- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
- #1.061
Ne berekteli topikmiş kız yazanların cogu hamile kalmıs :)
bende yazayım o zaman :)))rabbim bu mübarek günlerde bana ve isteyen herkese nasihp eder inşalla
neredeyse 1 yıldır nette neyi arasam bu siteden alıyordum cevabı.dün farketmeden kendimi üyelik kısmını doldururken buldu..şimdi de bu topikte.. hakikaten ne bereketliymiş. yazan 1 aya kalmamış hamile kalmış.. ben de istiyorum evleneli 1 yıl oldu. 8-9 aydır çalışıyoruz ama yok..ben evlendikten 2 ay sonra endometrioma olduğumu öğrendim.ameliyat dediler.tüp bebek dediler...erteledim kendiliğinden olacağına inandım hep.. tam tüp bebek yolunu tuttuk eşimle,dr tahliller istedi işleme başlamak için ilk defa hormonlarım çok iyi yumurtlama olduğu söylendi ve dr.adet olursan gel dedi. hala bekliyorum adet 4 gün geçti..ama hcg negatif... :44:
geçmiş olsun canım aynı dert bendede var yıllardır usandım bu illet kistten. banada 6 ay süre verdi normal yolla olmazsa ameliyatla alcakmışinşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur rabbim çok bekletmez bizi.
merhabalar madem konu açtınız bende yazayım :)
bende imzamdan da görüldüğü gibi yeni evli sayılırım.evlendiğim ilk ay 3 aylık depoprovera koruma iğnesi yaptırdım.18 ayda etkisi geçer demelerine rağmen bende tık yok.inşallah bebiş bekleyen herkes muradına kavuşur.provera iğne etkileri hakkında bilgi sahibi olan varsa tecrübelerinden faydalanabilirim.
hamileyim........
masallah canımmmmm allah bagıslasın hayırlı ugurlu olsun:) allahım darısı bizlere tüm bebek isteyenlere.bereketli topik diom işte:) herkes birbirine sürüyo sanırım elini :)))))
ayyyyyyyyy allahım bende ismailimle hayırlısı ile evlenip hemen hamile kalıp saglıklı sıhatli tatli bebişler dogurayım insallah
aminnnnnnnnnn
hay masallah kuzular berekletli topik:) allah bagıslasın kuzum daha 1 haftalık masallah darısı bizlere
canım yok ben deildim hayıt kullandım ben sadece aktardan 100 gr 2 liraydı 1 tatlı kasıgını ezip kaynamış suyu bardaga koydum üstüne ezdigim hayıt tohumunu ekledim bardakta üzerini kapatıp 10 dk bekledim snra içtim ben tadını begeniyodum şekersiz içtim hiç zorlanmadan inş herkeste işe yarar
aminn inşallah :) yorumun üzerinden çok fazla geçmeden hamiş olduğumu öğrendim.rabbim isteyen herkese versin inşallah.
hay masallah kuzular berekletli topik:) allah bagıslasın kuzum daha 1 haftalık masallah darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?