Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Allahım siz iyi niyetli biri olduğunuza nasıl inandınız?

Sorun tamamen sizde , eski sevgiliye aklın gitmesi ne demek ya
Annesi ve babası boşanmış, babası gidip tekrar evlenmiş 7 yaşındaki çocuğun yerine koyun kendinizi. Ayrıca ne demek benim çocuğum olunca miras konusu vs.. beni çok yoruyor, o çocuğun da babası elbette herseyden hak alacak. Siz bu çocuğu sevmeye çalışın, kocanızın eski eşinden olmuş çocuğu gözüyle bakmayın, annesi babası ayrılmış çok üzülmüş bir çocuk olarak düşünün.

+1

Çocuk zaten sıklıkla gelmiyor,geldiği zaman,bazen siz dışarı çıkabilirsiniz,dışarıdaki işlerinizi halledersiniz o sırada,babasıyla daha çok ,sizinle daha az vakit geçirir,böylece daha az rahatsız olursunuz bence.Çocuk yaramaz olsa ne olacak ki zaten.En fazla kaç sene yaramaz olacak,zamanla alışacak belki de siz daha olumlu enerji verdikçe o da uzlaşacak.
Eski sevgilinize aklınız bence hiç gitmesin,çünkü siz eşiniz zaten iyi biri ondan çok daha olumlu olduğu için eşinizle evlenmişsiniz.Ve bir milat yaşamışsınız,duygusal olarak milattan öncesini silmelisiniz ne olursa olsun…
Terapi almanız çok güzel olmuş,devam ettikçe inanıyorum ki herşey yoluna girecek ☺

Linç kötü yorum olarak algilamayin ve kirilmayin lutfen..
Amaaa miras kavgasina kadar düsünmek, ve eski sevgili olayi bana çok iyimser gelmedi. Yine de herşey gönlünüzce olsun ..

Şöyle düşünün evlenip boşanmışsınız eğer çocuk sizin çocuğunuz olsaydı, Eşinizde sizin çocuğunuzu istemeyip eski sevgilisi ile barışma hayalleri kursaydı ne hissederdiniz. Burada benim yada forumdaki diğer arkadaşların ne yazdığından çok eşinizin ne hissettiği önemli yazık değil mi adama. İyi bir insan diyorsunuz size sahip çıkıyor seviyor el üstünde tutup evleniyor sonucunda ne oluyor. Baştan kabul ettiğiniz çocugu sonradan istemiyorsunuz üstüne bir de eski sevgiliniz sürekli aklınızda. Empati kurun lütfen yazık etmeyin evliliğinize de eşinize de. Ayda yılda bir gelen aynı şehirde bile yaşamadığınız çocugu idare edebilirsiniz karışanınız yok görüşeniniz yok neden bu kadar tepkilisiniz anlamlandıramıyorum. Eşinize olan sevginizi sorguluyorsunuz gibi geliyor bana başka türlü olsaydı eşimi seviyorum onun için katlanırım derdiniz en kötü. Miras konusuna gelince de çocuğun her türlü hakkı var ilerde çocuğunuz olursa onunla eşit pay alacak elbette. Bunu kendinize dert etmeyin artık nasılki anneniz olmadığı halde kayınvalidenize anne gibi davranıyosanız çocuğuna da öyle davranmanız lazım.

Oncelikle kocanizin ve sizin 2 evliliğiniz evlilik oyuncak değildir sevgi yoksa saygı olmalı beni yanlış anlamayın ama düşünce yapınız yanlış kendinizi çocuk farz edin anneniz ve babanızdan uzak kalmak istemezsiniz artık siz onun ikinci annesisiniz bu kelime sizi incitebilir belki ama o çocuk büyüme sürecinde kimden ne görürse kapar annesi var annelik yapmayın ama insanlık yapın o çocuğun sevgiye merhamete huzura ihtiyaci var cocuga bu evin kuralları var diyemezsiniz anlamaz aciktimi yemek ister şu ister ortalığı dağıtır 7 yasinda cocuga döktükleri topla diyince toplar düzgün söylemek önemli empati kurun sadece bence fazla takıyorsunuz sizinde çocuğunuz olsun mirası mi kaciricaksiniz o çocuğunda hakkı var düşünce yapinizi değiştirin bu kadar bencil olmayın resmen çocuktan nefret etmeye odaklanmissiniz aranızda en masum o ve eski sevgili konusuna gelirsek evlilikte acele karar vermişsiniz eşinizi sevseniz baskasi aklınızı kurcalamaz

Evlenirken adamın çocuğu olduğunu biliyordunuz bu çocugu leylekler getirmedi herhalde babasına gelip kalacak. Siz şunu istiyorsunuz sanırım adam çocuğunu bıraksın vazgeçsin sadece benim olsun. Kusura bakmayın yok öyle bir dünya bir zamanlar bir tanıdığım vardı evlenirken çocugunu bırakmıştı yapmayın çocuklara şunu yazıktır günahtır karşı taraf bu kadar önemli olmamalı sizler için. Yahu ablacım sen delirdin mi küçücük çocuğun sana ne zararı var madem bunu sıkıntı edecektin neden çocuklu adamla evlendin. Bide sadıkta değilsin eski sevgilinde aklın hala sen bence git boşan sonra ne yapıyorsan yap o çocuğuda babasından mahrum etme.

Adam zenginbüyük ihtimalle evet doğmamış bir çocuk için miras düşünecek kadar aciz basit biri. Konu sahibesi şunu bilsin kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. O çocuğu babasından mahrum edince allah yanınamı bırakacak sanıyor acaba.

Uyelık pasıflesmıs ne desek görmez artık. Baska hesabı yoksa. Cocuktan tiksinir gibi anlatıyo. 7 yasında cocuk elı kolu tutuyorsa cok sukur hareketli olur zaten edepsız dedıgı de kesin sozunu dınlemıyo dıye. Kendi dogurdugu ustun ırktan olacak. Sadrazam lı bı laf var da neyse. Aman cok açık belllı para ıcın evlenmiş. Nafakaya içi gıdıyo yüksek ıhtımal. Cocugu yapıp koseye cekıp sefa sürecek ıstemiş. Iy cok pis bi karakter. Psıkolojısı bozuluyomus. Allah'ım koru yarabbim kımseyı anasız babasız bırakmasın. Bırakıyosa da bunun gıbılerının ınsafına elıne dusurmesin...

edepsız dedıgı de kesin sozunu dınlemıyo dıye.
Ne edep öğretilmiş ne terbiye diyor. Aklı sıra edep ve terbiyeyi eski eşi öğretmemişe getirecek konuyu da çocuğun babası soruyu soran ablamızın eşi. Onu hiç hesaba katmıyor. Küçük manipülasyonlar :)

Merhabalar bulunduğum yerde tek bir psikiyatris dpktoru var kirklareli merkezdeyiz babaeski yada luleburgazda var doktor ama esim ve annem karşı zaten cocugun sıkıntısı var köyde otizmli mi diye soruyorlar aslında çok iyi konuşuyor ingilizce şarkı söylüyor matematik hesaplamaları yapiyir ama sıkıntı bu yaz daha kısa kollu giydiremedik uzun kollu giymiyor şort giymiyor mont giymiyor çorap giymiyor vb birsuru şey bunlari sormak danışmak için gittim odadanda kaçınca direk dedi hiperaktif cocuk ne yapacağımı bilmiyorum 3 gün risperdal verdim cocuk mahvoldu annem sen nasıl annesin diyor ama sıkıntı var ortada çok ta belli

Böyle hemcinslerimi gördükçe kadın olmaktan utanır oldum, evlilikten de tiksindim gerçekten. Sunduğu bahanelere bak hahah bir de enerji falan demiş Güzel kılıf uydurmaca.

Ben burda çok iyi şeyler hissetmedim hikayenizde kussura bakmayinda tabiki babası olarak çocuğun miras vs hakkı var ve senin de çocuğun olursa eşit alicaklar bu seni neden rahatsız ediyor.ayrica eski sevgilinizin size istek atmasını bu kadar kafanızda büyüttünuz anlamadım .o adamda boşta kalmış istek atıyor işte sevdiğinden dediğim bence siz artık 2 .evliliğin değerini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…