Hem yapmacıklıktan hoşlanmadığınızı söylemişsiniz hem de eşiniz bir daha söylemeyeceğini söylemiş adam dürüst olduğuna pişman olmuş bence çok normal alışamamış olabilir daha 6 ay olmuş
Oturup sakin bir şekilde sorun neden alışamadığını neyi özlediğini neyin eksikliğini duyduğunu ya da hangi durumdan hoşlanmadığını[/QUOTE
Ben onu soyledigine pisman etmedim. Bunu nerden cikardiniz anlamadim.
Bu mesajı görmeden yorum yapmıştım ama eğer durum böyle ise bir sıkıntı var gibi konuşarak çözmeye çalışın yada acaba şımarık mı davranıyor eşin biraz yanlız mı bıraksan belki yokluğunda anlardı eksikliğini boğluğunuEtrafimdaki herkes akli basinda biri oldugumu soyler. Oyle hemen tepki vermedim, acikcasi hala anlayisli olmaya calisiyorum.. Olgun karsilamaya calistim ama o kadar sk soylediki cok bunaldim. Sanki birinin hayatini alt ust etmisim Gibi davraniyor. Agladi bile yanimda.
Birseyden zevk almiyor . Daha 10 dk knce bir plan yaptim , yakin bir sehir var oraya gidelim sanada banada degisiklik olur hem birseyler paylasmis oluruz dedim istemedi. Her fikre acik olan canli hayat dolu biri degil. Evlendigimizden beri bir kez neseli gun gecirmedi. Evlenirken oyle degildionu mutlu eden hicbirsey bulamadim.
Hem yapmacıklıktan hoşlanmadığınızı söylemişsiniz hem de eşiniz bir daha söylemeyeceğini söylemiş adam dürüst olduğuna pişman olmuş bence çok normal alışamamış olabilir daha 6 ay olmuş
Oturup sakin bir şekilde sorun neden alışamadığını neyi özlediğini neyin eksikliğini duyduğunu ya da hangi durumdan hoşlanmadığını
boyleleri evlenmemeliBu mesajı görmeden yorum yapmıştım ama eğer durum böyle ise bir sıkıntı var gibi konuşarak çözmeye çalışın yada acaba şımarık mı davranıyor eşin biraz yanlız mı bıraksan belki yokluğunda anlardı eksikliğini boğluğunu
Bu yazdığınızdan çıkardım eşinizin dürüst davranıp pişman olduğunuSoz verdi bana birdaha soylemeyecegim diye ama ben cok kirildim.
AnladimBu mesajı görmeden yorum yapmıştım ama eğer durum böyle ise bir sıkıntı var gibi konuşarak çözmeye çalışın yada acaba şımarık mı davranıyor eşin biraz yanlız mı bıraksan belki yokluğunda anlardı eksikliğini boğluğunu
Eşinize kızmayın bu sizi istemediği yada sizinle evlendiği için pişman olduğu anlamına gelmiyor emin olun. Bende eşiniz gibiydim 30 yaşında evlendim. Eşimi çok seviyorum fakat rahat hayatımı da seviyordum ilk 1 ay çok ağladım. Sonra eski hayatımı rahatımı özledim. evlilik yükü ağır geldi bir anda. Sonrada biraz pişmanlık yaşadım evlendiğim için. Fakat şimdi 2. Çocuğum olacak ve mutluyum Rabbim bozmasın. Sende bunları kafaya takma geçecek alışacak bu duruma. Ama sen yanında olursan6 aylik evliyim. Esim 35 yasinda. Universiteden sonra arkadaslariyla yasamis. Son bir aydir mutsuz oldugunu evlilige alisamadigini soyluyor. Su an sunlari yazarken agliyorum. Soz verdi bana birdaha soylemeyecegim diye ama ben cok kirildim. Sabahlari cok mutlu uyanirdim ben simdi oyle degilim. Kucuk seylerden mutlu olan gulmeyi seven neseli biriydim ben. Esime karsi cok buyuk kirginlik ve kizginlik var. Bu sozleri ondan duyacagim hic aklima gelmezdi. Hicbirseyden sikayet etmedim, pozitif biriydim. Calismiyorum, yemek yapiyordum, borekler kurabiyeler, mantilar... Su an kalkip cay yapasim bile yok. Ona guvenimide kaybettim. Yapmacikliktan hic hoslanmayan biriyim. Esim cok istekliydi evlilik icin. Stresli zor bir zamandi ama ben hem maddi hem manevi destek oldum. Iyiki hayatimdasin sozunu isitmeyi beklerken evlilige alisamadim sozu cok kirdi beni. Ben nasil duzelecegim
Neden bu kadar kafanıza taktığınızı anlamadım. Evliliğe alışamaması sizi sevmediği ya da sizinle olmaktan pişman olduğu anlamına gelmez. Kendimden biliyorum. Ben 1 senede zor alıştım hatta ilk 6 ay filan bildiğin bunalımdaydım. Eşimin bi şey yaptığından değil ama adapte olamıyordum bir türlü. Eşimi de çok seviyorum ama bu benim içsel problemimdi eşimle bir ilgisi yoktu yani. Siz de kafanıza çok fazla takmayın bence bu durumu.6 aylik evliyim. Esim 35 yasinda. Universiteden sonra arkadaslariyla yasamis. Son bir aydir mutsuz oldugunu evlilige alisamadigini soyluyor. Su an sunlari yazarken agliyorum. Soz verdi bana birdaha soylemeyecegim diye ama ben cok kirildim. Sabahlari cok mutlu uyanirdim ben simdi oyle degilim. Kucuk seylerden mutlu olan gulmeyi seven neseli biriydim ben. Esime karsi cok buyuk kirginlik ve kizginlik var. Bu sozleri ondan duyacagim hic aklima gelmezdi. Hicbirseyden sikayet etmedim, pozitif biriydim. Calismiyorum, yemek yapiyordum, borekler kurabiyeler, mantilar... Su an kalkip cay yapasim bile yok. Ona guvenimide kaybettim. Yapmacikliktan hic hoslanmayan biriyim. Esim cok istekliydi evlilik icin. Stresli zor bir zamandi ama ben hem maddi hem manevi destek oldum. Iyiki hayatimdasin sozunu isitmeyi beklerken evlilige alisamadim sozu cok kirdi beni. Ben nasil duzelecegim
En azından dogruyusöylemiş ama anlıyorum şevkinizin kırılmasını bunu göstermelisiniz bence ve saglam bi telafi sizi kendinize getirir bunu yaparsa sakın arkanıza dönüp acaba demeyin birde çok normal zaten insanlar evlilik yıllar sonra oturuyor deniliyor ben bi buçuk aylık evliyim bayan olarak eşimi çok seviyorum evimi ama daha yeni alışıyorum diyebilirim çok üzülmeyin ama telafi mutlaka bekleyin6 aylik evliyim. Esim 35 yasinda. Universiteden sonra arkadaslariyla yasamis. Son bir aydir mutsuz oldugunu evlilige alisamadigini soyluyor. Su an sunlari yazarken agliyorum. Soz verdi bana birdaha soylemeyecegim diye ama ben cok kirildim. Sabahlari cok mutlu uyanirdim ben simdi oyle degilim. Kucuk seylerden mutlu olan gulmeyi seven neseli biriydim ben. Esime karsi cok buyuk kirginlik ve kizginlik var. Bu sozleri ondan duyacagim hic aklima gelmezdi. Hicbirseyden sikayet etmedim, pozitif biriydim. Calismiyorum, yemek yapiyordum, borekler kurabiyeler, mantilar... Su an kalkip cay yapasim bile yok. Ona guvenimide kaybettim. Yapmacikliktan hic hoslanmayan biriyim. Esim cok istekliydi evlilik icin. Stresli zor bir zamandi ama ben hem maddi hem manevi destek oldum. Iyiki hayatimdasin sozunu isitmeyi beklerken evlilige alisamadim sozu cok kirdi beni. Ben nasil duzelecegim
6 aylik evliyim. Esim 35 yasinda. Universiteden sonra arkadaslariyla yasamis. Son bir aydir mutsuz oldugunu evlilige alisamadigini soyluyor. Su an sunlari yazarken agliyorum. Soz verdi bana birdaha soylemeyecegim diye ama ben cok kirildim. Sabahlari cok mutlu uyanirdim ben simdi oyle degilim. Kucuk seylerden mutlu olan gulmeyi seven neseli biriydim ben. Esime karsi cok buyuk kirginlik ve kizginlik var. Bu sozleri ondan duyacagim hic aklima gelmezdi. Hicbirseyden sikayet etmedim, pozitif biriydim. Calismiyorum, yemek yapiyordum, borekler kurabiyeler, mantilar... Su an kalkip cay yapasim bile yok. Ona guvenimide kaybettim. Yapmacikliktan hic hoslanmayan biriyim. Esim cok istekliydi evlilik icin. Stresli zor bir zamandi ama ben hem maddi hem manevi destek oldum. Iyiki hayatimdasin sozunu isitmeyi beklerken evlilige alisamadim sozu cok kirdi beni. Ben nasil duzelecegim
Ben nasil duzelecegim degil. Seni nasil duzeltecek esin. Ya insan lafi soyluyo ama nereye gidiyo bi bak6 aylik evliyim. Esim 35 yasinda. Universiteden sonra arkadaslariyla yasamis. Son bir aydir mutsuz oldugunu evlilige alisamadigini soyluyor. Su an sunlari yazarken agliyorum. Soz verdi bana birdaha soylemeyecegim diye ama ben cok kirildim. Sabahlari cok mutlu uyanirdim ben simdi oyle degilim. Kucuk seylerden mutlu olan gulmeyi seven neseli biriydim ben. Esime karsi cok buyuk kirginlik ve kizginlik var. Bu sozleri ondan duyacagim hic aklima gelmezdi. Hicbirseyden sikayet etmedim, pozitif biriydim. Calismiyorum, yemek yapiyordum, borekler kurabiyeler, mantilar... Su an kalkip cay yapasim bile yok. Ona guvenimide kaybettim. Yapmacikliktan hic hoslanmayan biriyim. Esim cok istekliydi evlilik icin. Stresli zor bir zamandi ama ben hem maddi hem manevi destek oldum. Iyiki hayatimdasin sozunu isitmeyi beklerken evlilige alisamadim sozu cok kirdi beni. Ben nasil duzelecegim
Bnmde eşim söylüyor. 6 yıl olmasına rağmen6 aylik evliyim. Esim 35 yasinda. Universiteden sonra arkadaslariyla yasamis. Son bir aydir mutsuz oldugunu evlilige alisamadigini soyluyor. Su an sunlari yazarken agliyorum. Soz verdi bana birdaha soylemeyecegim diye ama ben cok kirildim. Sabahlari cok mutlu uyanirdim ben simdi oyle degilim. Kucuk seylerden mutlu olan gulmeyi seven neseli biriydim ben. Esime karsi cok buyuk kirginlik ve kizginlik var. Bu sozleri ondan duyacagim hic aklima gelmezdi. Hicbirseyden sikayet etmedim, pozitif biriydim. Calismiyorum, yemek yapiyordum, borekler kurabiyeler, mantilar... Su an kalkip cay yapasim bile yok. Ona guvenimide kaybettim. Yapmacikliktan hic hoslanmayan biriyim. Esim cok istekliydi evlilik icin. Stresli zor bir zamandi ama ben hem maddi hem manevi destek oldum. Iyiki hayatimdasin sozunu isitmeyi beklerken evlilige alisamadim sozu cok kirdi beni. Ben nasil duzelecegim
Evlilikten ne bekliyormuş, neyi bulamamis ki alisamamis?
Evliliğe alisamamak nedir ben anlamiyorum ki? Cok mu boğuyorsunuz, kendi her gun disariya cikip eglenmek mi istiyor? Sizden onceki hayati nerde aksam orda sabah seklinde miydi ki?[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?