- 4 Ocak 2017
- 173
- 93
- 98
- Konu Sahibi Bilmesendeolur
-
Yani sorun sadece zamanlama yada yorgunluk mudur ciddenBence sen biraz kadınlıgini kullanmalisin. Sanki zamanlamayi tamamen ona birakmis gibisin. Birde eşin gece calisiyor hak ver adama. Kafanada bu kadar takma. Sen elinden geleni yap
Birde artik evlisiniz canim hicbir seyi nisanlilikla veya sevgili dönemi ile kiyaslama
Uyusa yine iyi işe gidiyo bu saatte
Tatlim sanirim cogu iliskiler ciftler evlilikler bu yonde . Yani tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama cogunluktaki durum bu . Tabiki biz de evlenmeden once boyle hayal kurmuyoruz ama ister istemez bu gercekle yuzlesiyoruz.
Böyle gerçekleri kabullenmek istemiyorum biz neden kendi gerçeklerimizi evlendikten sonra çıkartıyoruz o zaman ortaya
Cinselliği ayıp yada günah sandığımdan değil ama işte insan ister istemez kendinde sorun oluyo bende bekarken biri böyle bi konuyu kafana takacaksın dese inanmazdım ama işte kendimden ziyade acaba bi erkek olarak bişey mi bekliyo bişeyleri ben mi eksik yapıyorum diye düşüyorum ve ilk başlarda vajina darlığı problemi çekmiştim acaba buda onun için bi sorun mu oluşturdu diyeben 3 yıllık evliyim. İlk zamanlar ben de bu durumu garipseyip eşimle konuştum ama onu suçlayıcı şekilde değil tamamen çözüm odaklı konuştum. O da bana gerekçelerini sundu. Hatta bu duruma kendisinin bile şaşırdığını söyledi çünkü evlenmeden önce kendim de boyle olacağımi bilmiyordum hergun isterim zannediyordum dedi. Ben de benden bir beklentisi olup olmadığını sordum ne bileyim suslenmemi veya farklı tavırlar sergilememi bekleyip beklemedigimi sordum o da buna gerek olmadığını söyledi sonra bu konu kapandı ben de içimi kemiren bu sıkıntıdan kurtuldum :) eğer eşin sana tatlı dilli güler yüzlü davranıyorsa, cinsellik harici öpme dokunma sarılmalarınız varsa zamanla bu durum senin için de normalleşecek sen de artık gerek duymayacaksın çok fazla. Ayrıca cinselliği istiyor olman da ayıp veya günah değil. Eşin yaklaştığında nasıl ayıp olmuyorsa senin de istek veya ihtiyaç duyman doğal birşey. Bu seni kötü kadın yapmaz. Sadece eşinin ihtiyaçlarını gidermek için evlenmediniz. Senin eşine karşı olduğu gibi eşinin de sana karşı sorumlulukları var. Bu mesele de onlardan biri.
Tavsiyem eğer çalışmıyorsan bir işe gir. Gün içinde yorulursan senin de bunları dert edecek halin kalmaz zaten
Bu sitenin en iyi tarafı bu galiba sıkıntıların yada sorunlarının sadece sana ait şeyler olmadığını gördükçe daha az problem ediyosun kendine biçok konuda şahit oldum bu duruma bu sitede sürü psikolojisi gibiTatlim sanirim cogu iliskiler ciftler evlilikler bu yonde . Yani tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama cogunluktaki durum bu . Tabiki biz de evlenmeden once boyle hayal kurmuyoruz ama ister istemez bu gercekle yuzlesiyoruz.
Cinselliği ayıp yada günah sandığımdan değil ama işte insan ister istemez kendinde sorun oluyo bende bekarken biri böyle bi konuyu kafana takacaksın dese inanmazdım ama işte kendimden ziyade acaba bi erkek olarak bişey mi bekliyo bişeyleri ben mi eksik yapıyorum diye düşüyorum ve ilk başlarda vajina darlığı problemi çekmiştim acaba buda onun için bi sorun mu oluşturdu diye
DerkenYeni üye ilk konu, bodoslama atlamamak lazım...
Yarın konuşmayı denicem insallah başarılı olurum teşekkür ederim :)şuan kendi kendine kuruyorsun muhtemelen eşinin dünyadan haberi yok :) bütün bunların cevabi eşinde. Konuşmaya cekiniyorsan mektup veya mail yazabilirsin. Dök içini rahatla. Esin seni arzulamıyor olsa haftada veya 2 haftada bir de olmazdı o is. Esin seni arzuluyor ama senin beklentini karşılayacak kadar değil. Eğer bu meseleyi biraz daha içine atarsan hırçın bir kadına dönüşeceksin...
Yarın konuşmayı denicem insallah başarılı olurum teşekkür ederim :)
Bu yeni 'cins' erkeklerde, evlenince üşengeçlik başlıyor.
Kim uğraşacak, ardından duşu kim alacak...
Nereden baksan en az 1 saat kayıp!
O 1 saati uykuda geçirmek, daha karlı geliyor onlara çünkü artık evlisiniz ve keyfi yerinde olduğunda zaten yanaşırım algılayışı bu.
Kısaca, benciller!
Normal mi asla!
Saate bakıp da bana cilve yapan bir kocam olduğu için, durumu bu şekilde özetleyebiliyorum...
Kaç dakkamız var diye sorulur o adamaBu yeni 'cins' erkeklerde, evlenince üşengeçlik başlıyor.
O 1 saati uykuda geçirmek, daha karlı geliyor onlara çünkü artık evlisiniz ve keyfi yerinde olduğunda zaten yanaşırım algılayışı bu.
Kısaca, benciller!
Normal mi asla!
Saate bakıp da bana cilve yapan bir kocam olduğu için, durumu bu şekilde özetleyebiliyorum...
İnşallahhrica ederim inşallah en kısa sürede çözüme kavuşturursunuz :)
"Dusu kim alacak kim ugrasacak " bizlere has bahaneler degil miydi yahu :)Bu yeni 'cins' erkeklerde, evlenince üşengeçlik başlıyor.
Kısaca, benciller!
Normal mi asla!
"Dusu kim alacak kim ugrasacak " bizlere has bahaneler degil miydi yahu :)
Hayırda banyolarını bile biz yaptırıyoruz zaten bu neyin üşengeçliği"Dusu kim alacak kim ugrasacak " bizlere has bahaneler degil miydi yahu :)
Banyosundan ziyade tırnağını bile keserim bazen üstünü giydiririm falan çocuk gibi fantazi değilde daha çok ilgilenmek hoşuma gidiyo sadeceHahahahaha:)) aynen oyle basim agriyor uykum var halim yok canim istemiyor falan bunlar bizim haklarimiz bunlari yedirmeyiz :)) kiz banyosunu da mi yaptiriyosun :) huuuhuuuuu:)) vallahi helal olsun ben hic oyle fantaziler yapamadim yanarim yanarim ona yanarim :))))
Amaaan cogunu ben de yapiyom ama iliski sonrasi banyoda yikamadim hic :) Ama denicem bunu bigun :) Belki hosuna kacar sevdicegimin :)))Banyosundan ziyade tırnağını bile keserim bazen üstünü giydiririm falan çocuk gibi fantazi değilde daha çok ilgilenmek hoşuma gidiyo sadece
Sadece ilişki sonrası yapma bence ikinizin banyo zamanları bir olsun oda seni yıkasın cinsel yaşantımız çok sık yok ama ilgilenir sağolsun öküzüm bunu bari yaparAmaaan cogunu ben de yapiyom ama iliski sonrasi banyoda yikamadim hic :) Ama denicem bunu bigun :) Belki hosuna kacar sevdicegimin :)))
Banyosunu mu yaptırıyorsun?Hayırda banyolarını bile biz yaptırıyoruz zaten bu neyin üşengeçliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?