yenisiniz.ben de sizin gibi cok takardim. 2 sene sonunda hamileyim. esim varikosel ameliyati oldu.o yùzden hic umudum yoktu. hemen olmaz diye. cok sükür ameliyatin 4.ayı hamile kaldim. hic aklimda bile yoktu. adetim gecikince bile süphelenmedim.ama oldu.bu arada ben de kist ameliyati oldum.yani sandiginiz kadar herkes kolay ulasmiyor bebeklerine. vakti geldiginde Allah veriyor

kızlar ben 1aylık hamileyim.dün öğrendik.hala inanamıyorum..allah isteyen herkeze nasip etsin

canim bende tebrik ederim bir ara bura bende yazmisdim ama ben hala olmadim nasib deyilmis seni cani gonulden tebrik ederim neler yaptin bizede yaz opdum Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin ben sogan kuru filan yapmistim tutmadi bu ay kafaya takmamaya karaliyim hatda testde yapmiyicam soz verdim gunum gecmeden test yokkkkkkkkkkkkkkk

3 aylık evlıyım bende bebiş istiyorum ilk ay kounduk ondan sonrra jhıc korunmadık ılac kullanıyoum belkı o etkı apıyor ama benden sonra evlenenler hamıs oldu bnde tuhaf hıssedıom kendımı

kızlar hepinize çk tşk.edrm.hepiniz tadarsınız bu duyguyu inşallah.ben kuru incir we hawuç kürüyle kaldığımı dusunuyrm.tarifini yazıcm kızlar.telden gırdığım icn sorun oluyo

yotube de ibrahim saraçoğlu seda sayanın programında anlatıyr kızlar.dinleyin güzelce not alın uygulayın.ben şimdi yanlış bişe yazmak istemem..aynı zamanda eşinize keçiboynuzunu kaynatın sabah akşam aç karnına içirın.ben böyle yaptm we ck dua ettim

merhabalar madem konu açtınız bende yazayım :)

bende imzamdan da görüldüğü gibi yeni evli sayılırım.evlendiğim ilk ay 3 aylık depoprovera koruma iğnesi yaptırdım.18 ayda etkisi geçer demelerine rağmen bende tık yok.inşallah bebiş bekleyen herkes muradına kavuşur.provera iğne etkileri hakkında bilgi sahibi olan varsa tecrübelerinden faydalanabilirim.

Denemeye başladıktan tam 15 ay sonra hamile kaldım ben. 8. Ayda doktora gittik. Bende pko, eşimde varikosel olduğunu söylediler. Başka doktora gittim. Hiçbirşey yok 1 sene dolsun bekle dedi. Hiç ummadığım ve yaz sonuna erteleyelim dediğim ayda hamile kaldım. 11. Haftadayım. Allah herkese nasip etsin inşallah. İstediğin ve olmadığı zaman yaşadığın hayal kırıklığını yaşamış ve her hastalandığında bebeğim gidiyor diye ağlamış biri olarak bedenin zamanı var teorisine gerçekten inanıyorum artık.

biz de evleneli 9 ay oldu kızlar 7 aydır korunmayı bıraktım ama hala bebişimiz yok inşallah hepimizin duaları kabul olacak bu mübarek günlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…