yeni evlilikte sorunlar

kv yüzü değişti 'tabi siz bilirsiniz ' dedi .2 gün sonra yine eşimi arayarak yemeğe daavet etti

olan bu

o vakit gecmis olsun. ya savas baltasini cikaracaksin, yahut katlanacaksin, veyahut birakacaksin.

ben olsam baltama kuvvet modundan giderdim. terbiyesizin terbiyesini vermenin fakir sevindirmekle es deger oldugu kanatindeyim.

o vakit gecmis olsun. ya savas baltasini cikaracaksin, yahut katlanacaksin, veyahut birakacaksin.

ben olsam baltama kuvvet modundan giderdim. terbiyesizin terbiyesini vermenin fakir sevindirmekle es deger oldugu kanatindeyim.
aynen öyle 1 ayda sıkıldım

Sende yemegi ye hemen kalk evine git rahatına bak ne güzel işte yemek yapma derdin olmuyor tek başına gönderme bence adamı birde annenize hemen böyle olayı taşımanız dogru degil anneniz zaten uzakta oldugunuz için çok büyük bir olay var gibi algılayıp farklı davranabilir evladıma bişey oluyor korkusuyla fazla büyütüyorsunuz eşinizle halletmelisiniz mevzunun neyse

mesela diyorum ki istediğin yerde git ye kızıyosun gidince de diyor yani hala gitmeye devam edecek yol orda dedim bende

Aynısını bende yaşadım. Maalesef anlamak istemiyorlar sizde direticeksiniz gitmiceksiniz. Kv benim yemek yapamayacağımı düşündü ilk zamanlar her gün yemeğe çağırıyordu gitmediğimiz günler eve yemek bırakıyordu istemediğim halde evde yemek var dediğim halde ısrarla yersiniz yersiniz diye yemek getiriyordu hatta annanesi her gün gelin yemek yapma çalışıyorsunuz dedi ama ben ısrarla gitmedim. Tabi ki kötü niyetli değiller ama insan evinde olmak istiyor doğal olarak e bide onlarda her gün oğullarını görmek istiyor Zamanla onlarda pes ediyorlar, size de iyilik yaramıyor diye

maalesef öyle olmuyor madem bir yenecekti boşuna mı kredi ödüyorum birlikte yaşasaydık madem . annem zaten mutsuz olduğumun farkında 1 ayda bir gün tartışmasız geçmedi

böyle olacağına keşke iyilik yapmaasalar

maalesef öyle olmuyor madem bir yenecekti boşuna mı kredi ödüyorum birlikte yaşasaydık madem . annem zaten mutsuz olduğumun farkında 1 yada bir gün tartışmasız geçmedi
Hmm sıkıntı yani evliliğinin oturması lazım gerçekten de şartları bilmeden yorum yapabiliriz ama annenize en azından tam net konuşmadan gitmeyin derim yine çağırın eve konuşmak için gelmeme ihtimaline karşı hazır olun akşam iftardan sonra gidersiniz allah yardımcınız olsun

Şuan benim eşimi anlattın desem o kadar yani..
Benim eşim evin tek oğlu ve annesi demeden annesinin ne istediğini bilir.
Yap dese yapar, öl dese ölür.
Ben henüz 3 aylık evliyken bu sorunlar olmuştu fakat hamile oldugum için katlanmak zorunda kalmıştım.
Ama ben bir oturuyodum gerçi sizinde pek bir farkınız yok.
Neyse, yani demek istediğim bende sizinle aynı düşünmüştüm ayrı otursaydım eşim sorumluluk alır, olgunlaşır.
Evin reisi kimdir nedir ne değildir bilir.
Sonuçta artık evlisin, annene babana ne diye hala bağlısın bu kadar demi?
Gel bide ona anlat..
1 yıl oldu evleneli ve Hala aynı kafa da..
Değişen birsey yok, yanlış anlama ama baktın Oluru yok yol yakınken çocuk yokken iyi düşün taşın.
Ben çok pişmanım ama sabır..

malesef aynen öyle ,böyle devam ederse bu işin sonu olmayacağını sebebinin o ve ailesi olacağını söyledim eşime artık kendi bilir

Aynı meseleler yüzünden boşandım.tabi başka şeylerde vardı. Kv kp bencilliği olarak görüyorum. Ve eşinin özgüvensizliği. Kesinlikle yakına taşınmayı tavsiye etmiyorum. Kendini yıpratma. Vurdumduymaz bir eşe sahipsen hiç bişeye yaramaz bu tiplerin.

malesef aynen öyle ,böyle devam ederse bu işin sonu olmayacağını sebebinin o ve ailesi olacağını söyledim eşime artık kendi bilir
Bende çok kez demiştim ama ailesine aşırı düşkün her seferinde bu yüzden tartışmalar olmuştu ve Hala oluyoda ama çocuğum için katlanıyorum ben.
Şunu unutma kaynana oğlunu her zaman kıskanır.
Senin dizinin dibinde oturmasını istemez.
Çocuğun olsun onu da kıskanır, benim kaynanam öyle benim çocuğumu benden kıskanıyo o benim oğlumun diyo

Okurken öyle sinirlendim ki.

Ne denir nasıl taktik verilir bilmiyorum.
Hayatın böyle taktiklerle yaşayarak mutluluk getireceğine de inanmıyorum. Ama gerçekten çoğu erkek annesi sabah akşam böyle hinlikler peşinde. Anlamıyorum gerçekten, sorunları ne, neden bu kadar anormaller anlamıyorum. Yemeyip içmeyip akşama kadar ne planlar yapıyorlar.

Ve işin en tiksinç yanı, çoğunun oğluna neredeyse "eş" rolü biçmesi. Ailenin reisi muamelesi yapmalar, aman oğlum başımızda havalarına girmeler. Ağır rahatsızlık.

Yorumların çoğunda da bu durumdan muzdarip herkes. Toplum olarak normal değiliz bence, kvler ciddi anlamda psikolojik olarak iyi değiller. Keşke bir şeyler yapılsa, bu durumda ne yapılır obu da bilmiyorum ya..

haftada 2-3 gün giderseniz sorun hallolur dıye düşünüyorum. severek mı evlendınız?
haftada 1 bile olmamalı ama hadi neyse dedim

evet ,kv baştan çok cana yakındı şimdide öyle ama istediği olmayınca ağlıyor sürekli direktif veriyor falan

Böyle ana kuzusu erkekler neden evleniyor otursunlar analarının dizlerinin dibinde.! Aksam iftarını kendi ailende yap sonra evine geç çayını kahveni iç hiç keyfini bozma bırak o kendi kendini yesin sen keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…