- 4 Ocak 2017
- 173
- 93
- 98
- Konu Sahibi Bilmesendeolur
-
Yemeğini yapıyorum yetmez miBanyosunu mu yaptırıyorsun?
Tırnağını kesiyorsun?
Beslenme çantası da hazırlıyor musun?
Anaaa biz o konuda hep tatli tatli tartisiriz :) ben kışın sohpeni 3e getiririm o 1de bile yanar su sicakligi konusunda anlasamadigimiz icin sinirlenip kovuyorum yanimdan :)) kiz oyle bi sansim yok ki adam is yerinde zorunlu her gun yikaniyo zaten evde de genelde o isten sonra yikaniyo :) bide su konusunda anlasamadigimiz icin cok ilgilenmedim yikamayla beraber yikanmayla artik :))Sadece ilişki sonrası yapma bence ikinizin banyo zamanları bir olsun oda seni yıkasın cinsel yaşantımız çok sık yok ama ilgilenir sağolsun öküzüm bunu bari yapar
Kovmakta iyiymişAnaaa biz o konuda hep tatli tatli tartisiriz :) ben kışın sohpeni 3e getiririm o 1de bile yanar su sicakligi konusunda anlasamadigimiz icin sinirlenip kovuyorum yanimdan :)) kiz oyle bi sansim yok ki adam is yerinde zorunlu her gun yikaniyo zaten evde de genelde o isten sonra yikaniyo :) bide su konusunda anlasamadigimiz icin cok ilgilenmedim yikamayla beraber yikanmayla artik :))
Napiyim ayol buz gibi suda yikanmasin o da hicccc donamam valla :))Kovmakta iyiymiş
Kova al bitanede maşrafa suyu ikinizin ortası bi şekilde ayarla dökünün güzel güzelNapiyim ayol buz gibi suda yikanmasin o da hicccc donamam valla :))
Abboooooo :))Kova al bitanede maşrafa suyu ikinizin ortası bi şekilde ayarla dökünün güzel güzel
Tabiki öyle ama gece çalıştığı için uykusuz oluyo genelde ve ben yaklaşma konusunda çekimser kalıyorum o yüzden belki reddedemez ama gönülsüz mü yaklaşır acaba diyeKadınlar nasıl erkeğin onu arzulamasını bekliyorsa erkeklerde kadınlarının onları arzulamasını ister ben istersen eşime cilvemi yapar yaklaşırım
Canım sen gine bi dene elinden geleni yap anlarsın zaten bisüre sonra neden yaptığınıTabiki öyle ama gece çalıştığı için uykusuz oluyo genelde ve ben yaklaşma konusunda çekimser kalıyorum o yüzden belki reddedemez ama gönülsüz mü yaklaşır acaba diye
Sarılmadan yada temas etmeden uyumayız hiç günlük yaşantımızdada hiç bi sorun yok ama iş o noktada bi tıkanıyo nedenseSonu cinsel iliski ile bitmese dahi birbirinize rahat dokunun. Sevisin koklasin öpüsünduygusal anlamda doygunluk verir bu hem, hem de hassas noktalarinizi tanimanizda faydali olur.
Merhaba 6 aylik evliyim esim ayni yatakta yatmamak icin bindereden su getirdi uyuyamiyorum kucuk yatak vs. Diye 5.5 aydir ayri yatiyor gurbetteyim cinsellik ben yaklasirsam lutfediyor sonra bin laf yorulmus anal sex yoksa diger vs... Gereksizmis. ben 37 esim 40 yasinda haftanin en az 3 günü içmeye dart oynamaya gidiyor boğa burcu dertleselim mi
Merhaba 6 aylik evliyim esim ayni yatakta yatmamak icin bindereden su getirdi uyuyamiyorum kucuk yatak vs. Diye 5.5 aydir ayri yatiyor gurbetteyim cinsellik ben yaklasirsam lutfediyor sonra bin laf yorulmus anal sex yoksa diger vs... Gereksizmis. ben 37 esim 40 yasinda haftanin en az 3 günü içmeye dart oynamaya gidiyor boğa burcu dertleselim mi
Severek mi evlendinizMerhaba 6 aylik evliyim esim ayni yatakta yatmamak icin bindereden su getirdi uyuyamiyorum kucuk yatak vs. Diye 5.5 aydir ayri yatiyor gurbetteyim cinsellik ben yaklasirsam lutfediyor sonra bin laf yorulmus anal sex yoksa diger vs... Gereksizmis. ben 37 esim 40 yasinda haftanin en az 3 günü içmeye dart oynamaya gidiyor boğa burcu dertleselim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?