- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
- #1.101
hoşbuldukkkkkkne güzel içim kıpır kıpır oldu bian.çünkü daha birkaç gün önce hüsrana uğradım inş uğurun bizede bulaşır bizde burdan haykırırız bebişimiz geliyor die
bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş.kaderi güzel hayırlı evlat olsun
kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz topiğime hoşgeldiniz.......allahım sizede uğur getirsin bu topik inşallah....biz lk başlar sık giren 5-6 kişiydik ve hepimizde hamile kaldık hatta daha fazla tam hatırlamıyorum .......mucize gibiydi yaa ben bu topiğin uğurunainanıyorum....burda kimle dertleştiysek hamileyim haberi geldi..bende kaldım çok şükür.......allahım hepnize nasip etsin allahım kimseye evlat hasreti çektirtmesin:26:
selam canim xosbulduk beni hatirlamazsin belki ama ilk basda bende yazmisdim hatda burda tesbih cekmek okumusdum onu da yapmisdim ama olmadi bebeyim simdi 3-4 gunum kaldi adetime eyer gelmezse cidden ve harffi harfine bu topik cok ugurlu diyicem..... Rabbim kimsenin kucagini bos koymasinkızlarrrrrrrrrrrr hepiniz topiğime hoşgeldiniz.......allahım sizede uğur getirsin bu topik inşallah....biz lk başlar sık giren 5-6 kişiydik ve hepimizde hamile kaldık hatta daha fazla tam hatırlamıyorum .......mucize gibiydi yaa ben bu topiğin uğurunainanıyorum....burda kimle dertleştiysek hamileyim haberi geldi..bende kaldım çok şükür.......allahım hepnize nasip etsin allahım kimseye evlat hasreti çektirtmesin:26:
kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz topiğime hoşgeldiniz.......allahım sizede uğur getirsin bu topik inşallah....biz lk başlar sık giren 5-6 kişiydik ve hepimizde hamile kaldık hatta daha fazla tam hatırlamıyorum .......mucize gibiydi yaa ben bu topiğin uğurunainanıyorum....burda kimle dertleştiysek hamileyim haberi geldi..bende kaldım çok şükür.......allahım hepnize nasip etsin allahım kimseye evlat hasreti çektirtmesin:26:
selam canim xosbulduk beni hatirlamazsin belki ama ilk basda bende yazmisdim hatda burda tesbih cekmek okumusdum onu da yapmisdim ama olmadi bebeyim simdi 3-4 gunum kaldi adetime eyer gelmezse cidden ve harffi harfine bu topik cok ugurlu diyicem..... Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
Allah seninde bebeyini sagsalim kucagina almayi nasib etsin bidenem
hosbulduk canım bizde mutlu haberi veririz inşallah Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin . bize de dua edin . bebisler anneleri çok bekletmeyin
sagol canimin ici eyer bir gelisme olursa mutlaka yazicam kismet Allahdan umud kesilmez bir vakti vardir elbetinşallah gelmez yaaa hadi bakalım dört gözle haber bekliorum senden....o teşbihi ben okudum canım....herşeyin bir zamanı var unutma
kızlar ben 1aylık hamileyim.dün öğrendik.hala inanamıyorum..allah isteyen herkeze nasip etsin
inşallah bitanem inşallahamin canım allahım tez vakitte sizleride sevindircektir inanıyorum ben
[sıze=3]kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz topiğime hoşgeldiniz.......allahım sizede uğur getirsin bu topik inşallah....biz lk başlar sık giren 5-6 kişiydik ve hepimizde hamile kaldık hatta daha fazla tam hatırlamıyorum .......mucize gibiydi yaa ben bu topiğin uğurunainanıyorum....burda kimle dertleştiysek hamileyim haberi geldi..bende kaldım çok şükür.......allahım hepnize nasip etsin allahım kimseye evlat hasreti çektirtmesin:26:[/sıze]
[sıze=3][ı]selam canim xosbulduk beni hatirlamazsin belki ama ilk basda bende yazmisdim hatda burda tesbih cekmek okumusdum onu da yapmisdim ama olmadi bebeyim simdi 3-4 gunum kaldi adetime eyer gelmezse cidden ve harffi harfine bu topik cok ugurlu diyicem..... Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin[/ı][/sıze][sıze=3][ı]
allah seninde bebeyini sagsalim kucagina almayi nasib etsin bidenem [/ı][/sıze]
yap canim hayirli ugurlu olsun gonlunden gecen her ne ise Allah kabul etsin tez zamanda gonlundekine kavuso tesbihi bende yapıcam canım aldım kayıt ettim onu .insallah canım müjdeni ver bize :) bizlere umut olunnn
yap canim hayirli ugurlu olsun gonlunden gecen her ne ise allah kabul etsin tez zamanda gonlundekine kavus
ayyy canım allah kucağına almayı da nasip etsin daha şimdi okudum hamileleiğini çookkk mutlu oldumm
kız esra sendemi hamilesin ayyyyy
saol canım amin
allahım seninkinide kucana almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?