yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

:119::119::119::128::128: müjdeli haberler çifter çifter bebişler haydiiii dolsun göbişlerrrrrr

heheheh cılgın seni insalalh hepimizin profilinin altında hamiletakvimi olur insallahhhh saglıklı sıhatlı bebiş mutlu yuva insallah
hepimizeeeeeeee ahanda böle olalım hepimiz böyleeeeeeeeeee

heheheh cılgın seni insalalh hepimizin profilinin altında hamiletakvimi olur insallahhhh saglıklı sıhatlı bebiş mutlu yuva insallah
hepimizeeeeeeee ahanda böle olalım hepimiz böyleeeeeeeeeee

ramazan manisi gibi oldu valla aminnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn...nasıl yapılır bilmiyorum ama arkadaşım olarak bu göreve seni tahin edicem oluncaaa

:18::18::18: Canım eksik yazmışım ben...hamilelik takvimini hazırlamakta seni tayin edicem dimek istedimmmm

kız bende anlamadım caktırmadım :) heheh insalalh canım insallah allah yüzümüze baksında burdaki kızların deneyimlerinden faydalanacagım.hayıt otunu kullanmaya karar verdim ama prolaktinimi yükseltmez insalalh hayıt tohumu alıcam

anlamadığını anlayınca düzeltiverdim şeker inşş tatlım inş şifa olur..kullandıktan sonra tahlilini yaptır sonuçlarına göre devam edersin.dediğin ile bir bilgim yok o yüzden bişey diyemedim canım .ama kullanan arkadaşlar illaki fikir verirler

bende tam bilmiyorum canım hiç tüp bebekten bahsetmedi bu yazdıkların aklımda eğer öyle bi durumla karşılaşırsam önceliğim tüp olacak teşekkürler :)

tamam sagol kuzum benim

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz topiğime hoşgeldiniz.......allahım sizede uğur getirsin bu topik inşallah....biz lk başlar sık giren 5-6 kişiydik ve hepimizde hamile kaldık hatta daha fazla tam hatırlamıyorum .......mucize gibiydi yaa ben bu topiğin uğurunainanıyorum....burda kimle dertleştiysek hamileyim haberi geldi..bende kaldım çok şükür.......allahım hepnize nasip etsin allahım kimseye evlat hasreti çektirtmesin:26:

hoşbuldukkkkkk ne güzel içim kıpır kıpır oldu bian.çünkü daha birkaç gün önce hüsrana uğradım inş uğurun bizede bulaşır bizde burdan haykırırız bebişimiz geliyor die
bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş.kaderi güzel hayırlı evlat olsun

aminn inşallah :) yorumun üzerinden çok fazla geçmeden hamiş olduğumu öğrendim.rabbim isteyen herkese versin inşallah.

maşallah canm benm , allah uzun ömür versin, daha geçen yazışıyorduk bebek için bak olmuş bile , tebrik ederim. çok dikkat et kendine yemene çok dikkat et iyi beslen , agır kaldırma , yüksek sesle bağırma, sinirlenme ve gerilme, en azından 3 ay , üşütme , bol su iç , benden tavsiye tatlım çok hassas bi konu bizzat tecrübemle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…