yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

sibl bend kalim nolur bana dua et .7ay olacak hala tık yok..adetlerım düzensiz senin değil dimi

benm son 2 ay düzensizdi ovulasyon testi aldım canm o iyi oldu :) inşallah olur bu ay öle silkeletmeymiş felan olmaz sen bi ovulasyon testi al içinde çok olandan .... ben aldım 2 çizgi çıkınca 2 gün ilşkiye girdik öle oldu :) bide hep yattım iş felan yapmadım.....

canm sakın ağlama doktor dediki herşey başı stres üzüntü o yüzden yumurtlama olmaz dedi..... sen sıkma canını inşallah bu ay kalıcaksın dua edicem senin için sen sıkma canını.... kanamamın olmasının sesbebi üstüne görmüşüm bebeğin ilaç verdi durdu şuan yarın keseyi görcez allah kısmet ederse ....ALLAH sanada bu duyguları yaşamayı nasip etsin.. valla benm ilk belirdim ilişkiden sonra yumurta dölenince hafif pembe bi kan geldi ordan anladım ilk bide sivilce çıkmazdı hiç bende sivilce çıktı baya yüzümde.... kasıklarım ağrıyo şuan belimde ağrıyo zayıfımya bünye kaldırmıyo heralde 49 kiloyum....

saol kardeşım et dua nolur gözumden yaşlarboşaldı şuan.benim nedn olmuo..somd 3ayın tarihlerini kaybettım canım ama:-( en son 18ocakta olduydum

saol kardeşım et dua nolur gözumden yaşlarboşaldı şuan.benim nedn olmuo..somd 3ayın tarihlerini kaybettım canım ama:-( en son 18ocakta olduydum

ağlama sen allahın izniyle olucak inşallah .... senin doktorun hiç öneride bulunmadımı ....testi yaparken sabah ilk idrarınla değil sonraki idrarınla yapcaksın testi yapmadan önce son 4 saat su felan içmiceksin... testi hergün 1 tanesini yap yumurtlama günün yaklaşınca 2 çizgi çıkıcak 2 side kıpkırmızı olunca bilki ilk 2 gün içinde yumurtlaman olcak ozamanda ilişkiye gir ... C çizgisi kırmızı T çizgisi pembe olursa yumurtlama yok demektir... 2sininde kırmızı yada mor olması lazım ...

ilk idrar gebelik testi içn oluo senin dediğn owu içn herald.çk mu karışık ya owu..kullanım talimatı warmı içinde.hergun mu yapılıo cnm

ilk idrar gebelik testi içn oluo senin dediğn owu içn herald.çk mu karışık ya owu..kullanım talimatı warmı içinde.hergun mu yapılıo cnm

evet canm var içinde kullanma talimatı sen sıkma canını bu gece olsun hergece olsun senin için dua edicem ....kafanı çok akrıştıracak şeylerde okuma yapma canm akıl vermek gibi olmasın sana yanlış anlama beni kendimden biliorum çünkü.... eşinlede çocuk yapıcaz die girme ilşkiye olurmu o bile etkilomuş...

Kaderimin oyunu uzme dicem uzuluyosun biliyorum.Benimde aklımda hep acaba eski kotu gunler olurmu diye geciyodu.Ama kotu dusunmuyorum artık.Rabbim hayırlisi wersin.Kendime daha dikkat ediyorum.Mesela enterasandır ama bu ay erken gebelk testlerinden yaptm hepsi negatifti..En son cars gunu yaptm dedim tamam yok olsa çıkardı.Ama o gun cok dua ettim.Hayırlısı istedim.Ama Allah biliyor ya cok uzuluyodum.pers esimle oturuyoduk cıkmaz ama bi test alsana dedim.Testi yaptm koydum oyle yere elimi falan ykadm.Gordum orda iknci czgi sok oldm.Kendmi o kadar sartlandrmsmki olmck sanki dye.Ama cok sukur kabul oldu dualarm.Allahm olmayan,isteyen herkese versin..Banada aynı acıları yasatmasın.

sibel az önce kapatmak zorunda kaldm k usura bakma tatlım .kılawuz warsa tamam bu ay alırım inş.haklısın her dediğin şeyde akla ihtiyacm war zaten butun doğruları yanlışları yaz cnm.allah razı olsun tez wakitte bend kalırm ins.

banada aynısı oldu çizgiyi görünce çok şaşırdım bide benm kanamam vardı adet oldum sanmıştım bende okadar şartlandırmışımki kendimi kaç aydır olmuyo bu ayda yoktur dedim çıbığa bile inanmadım test bozuktur dedim ablamın ısrarı üstüne gittim kan testi yaptım ve orda şoka uğradım aptal aptal kadının suratına baktım herkes bana gülüyo felan :s seninde dediğin gibi biraz akışına bırak ben öyle yaptım bide test için adetimi bekledim ben erkenden test yapma (kaderimin oyunu) insanın gerçektenoan psikolojısını bozuyo bebek olacaksada olmuyo ...

amin canm amin. bak seni tanımyorum ama gerçekten içten sölüyorum ağlayana dayanamıyorum ben dün gece çok dua ettim senin için burda tanıdım seni iykide tanıdım evlenip geldiğim yerde hiç arkadaşım bile yok .... iyki varsınız iykide tanışım sizi ...özelden mesaj atamıyorum nedense bi kaç bişey yazcaktım sana

sibel gülüm mesaj sayın 100olana kadar özel mst atılmıyor biranönce tamamla özelden de yaz canım..dua ettiğın için allah razı olsun bebeğini rabbim sana bağışlasın.

Daha bisey beli dgl dur bkalım.beta hcg 47 yarın tekrar kan testine grcem 2 katı yukselmesi lazmmıs.ins yukselir.cok korkuyorum aynı seyleri yasıcam diye.rabbim kotu gunlermi yasatmasn bna bidaha.tek istegm sag saglm alım bebegmi kucgma.sen nasılsn.skma canını olcak allahn iznyle.ben sewinemyrm bile

inş yükselir cnm.yükselmese nolcak ki daha önce ne yaşadın cnm bukadar zor olan neydi.dün gece ilışkidn sora yarım saat diktim ayaklarımı o haldeyken çok dua ettım allahm bugece kalim die inşallah kalmışımdır

Kızlar merhaba size umut olmak isterim bende yedi buçuk aylık evliyim hiç korunmadık beş ay olmadı sonra neden olmuyor diye doktora gittik adet düzenim evlendikten sonra bozulmuştu çok geç adet görüyordum ilk gittiğim doktor pko var bu şekilde hamile kalman imkansız dedi dünya başıma yıkıldı bir kaç hün sonra başka doktora gittim doktor hormon tesyi yaptı normal dedi ancak yumurtalıkların pko ya eğilim li dedi glukofen adında bi ilaç verdi ve kullandığım ay çok şükür hamile kaldım .. Şimdi 7 haftalık hamileyim inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip eder.. Demem o ki umutsuz olmayın Rabbim nasip edince oluyor.. Birde o ay soğan kürü nü denemiştim belki sizimde işinize yarar Rabbim herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…