- 12 Temmuz 2006
- 59.767
- 228.054
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi streshanim
Her şeyi de planlayalım demiyorum ama insan gideceği okulu, yaşayacağı şehiri ayarlarken beraberindeki diğer şeyleri de düşünüp ayarlar, bir planı programı olur.Sonuna kadar haklısınız. Bu bakis acisindaki herkes hakli.
Bunlari yazinca da ne yapalım olan olmuş, 1 sene bekleyip puani mi kesilsin diyorlar. Hatalarinin sorumluluğunu yüklenmesi bile anormal geliyor.
Şunu da eklemek isterim. 18 yasindaki kiz da düşünmeliydi nerede kalacagim ne olacak diye.
Ellerimizde akıllı telefonlar var. Tık tık her bilgiye kolaylikla ulaşabiliyoruz. Bu imkanlarda hiç arastirmamiş, hiçbir ogrenciye sormamis olmasi net sorumsuzluk.
Kendiyle ilgili hayati sayilabilecek derecede onemli bir konuda bile bu kadar sorumsuz olan bir insan, misafir olarak kaldığı evde hangi sorumluluğu yerine getirir?
Konu sahibinin evine almamasi için tonla sebebi var.
Ben yola çıkayım da gerisi Allah Kerim'le olmaz bu işler, sen her şeyi ayarlarsın a,b,c planın olur ama hiç öngöremediğin bir şey çıkar eyvallah.
Bilmiyorum valla rahat biriyimdir ama kendime rahatım, başkasının da işin içinde olduğu şeylerde bu kadar rahatlığa benim aklım basmaz.