- 20 Kasım 2019
- 249
- 1.408
- 113
- Konu Sahibi streshanim
- #1.501
Güncellemeden sonra bana gore bu kiz okumaz ya, okumak icin degil evden kacayim diye istanbul yazmis. okuyacak adam böyle sallama iş yapar mı allah askina. Buyuksehirde uni yaziyosun yurt durumu olmayanlara bile zor cikiyor sonuclarin aciklandigi gun yalandan yurt bakiyorsun. He tabi bulursun canim bulursun. 10ar gün göçebe gibi dolanan ogrenci mi olur. Baktn yurt bulamadin dondur seneye herseyini ayarla. Net gezmeye yazmiş istanbulu. Amcaogullarinin haberi bile yoktur çat kapi gidecekler yengeler kizana kadar dönecek ordan oraya haftasonu sana gelecek x abla ya yengeler boyle diyor vsvs bu hafta burda kalayim diyecek. Niye net bir sekilde konusmuyorsun topu eşine at yatili yabanci bir kizi evde istemez esim de. Kusura bakmasin burda ogrenciye yardim edilmeli diyen kisiler ama esimin tanimadigi essek kadar kizi evime sokmam. Guvenmedigimden degil, dogru bir durum degil. Cocuklugunu bildigim kuzen yigen olur elimde buyumustur gelsin okutayimda bu kizin durumu çok arsiz nsjssjjxjjx kiz size kalacakkkkkkkk diyorum ama kalirsada hakettiniz siz bunu