Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc

Nafaka kazancın 4te 1idir maximum. Değil mi? E adam o kadar parayı sizin çocuğunuza neden harcamasın ki? Üstelik sizin çocuğunuz babasıyla her gün zaman geçirirken o çocuk 2 ayda 1 görüyor. Hiç adil değil evet ama hayat adil değil.

Çok samimi söylüyorum. Adamdan ayrılın gitsin. Bu düşünceler kötü düşünceler. Kalbinizi karartır, sizi kötü bir insan yapar. Kötü bir insan iyi bir anne de eş de olamaz. Ayrılın kurtarın kendinizi.

9 yaşında bir çocuktan karşılıklı oturup kahve içmeyi mi beklediniz acaba. Sizin ki köprüyü geçene kadar gibi bir duruma benzemiş. Evlenmeden öncede çocuğu olduğunu biliyordunuz. Şimdi kalkmis çocuğa yok edepsiz yok yaramaz. O yaşlarda tabiki yaramazlık olur. Kaldı ki siz onun için bir yabancisiniz. Herşeyi geçtim eski sevgilim istek attı yok bırak gel der gibi bir iradeniz varki akıllara zarar. Çocuğun hayatında travma yaratmadan ayrılın eski sevgilinize gidin bence.

"Ne edep ne terbiye öğretilmiş" diyerek, çok büyük ihtimalle hiperaktivite bozukluğu olan çocuğun davranışlarının sorumlusu ve suçlusunu eski eş ilan etmişsiniz.

Alttan alta ne kadar yetersiz bir anne olduğunu söylemişsiniz.

Peki ya siz? Aklınıza eski sevgiliniz geliyormuş. Enerji memerji uyduruyorsunuz. Siz bu edep ile gelecekteki çocuğunuza ne öğretirsiniz?

Aynen öyle adam bekar hayatına geri dönüyor verdiği 3 kuruş para, onu da zamanında verirse iyi. Yazık kadın da çalışsın mı , cocuga mı baksın , bakıcı mı bulsun ne yapsın .

Adam dünya iyisi de olsa denginizle evlenmeliydiniz, çocuksuzsunuz madem çocuksuz biri ile.
Görüyorsunuz ki iyiliği adamlığı yetmemiş.

Çocuk edepsiz terbiyesiz falan olabilir, inanırım, yok mu öyle çocuklar. Evet ama çocuk neticede. Büyüyor, küçülmüyor, durulur akıllanır.
Kendi çocuğunuz da olabilirdi, ne yaparsanız yapın laf söz dinlemeyen bir arsız olabilirdi, ona da nefret beslemicektiniz öyle değil mi?
Bilerek de evlendiğinize göre, eşimin çocuğudur deyin basın bağrınıza. O da sizi severse daha sempatik gelir gözünüze.
Miras olaylarını falan hiç düşünmeyin şimdiden. Aşırı saçma çünkü.
Ohooo... Sağlıklı uzun ömürler dileyin bence, ne mirası şimdi.
Eşiniz iyi bir adamsa bunun hatrına bari o çocuğu sevmeyi deneyin. Birlikte de yaşamıyormuşsunuz. Daha ne olsun.
İnsanlar kayınvalidelerindn çekiyor ve koca koca insanların edepsizliğine sabrediyorken sizinkisi küçük bir çocuk. Sabrı daha çok hak ediyor.

Eski sevgiliyle değinmek dahi istemiyorum.
Saçmalamaktan başka şey değil.

Aynen öyle adam bekar hayatına geri dönüyor verdiği 3 kuruş para, onu da zamanında verirse iyi. Yazık kadın da çalışsın mı , cocuga mı baksın , bakıcı mı bulsun ne yapsın .
Dünde cileklidon un konusunda vardı adam neymiş dükkanı varmış yoğun çalısiyormuş cocuklara bakamazmıs kim bakacak bakmak istemediği halde annesi bakacak çok ilginç valla

" Eşşek " kadar demiş yani iki şş var
Demek çok nafaka veriyor (!)

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
Sen önce doğur ondan sonra konuş. O çocukta mantar gibi yerden bitmedi herhalde. Tabiki bakacak. Ne biçim bir anlayışınız var. Sanki 3 çocuk doğurdunda couguna ayrilacak paranın miktarının derdine dusmussun. Evlerden ırak bir kişiliğiniz var. Sen ki 9 yaşında bir çocuğun 2 ayda bir gelecek olmasına bile tahamulun yok.filmlerde gördüğümüz üvey anne profili gibisiniz. Ben bile urktum.

Bana disardan ters bakildigini hissediyorum, evlendi ayrildi yine evlendi cocuklu birini aldi diye. Bu beni cok rahatsiz ediyor.

. Böyle oldukcada haliyle ister istemez aklim eski sevgilime gidiyor. Bunun üstüne eski sevgilim bana istek yolliyor ama onu engelledim. Buda benim icin sanki bi isaret gibiydi birak bana gel tekrar gibisine.

"Ailem baştan karşı çıktı ama tanıyınca çok sevdi" cümlesinin alt metninde de "cüzdanının dolu olduğunu gördü" mü var? Allasen doğruyu söyle, bizbizeyiz.

Dünde cileklidon un konusunda vardı adam neymiş dükkanı varmış yoğun çalısiyormuş cocuklara bakamazmıs kim bakacak bakmak istemediği halde annesi bakacak çok ilginç valla
Kadın yoğun çalışsa da bakmak zorunda olarak görülüyor çocuğa ama erkekler yoğunsa 1-2 ayda bir gördü mü tamam. O çocukta bir sorun olsa konu sahibi gibi kendini bilmezler dahil herkes anne de buluyor suçu. Nerede bu çocuğun babası diyen yok.

Evet hatırladım konuyu.
Adam bakamaz yoğun çalıyor , çocukların annesi de bakmak istemiyordu . Yaparken iyi bakmaya gelince kimse istemiyor .

İşte bizim kafamızda da öyle misal kedimden örnek vereyim ben esimle ayrılsam kedimi bırakıp gidebilir miyim yok hele kadınlar çocuklarını asla bırakamıyor buda suistimal ediliyor maalesef

O çocuğa kendi cocugunuz gibi düşünürseniz daha güzel olur.

Birde eski sevgili filan, hiç gerek yok maceraya

Bence sizin cinsellik sorunlu alt metinde bu var.

Başkasının çocuğunu kabullenmek zordur ama baştan keşke daha detaylı dusunseydiniz.
Bir de miras işine takilmissiniz ama şahsen ben eşimden ayrilsam çocuğumun tüm haklarını alması için uğraşırım.
Çocuğu tek başıma yapmadım maddi manevi tüm sorumluluk sadece neden bende olsun.
Ki bosanmis kadın çocuğunun sorumlulugunu fazlasıyla alıyor bir de maddi hakki almasin mi?

Yav küçücük çocuk, sizle bile yaşamıyorken size ne yapıyor da bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Bu korkunç bir durum ya.
Keşke eşiniz bu düşüncelerinizi bilse. Hem bu durumda rahat rahat eski sevgilinize de gidebilirsiniz.
Ayda kaç gün gelip de rahatsız edecek sizi o yaşta çocuk ya? Biraz merhametli olun, empati yapın. Boşanma yaşamış birisiniz, bir dahakine çocuklu bir şekilde boşanmayacağınızın garantisi var mı ya? Aynı şey sizin evladınıza da düşünülse ne hissederdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…