yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

yakında sende müjedeyi verirsin canım inanıyorum buna.....amin canım amin..........

hosbulduk canım bizde mutlu haberi veririz inşallah Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin . bize de dua edin . bebisler anneleri çok bekletmeyin

selam canim xosbulduk beni hatirlamazsin belki ama ilk basda bende yazmisdim hatda burda tesbih cekmek okumusdum onu da yapmisdim ama olmadi bebeyim simdi 3-4 gunum kaldi adetime eyer gelmezse cidden ve harffi harfine bu topik cok ugurlu diyicem..... Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
Allah seninde bebeyini sagsalim kucagina almayi nasib etsin bidenem

16 temmuzda dr a gittim. (adetim 4 gün gecikmişti) %50 dedi..yani geç ovulasyon olduysa cıkmayabilir kanda da,her şey uygun bekleyecez dedi..alttan yapmıştı usg yi.akşam ağrım başladı.kahverengi lekelenme sabahında kanama başladı ama çok az..hala da az devam ediyor ama göğüs ağrısı çok fena..neler oluyor hiç anlamıyorum..bi de bende idrarda silik çizgi çıktı kanda negatifti. tekrar ovulasyon mu oldu anlamadım..kızlar siz de adetliyken de göğüs ağrısı oluyor mu?? bi de çok iğrenç olacak ama adet kanı da esner mi?? benim yanlış anlamayın elle bakmadım ama wc de tuvalete kadar uzuyor kan bu ne şimdi??

inşallah canım dualarınızı bizden eksik etmeyin sizde sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah:)

inşallah gelmez yaaa hadi bakalım dört gözle haber bekliorum senden....o teşbihi ben okudum canım....herşeyin bir zamanı var unutma

inşallah gelmez yaaa hadi bakalım dört gözle haber bekliorum senden....o teşbihi ben okudum canım....herşeyin bir zamanı var unutma
sagol canimin ici eyer bir gelisme olursa mutlaka yazicam kismet Allahdan umud kesilmez bir vakti vardir elbet
hatirliyorum seni o zaman hamile diyildin sen ve ben sorduk arkadasa nasil yapilir diye oda sagolsun cevaplamisdi simdi sukurler olsun hamilesin senin adina coooooooooook sevindim

ne güzel allahım bizlerede nasip etsin.insallah o Ugur bizede gecer .allah saglıklı sıhatli bebekler nasip etsin sanada.bende inanıyorum bu ugura insallah bizlerede bu ugur gecer...daha evlenmem gerek canımda sıkkın tartısdık ama umudum var allahtan

Son düzenleme:

o tesbihi bende yapıcam canım aldım kayıt ettim onu .insallah canım müjdeni ver bize :) bizlere umut olunnn

Merhaba arkadaşlar öncelikler buralarda yeniyim daha dün üye oldum :) bugün üşenmedim oturdum bütün topiği baştan sona okudum.hepinizi sanki uzun süredir tanıyor gibi oldum inanın..bazen gözlerim doldu bazen içimden dua ettim..öncelikle allah bebek bekleyen ve bebek isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin.ben 13 aylık evliyim ilk kez bu ay denedik bakalım ilk denemem olduğu pek umutlu değilim ama insan yine de acaba mı diyor.korkularım da yok değil acaba olacak mı ne zaman olacak ne zaman bebeğime kavuşurum diye...herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için..umarım topiğiniz bana da uğurlu gelir sevgiler...

Allahım su mübarek günde sesimizi duy allahım duamızı kabul et rabbimmmmmmmmmmmmm önce sevdiğime kavustur sonra bebişlerimize allahımmmmmm nolur yardım et nolurrrrrr allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…