yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

neredeyse 1 yıldır nette neyi arasam bu siteden alıyordum cevabı.dün farketmeden kendimi üyelik kısmını doldururken buldu..şimdi de bu topikte.. hakikaten ne bereketliymiş. yazan 1 aya kalmamış hamile kalmış.. ben de istiyorum evleneli 1 yıl oldu. 8-9 aydır çalışıyoruz ama yok..ben evlendikten 2 ay sonra endometrioma olduğumu öğrendim.ameliyat dediler.tüp bebek dediler...erteledim kendiliğinden olacağına inandım hep.. tam tüp bebek yolunu tuttuk eşimle,dr tahliller istedi işleme başlamak için ilk defa hormonlarım çok iyi yumurtlama olduğu söylendi ve dr.adet olursan gel dedi. hala bekliyorum adet 4 gün geçti..ama hcg negatif... :44:

bende kadinlar kulubune ilk girince buraya yazmisdim ama bende kalamadim hamile henuz
Rabbim bilir zamanini belki yakin zamanda bende yazarim kim bilir

geçmiş olsun canım aynı dert bendede var yıllardır usandım bu illet kistten. banada 6 ay süre verdi normal yolla olmazsa ameliyatla alcakmış inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur rabbim çok bekletmez bizi.

Topik uğur getiriyormuş diye duyduk geldik:))
Şimdi okunan ezanın, mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda hayirlisiysa ben de hamile kalırım

geçmiş olsun canım aynı dert bendede var yıllardır usandım bu illet kistten. banada 6 ay süre verdi normal yolla olmazsa ameliyatla alcakmış inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur rabbim çok bekletmez bizi.

ameliyat artık pek önerilmiyor tekrarlama durumu var çünkü aynı zamanda geriye kalan yumurtalık dokusunu da harap edebilirler..en mantıklısı tüp bebek sanırım çünkü gebelik lazım olan ve gebeliğin de bu kistleri küçülttüğü biliniyor.sana da çok geçmiş olsun ayrıca tez zamanda kurtuluruz insallah..

hay masallah kuzular berekletli topik:) allah bagıslasın kuzum daha 1 haftalık masallah darısı bizlere

hamileyim........

masallah canımmmmm allah bagıslasın hayırlı ugurlu olsun:) allahım darısı bizlere tüm bebek isteyenlere.bereketli topik diom işte:) herkes birbirine sürüyo sanırım elini :)))))

ayyyyyyyyy allahım bende ismailimle hayırlısı ile evlenip hemen hamile kalıp saglıklı sıhatli tatli bebişler dogurayım insallah

aminnnnnnnnnn

Hayılrısı amin.....

canım hayıt suyu ilemi hamiş kaldın?

bende bır bebek ıstıyorum ama kafam cok karısık ve korkularımm var .henuz bebek calısması yapmıyoruz ama ınsallah ıstedıgımız zaman olur ısteyıpte olmayınca insan cok uzulur

ayyyyy neeeeeeeeeee guzel sayenizde topik senlendi dolalim bura hamile diye hepimiz tez vakitde ugurlu topik bizide bekle bizde gelicez yupppppppppppppppppppppppppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…