Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Çocuğa ne edep öğretilmiş ne adap, öyle mi? Eşiniz de zor dayanıyor demek? Çocuğa edep adap öğretmek sadece annenin görevi değil eşinizin de göreviydi hatırlatmak isterim. İnsanın kendi yaptığı çocuğuna zor dayanması da nasıl bir şey anlamadım. Çok çalışıyor bir iki ayda bir alıyor için de ayrı bir sinir oldum. Bir anne gece gündüz çalışsa bile bunu deme ve böyle yapma şansı pek olmuyor toplumumuzda. Evlilik içinde çocuğu iki kişi yapıyor ama ne şartlarda olursa olsun boşanma sonrası o çocuğa hep kadın tek başına yapmış gibi bir muamele yapılıyor. Bu çok üzücü gerçekten. Şimdiden mal mülk hesabına düşmeniz de ayrı bir değişik. Ve evet çocuğunuz ile öz kardeş olacak. Ve babasının malında mülküne öz kardeşi kadar hak sahibi olacak. Bunu istemiyorsanız evlenmeseydiniz. Eski sevgili konusuna girmek istemiyorum. Ve naçizane tavsiyem siz bence bu değişik düşüncelerinizi aşmadan ve tabi evli bir kadın olarak eskileri tamamen aklınızdan çıkartmadan o çocuğa kardeş falan yapmayın.

Bu kabülden ben de rahatsız oluyorum. Çocuk sütten kesilmişse zaten öncelikli ebeveyni diye bir şey yok. Anne ne yapıyorsa baba da yapabilir.
Üvey anne eline düşmesin deniyor ama diğeri de üvey baba olacak? Veya çocukların küçük evlenme diye akıl veriliyor mesela yani fedakarlık hep kadın tarafında. Baba adeta bekar hayatına dönüyor çocuğu değil de yeğeni gibi oluyor.
Kadınlar çocuk yaparken 40 kere düşünmeli cidden. Tek başına çocuğuna bakamayacak birini de baba yapmamalı.

Çocuğu sevmiyorsanız baştan evlenmeyecektiniz o zaman canım ablacım

Zaten 2 ayda bir geliyormuş ne istiyorsunuz bu çocuktan?

Adam ölmeden benim çocuğumun mirası şu bu demeye başllamışsınız, bu iğrenç zihniyetla anca insanları birbirine düşürür miras diye mahkemlerde gezdirirsiniz. Adam da çok salakmış, böyle varoş kenafir gözlü bir tiple neden evlenmiş Çocukllu erkekller neden hep lleş gibi tiplerle evleniyor, insan çocuğunu düşünür yahu kör müsün adam bir bak bu kadın nasıl bir insan iyi mi kötü mü diye ???!

İnsan işin içine girince anlamiyor, disardan da belli oluyor zaten. Ben cocuklu biriyle evlenmedim, oyle biri hayatima dahi girmedi hiç tecrubem yok ama burada kadin/erkek bir tarafin cocugu varsa hep olumsuz yorum yapmişimdir, elalemin cocugunu çekmek kolay değil cunku herkes yapamaz. Siz gormek istememissiniz.
Adam cocugunu atacak değil bu saatten sonra kabullenmeye bakin bu yuzden boşanmayacaksaniz. Yapacak bir şey yok.

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc

Adam çocuğuna para verecek tabi, atsın mı çocuğunu? Hasta falan mısınız siz, terapi yetmemis bellli ki adam gibi bir psikiyatri doktoruna koşun. Berbat bir insansınız, kendinizi artık ilaçtı doktordu düzeltme yolları arayın bu adamı da çocuğu da rahat bırakıp boşanın.

Bide konu eski sevgiliye nasıl geldi okurken beynim eror verdi
Evliliğinden pişman olmuş. Çocuk da en çok gözüne batan faktör. Kesin kocasıyla ilgili başka problemler de var ama kendini haklı gördüğü konu bu olduğu için çocuğu öne sürüyor. Yani birileri ona dese ki aman böyle çocuk da çekilmez, senin çocuğunun geleceğinden çalar (?) falan o da rahatlayacak, evliliğinden kuşkulandığı ve eski sevgilisini düşündüğü için suçlu hissetmeyecek

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
1-2 ayda bir görsün, nafaka da vermesin, ne sizin eşiniz şam babası mi?
Ne istiyorsunuz bu çocuklar her türlü mağdur mu olsun?
Evlenmeseydiniz o zaman çocuklu adamla.
Allah gönlünüze göre verir umarım.
Layığınızı bulursunuz öyle olursa.

Son düzenleme:
Değil? Sizin çocuğunuzun masrafını zaten evdeyken karşılayacak. Diğer çocuğa verilen nafaka cebine harçlık olsun diye değil bir aylık ihtiyaç masrafı. Ne kadar kötü kalplisiniz ya. Doğmamış çocuğa miras falan düşünüyorsunuz. Ne sizi mutlu ederdi diğer çocuğun miras hakkına çökmek mi?
Babası daha fazla görüşüp terbiye versin o zaman. Sizle anlaşamaması falan da ilk etapta doğal çocuk aklıyla babasını çaldığınızı düşünüyordur o zaman onu kazanmaya bakacaksınız, gönlünü hoş edeceksiniz. Bacak kadar çocuğun mirası peşine düşmeyeceksiniz.

Çok fazla boş vaktiniz var düşünecek hayatınızda sorun yok sorun çıkarıyorsunuz. Rabbim yardımcısı olsun o yavrunun. Ayda 1 görmenize rağmen cadı üvey anne moduna girmişsiniz.
Ayrıca eski sevgili bilmem ne enerjisi diyon ya bahane arama kimseye de yazık etme

Tamam sizde ayrılırsınız o eşşek kadar nakafayı alır cocuğunuzu ayda yılda bir görmeye gelir mis gibi

Eşek kadar derken?
Mesela ne kadar? Eşek var eşek var.
Elbette ki vermek zorunda. Siz de ayrılınca size de verir nafaka merak etmeyin. Yaptığınız hesaplar bu olunca başınıza gelecekler de farklı olmaz.

Bu arada terapi sizde işe yaramaz. Ruh sağlığınız bozuk değil,karakteriniz bu. Terapi karakter değişimi yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…