Yeni evlilikte cinsel sorunlar

Sadece ilişki sonrası yapma bence ikinizin banyo zamanları bir olsun oda seni yıkasın cinsel yaşantımız çok sık yok ama ilgilenir sağolsun öküzüm bunu bari yapar
Anaaa biz o konuda hep tatli tatli tartisiriz :) ben kışın sohpeni 3e getiririm o 1de bile yanar su sicakligi konusunda anlasamadigimiz icin sinirlenip kovuyorum yanimdan :)) kiz oyle bi sansim yok ki adam is yerinde zorunlu her gun yikaniyo zaten evde de genelde o isten sonra yikaniyo :) bide su konusunda anlasamadigimiz icin cok ilgilenmedim yikamayla beraber yikanmayla artik :))

Kovmakta iyiymiş

Kadınlar nasıl erkeğin onu arzulamasını bekliyorsa erkeklerde kadınlarının onları arzulamasını ister ben istersen eşime cilvemi yapar yaklaşırım

Kadınlar nasıl erkeğin onu arzulamasını bekliyorsa erkeklerde kadınlarının onları arzulamasını ister ben istersen eşime cilvemi yapar yaklaşırım
Tabiki öyle ama gece çalıştığı için uykusuz oluyo genelde ve ben yaklaşma konusunda çekimser kalıyorum o yüzden belki reddedemez ama gönülsüz mü yaklaşır acaba diye

Sonu cinsel iliski ile bitmese dahi birbirinize rahat dokunun. Sevisin koklasin öpüsün duygusal anlamda doygunluk verir bu hem, hem de hassas noktalarinizi tanimanizda faydali olur.

Sonu cinsel iliski ile bitmese dahi birbirinize rahat dokunun. Sevisin koklasin öpüsün duygusal anlamda doygunluk verir bu hem, hem de hassas noktalarinizi tanimanizda faydali olur.
Sarılmadan yada temas etmeden uyumayız hiç günlük yaşantımızdada hiç bi sorun yok ama iş o noktada bi tıkanıyo nedense

Merhaba 6 aylik evliyim esim ayni yatakta yatmamak icin bindereden su getirdi uyuyamiyorum kucuk yatak vs. Diye 5.5 aydir ayri yatiyor gurbetteyim cinsellik ben yaklasirsam lutfediyor sonra bin laf yorulmus anal sex yoksa diger vs... Gereksizmis. ben 37 esim 40 yasinda haftanin en az 3 günü içmeye dart oynamaya gidiyor boğa burcu dertleselim mi

Tek yorumum...

yeni evli iseniz biraz garip haklisin o da düşkün değildır belki yada teşviki hep ondan bekleme ve senden yana ilgisi az mı bunlari topla çıkar Carp sonuca bak.

ayrıl ondan..

Severek mi evlendiniz

Tabi cinsel sorunlar, özel ve kişi özgü durumlar olduğu için, etik açıdan, burada sorunları irdelemek yanlış olur. özel sorunlarınızı yazabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…