- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
sibl bend kalim nolur bana dua et .7ay olacak hala tık yok..adetlerım düzensiz senin değil dimi
forewer we sibel şok ettiniz beni ya way be ikinizde hamilesiniz nekadar güzel hayırlı olsun .allah tamamına erdirsn. sbl nedn bukadar kanaman oluyoki dk nededi dikkat et .daha gelmicen mi ya nee:-( forewer senin kese nie görunmedi acaba çk erken ozaman..kızlar ben çk ağlıyorum nedn ben kalamıyorum
adeti düzensiz olandada işe yararmı cnm nas.ıl kullan.ılıo onuda bilmıorum kı
saol kardeşım et dua nolur gözumden yaşlarboşaldı şuan.benim nedn olmuo..somd 3ayın tarihlerini kaybettım canım ama:-( en son 18ocakta olduydum
ilk idrar gebelik testi içn oluo senin dediğn owu içn herald.çk mu karışık ya owu..kullanım talimatı warmı içinde.hergun mu yapılıo cnm
Kaderimin oyunu uzme dicem uzuluyosun biliyorum.Benimde aklımda hep acaba eski kotu gunler olurmu diye geciyodu.Ama kotu dusunmuyorum artık.Rabbim hayırlisi wersin.Kendime daha dikkat ediyorum.Mesela enterasandır ama bu ay erken gebelk testlerinden yaptm hepsi negatifti..En son cars gunu yaptm dedim tamam yok olsa çıkardı.Ama o gun cok dua ettim.Hayırlısı istedim.Ama Allah biliyor ya cok uzuluyodum.pers esimle oturuyoduk cıkmaz ama bi test alsana dedim.Testi yaptm koydum oyle yere elimi falan ykadm.Gordum orda iknci czgi sok oldm.Kendmi o kadar sartlandrmsmki olmck sanki dye.Ama cok sukur kabul oldu dualarm.Allahm olmayan,isteyen herkese versin..Banada aynı acıları yasatmasın.
sibel az önce kapatmak zorunda kaldm k usura bakma tatlım .kılawuz warsa tamam bu ay alırım inş.haklısın her dediğin şeyde akla ihtiyacm war zaten butun doğruları yanlışları yaz cnm.allah razı olsun tez wakitte bend kalırm ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?