- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
- #1.081
ayyyyy neeeeeeeeeee guzel sayenizde topik senlendi dolalim bura hamilediye hepimiz tez vakitde ugurlu topik bizide bekle bizde gelicez yupppppppppppppppppppppppppi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::128::128: müjdeli haberler çifter çifter bebişler haydiiii dolsun göbişlerrrrrr
:119::119::119::128::128: müjdeli haberler çifter çifter bebişler haydiiii dolsun göbişlerrrrrr
heheheh cılgın seniinsalalh hepimizin profilinin altında hamiletakvimi olur insallahhhh saglıklı sıhatlı bebiş mutlu yuva insallah
hepimizeeeeeeeeahanda böle olalım hepimiz böyleeeeeeeeeee
ramazan manisi gibi oldu vallaAminnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn...nasıl yapılır bilmiyorum ama arkadaşım olarak bu göreve seni tahin edicem oluncaaa
heheh :) fıstıkkk sakacı fıstıkkkk
:18::18::18:Canım eksik yazmışım ben...hamilelik takvimini hazırlamakta seni tayin edicem dimek istedimmmm
kız bende anlamadım caktırmadım :) heheh insalalh canım insallah allah yüzümüze baksında burdaki kızların deneyimlerinden faydalanacagım.hayıt otunu kullanmaya karar verdim ama prolaktinimi yükseltmez insalalh hayıt tohumu alıcam
ameliyat artık pek önerilmiyor tekrarlama durumu var çünkü aynı zamanda geriye kalan yumurtalık dokusunu da harap edebilirler..en mantıklısı tüp bebek sanırım çünkü gebelik lazım olan ve gebeliğin de bu kistleri küçülttüğü biliniyor.sana da çok geçmiş olsun ayrıca tez zamanda kurtuluruz insallah..
tez zamanda Tanrim yuzunu guldursun hamile haberinleBende 8 yıldır çok ama çok istiyorum
Bana da dua edin lütfeeennnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[sıze=3][ı]tez zamanda tanrim yuzunu guldursun hamile haberinle [/ı][/sıze]
anlamadığını anlayınca düzeltiverdim şekerinşş tatlım inş şifa olur..kullandıktan sonra tahlilini yaptır sonuçlarına göre devam edersin.dediğin ile bir bilgim yok o yüzden bişey diyemedim canım .ama kullanan arkadaşlar illaki fikir verirler
kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz topiğime hoşgeldiniz.......allahım sizede uğur getirsin bu topik inşallah....biz lk başlar sık giren 5-6 kişiydik ve hepimizde hamile kaldık hatta daha fazla tam hatırlamıyorum .......mucize gibiydi yaa ben bu topiğin uğurunainanıyorum....burda kimle dertleştiysek hamileyim haberi geldi..bende kaldım çok şükür.......allahım hepnize nasip etsin allahım kimseye evlat hasreti çektirtmesin:26:
aminn inşallah :) yorumun üzerinden çok fazla geçmeden hamiş olduğumu öğrendim.rabbim isteyen herkese versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?