Yeni evlilikte cinsel sorunlar

Bilmesendeolur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
173
93
98
Daha önceden takip etmeme rağmen il defa kendi sorunumu paylaşmak istedim çünkü benim sorunuma yakın bi paylaşım bulamadım. Sorunum şu 4 aylık evliyim eşimle severek ve çok büyük sıkıntıları arkamızda bırakarak evlendik evlenmeden öncede birbirimize çok yakın bi çifttik cinsel birliktelik yaşamasakta yakındık birbirimize ama evlendiğimizden beri cinsel hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler var yeni evli olmamıza rağmen haftada 1 yada 2 haftada 1 birlikte oluyoruz cinselliğe bi düşkünlüğüm olmadığı halde bi durum beni rahatsız etmeye başladı kendimde bi sorun aramaya başladım nerdeyse. Kendi kendime düşünmeklede bi yere varamayacağım anlaşılan yardımcı olursanız sevinirim.

Hayır konuşmadım açıkcası nasıl konuşacağımıda bilmiyorum bi kadın olarak arzulanmak istiyorum galiba yani benim söylememle değilde kendiliğinden olsun diye bekliyorum.Gururumada yenik düşüyorum sanırım meraklı gibi ne o öyle diyo bi yanım ama bi yanımda böyle gitmeyeceğini söylüyo.

siz artik eşsiniz canım bu konular utanılacak veya gurur yapilacak şeyler değil. Eğer halinin altına süpürürsen ilerde daha büyük bir patlama yaşarsın. Vakitlice konuş bu meseleyi. Esin senin zihnini okuyamaz. Senin için herşey yolunda zannediyor olabilir. Herkesin libidosu farklıdır. Eşine bu kadarı yeterli geliyor ama sana gelmiyor olabilir. Bunu güzellikle söyleyebilirsin.

Bence asil sorun beklentiler. Bize evlenmeden önce erkeklerin 7/24 cinsellik düşündüğü ve her zaman birliktelik isteyeceği öğretildi ancak evlenince görülüyor ki bu aslında doğru bir düşünce değil. Kısaca evliliğin gerçeklerine hos geldin :)

Yorucu stresli bir iş mi yapıyor eğer öyleyse normal sayısı.

Hoşbuldum :)
Ama ilk başlarda regl dönemimin 8 gün sürdüğünü duyduğunda bu süre çok uzun diye kendine dert edinen adamın şimdi 2 haftada bir bana yaklaşmasıda garip değil mi

Canim eşine onu istediğini belli ediyor musun peki ?eger herhengi bir paylaimda bulubmutorsan esinde senin onu istemedigini dusunuyor olabilir değil mi? Bence eşine karsı biraz daha açik davran ve bir konusmayi dene. Belki oda sana bu konuyu acmaya cekiniyor olabilir

Yorucu stresli bir iş mi yapıyor eğer öyleyse normal sayısı.

Yorucu olmasada gece çalışıyor bunuda göz önünde bulunduruyorum ama nişanlıykende bu böyleydi ama bana vakit ayırıcam diye 1 saat uykuyla işe gittiğini bilirim şimdi ne değişti anlamıyorum

Ama ilk başlarda regl dönemimin 8 gün sürdüğünü duyduğunda bu süre çok uzun diye kendine dert edinen adamın şimdi 2 haftada bir bana yaklaşmasıda garip değil mi

zaman geçtikçe bu gurur vs hislerinin ne kadar gereksiz olduğunu göreceksin. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali. Sen şuan gecenin ikisinde bunu dert ettin uyku bile tutmadi geldin burda çare arıyorsun adam döndü totosunu uyuyor sen sinir olduğunla kalıyorsun

Ay beni anlatmissin kiz kendimi gordum resmen :) benim esim de evlenmeden once her Allahin gunh isterim ona gore diye cok soylenirdi biz de evlendik 6 ay oluyor 2 haftada 1 degil ama 1 haftada 2 defa oluyor en fazla :) ama esim 3 vardiya calisip cok yoruldugu icin cok normal karsiliyorum bunu . Ilk zamanlar bende senin gibi dertlenir dururdum icten ice acaba hosuna mi gitmiyorum vucudumu mu begenmiyor beni arzulamiyor mu diye ama en son konusmaya karar verdim ve konusunca yanlis dusunup yanlis anladigimi asettirince bana icim rahatladi . O yuzden gururu birak ve konus sebebini ogren muhtemelen onun da yorgunlukla alakalidir bu durumu . Icinde kalip dert olcagina disari at mert olsun tatlim :)

Belkide öyledir ama konuyu nasıl açacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum. Ve dediğim gibi gece çalıştığı için gündüz ne kadar uyursa uyusun gece uykusu gibi olmuyo haliyle bende ona yaklaşmaya çekimser kalıyorum ya uykusu varsa diye

Uyusa yine iyi işe gidiyo bu saatte

Yorucu olmasada gece çalışıyor bunuda göz önünde bulunduruyorum ama nişanlıykende bu böyleydi ama bana vakit ayırıcam diye 1 saat uykuyla işe gittiğini bilirim şimdi ne değişti anlamıyorum
Bu bir de eşine sor bence canım :) utanması sıkılması olmazki bu işin.

Bence sen biraz kadınlıgini kullanmalisin. Sanki zamanlamayi tamamen ona birakmis gibisin. Birde eşin gece calisiyor hak ver adama. Kafanada bu kadar takma. Sen elinden geleni yap
Birde artik evlisiniz canim hicbir seyi nisanlilikla veya sevgili dönemi ile kiyaslama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…