kv yüzü değişti 'tabi siz bilirsiniz ' dedi .2 gün sonra yine eşimi arayarak yemeğe daavet etti
olan bu
aynen öyle 1 ayda sıkıldımo vakit gecmis olsun. ya savas baltasini cikaracaksin, yahut katlanacaksin, veyahut birakacaksin.
ben olsam baltama kuvvet modundan giderdim. terbiyesizin terbiyesini vermenin fakir sevindirmekle es deger oldugu kanatindeyim.
evet bebek gibi allah aşkına ben ne diyorum siz ne diyorsunuz yaEvde yemek mi yok.Yapsana.Bebek gibi yemek mi bekledin?
Sende yemegi ye hemen kalk evine git rahatına bak ne güzel işte yemek yapma derdin olmuyor tek başına gönderme bence adamı birde annenize hemen böyle olayı taşımanız dogru degil anneniz zaten uzakta oldugunuz için çok büyük bir olay var gibi algılayıp farklı davranabilir evladıma bişey oluyor korkusuyla fazla büyütüyorsunuz eşinizle halletmelisiniz mevzunun neysemerhabalar,
henüz 1 aylık evliyim .eşimin ailesine yakın oturuyoruz evlenmeden önce kredi çekerek bu evi aldık ve aylık yüksek miktarda kredi ödemesi yapıyoruz.
neyse konuya gelirsek evlendiğimiz günden beri kaynanam yemeği bizde yiyin masraf olmasın zaten ödemeniz yüksek masraf yapmayın falan diye sürekli aynı şeyleri söyleyerek bizi oraya gitmeye zorluyor
üstelik kendisine her akşam orda yememizin doğru olmadığını ,evimde oturamadıktan sonra neden o kadar ödeme yapıyorum , böyle bir şey uygun değil böyle yaparsan oğlunda evlendiğini idrak edemez, evliliğimizi oturtamayız vs vs diye sürekli anlatmama rağmen her akşam bizi yemeğe çağırıyor
bir akşam gitmezsek ertesi akşam mutlaka gidiyoruz toplasan 1 hafta evde yememişizdir çünkü eşim de kv ile aynı düşünce de biraz da işine geliyor .sürekli gitmek istiyor deli oluyorum.
bardağı taşıran nokta ise geçen gün yine iftara annemlere gidelim konusu oldu bende gitmicez bu akşam evimizde yiyelim dedim. iş çıkışı direk eve geldim eşimin de geleceğini sanıyorum ama o annesine gidip beni ordan arıyor bende gitmedim tabi. evde yemek olmadığını da bildiği halde beni evde tek bıraktı ve eve gece 12 de geldi resmen hayatımın şokunu yaşadım hiç bu kadar kırılıp üzülmemiştim.
bir de utanmadan o saatte yemek getiriyor üstelik oturduğumuz apartman hala inşaat gibi tüm daireler dolu değil o kadar saat eşini evde tek hemde yemek olmadığını bilerek bırakmak aklıma mantığıma sığmıyor hazmedemiyorum yediremiyorum . o saate kadar rahatça keyif yapmış ne kendi düşünmüş ne de ailesi evine git oğlum demiş çok doluyum çokk. eşime eve gelmeyeceğimi bu yaptığını affetmeyeceğimi durumu aileme anlatacağımı söyledim.
çok kötüyüm çıkışta annemlere gideceğim kalmalı mıyım eve dönmeli miyim gece bilmiyorum ? ne yapacağımı da bilmiyorum . 1 aylık evli insan böyle sorunlar yaşar mı anlamıyorum en güzel günlerimiz zehir oluyor . bu durumu nasıl ortadan kaldırabilirim ne yapabilirim lütfen bana bir fikir verin kafayı yiyeceğim
mesela diyorum ki istediğin yerde git ye kızıyosun gidince de diyor yani hala gitmeye devam edecek yol orda dedim bendeBen pek sanmıyorum açıkcası. İstese yaptığını yapabileceğini belirtmiş konu sahibi.
Ben de şahit oldum böyle bir olaya . Eşimin kuzeni evlendi böyle. Onlarda kredi çekip ev aldı. Çocuğun annesiyle denk geldik bir gün, o aynısı söyledi. Çalışıyorlar yoruluyorlar hem de masraf olmasın die çağırdım gelmediler dedi. Haklılar herkes aynı yemeği aynı şekilde sevmez. Rahat olmak ister, belki kocasıyla uzun uzun muhabbet ede ede yiyecekler yemeklerini dedim . Doğru ben de ısrar etmedim diyor.
Ama nerde herkeste böyle anlayış.
O yüzden konu sahibi de uygulamaya geçmeli söylemeye değil. Gerekirse emri vaki yapacak.
maalesef öyle olmuyor madem bir yenecekti boşuna mı kredi ödüyorum birlikte yaşasaydık madem . annem zaten mutsuz olduğumun farkında 1 ayda bir gün tartışmasız geçmediSende yemegi ye hemen kalk evine git rahatına bak ne güzel işte yemek yapma derdin olmuyor tek başına gönderme bence adamı birde annenize hemen böyle olayı taşımanız dogru degil anneniz zaten uzakta oldugunuz için çok büyük bir olay var gibi algılayıp farklı davranabilir evladıma bişey oluyor korkusuyla fazla büyütüyorsunuz eşinizle halletmelisiniz mevzunun neyse
böyle olacağına keşke iyilik yapmaasalarAynısını bende yaşadım. Maalesef anlamak istemiyorlar sizde direticeksiniz gitmiceksiniz. Kv benim yemek yapamayacağımı düşündü ilk zamanlar her gün yemeğe çağırıyordu gitmediğimiz günler eve yemek bırakıyordu istemediğim halde evde yemek var dediğim halde ısrarla yersiniz yersiniz diye yemek getiriyordu hatta annanesi her gün gelin yemek yapma çalışıyorsunuz dedi ama ben ısrarla gitmedim. Tabi ki kötü niyetli değiller ama insan evinde olmak istiyor doğal olarak e bide onlarda her gün oğullarını görmek istiyorZamanla onlarda pes ediyorlar, size de iyilik yaramıyor diye
Hmm sıkıntı yani evliliğinin oturması lazım gerçekten de şartları bilmeden yorum yapabiliriz ama annenize en azından tam net konuşmadan gitmeyin derim yine çağırın eve konuşmak için gelmeme ihtimaline karşı hazır olun akşam iftardan sonra gidersiniz allah yardımcınız olsunmaalesef öyle olmuyor madem bir yenecekti boşuna mı kredi ödüyorum birlikte yaşasaydık madem . annem zaten mutsuz olduğumun farkında 1 yada bir gün tartışmasız geçmedi
Şuan benim eşimi anlattın desem o kadar yani..merhabalar,
henüz 1 aylık evliyim .eşimin ailesine yakın oturuyoruz evlenmeden önce kredi çekerek bu evi aldık ve aylık yüksek miktarda kredi ödemesi yapıyoruz.
neyse konuya gelirsek evlendiğimiz günden beri kaynanam yemeği bizde yiyin masraf olmasın zaten ödemeniz yüksek masraf yapmayın falan diye sürekli aynı şeyleri söyleyerek bizi oraya gitmeye zorluyor
üstelik kendisine her akşam orda yememizin doğru olmadığını ,evimde oturamadıktan sonra neden o kadar ödeme yapıyorum , böyle bir şey uygun değil böyle yaparsan oğlunda evlendiğini idrak edemez, evliliğimizi oturtamayız vs vs diye sürekli anlatmama rağmen her akşam bizi yemeğe çağırıyor
bir akşam gitmezsek ertesi akşam mutlaka gidiyoruz toplasan 1 hafta evde yememişizdir çünkü eşim de kv ile aynı düşünce de biraz da işine geliyor .sürekli gitmek istiyor deli oluyorum.
bardağı taşıran nokta ise geçen gün yine iftara annemlere gidelim konusu oldu bende gitmicez bu akşam evimizde yiyelim dedim. iş çıkışı direk eve geldim eşimin de geleceğini sanıyorum ama o annesine gidip beni ordan arıyor bende gitmedim tabi. evde yemek olmadığını da bildiği halde beni evde tek bıraktı ve eve gece 12 de geldi resmen hayatımın şokunu yaşadım hiç bu kadar kırılıp üzülmemiştim.
bir de utanmadan o saatte yemek getiriyor üstelik oturduğumuz apartman hala inşaat gibi tüm daireler dolu değil o kadar saat eşini evde tek hemde yemek olmadığını bilerek bırakmak aklıma mantığıma sığmıyor hazmedemiyorum yediremiyorum . o saate kadar rahatça keyif yapmış ne kendi düşünmüş ne de ailesi evine git oğlum demiş çok doluyum çokk. eşime eve gelmeyeceğimi bu yaptığını affetmeyeceğimi durumu aileme anlatacağımı söyledim.
çok kötüyüm çıkışta annemlere gideceğim kalmalı mıyım eve dönmeli miyim gece bilmiyorum ? ne yapacağımı da bilmiyorum . 1 aylık evli insan böyle sorunlar yaşar mı anlamıyorum en güzel günlerimiz zehir oluyor . bu durumu nasıl ortadan kaldırabilirim ne yapabilirim lütfen bana bir fikir verin kafayı yiyeceğim
malesef aynen öyle ,böyle devam ederse bu işin sonu olmayacağını sebebinin o ve ailesi olacağını söyledim eşime artık kendi bilirŞuan benim eşimi anlattın desem o kadar yani..
Benim eşim evin tek oğlu ve annesi demeden annesinin ne istediğini bilir.
Yap dese yapar, öl dese ölür.
Ben henüz 3 aylık evliyken bu sorunlar olmuştu fakat hamile oldugum için katlanmak zorunda kalmıştım.
Ama ben bir oturuyodum gerçi sizinde pek bir farkınız yok.
Neyse, yani demek istediğim bende sizinle aynı düşünmüştüm ayrı otursaydım eşim sorumluluk alır, olgunlaşır.
Evin reisi kimdir nedir ne değildir bilir.
Sonuçta artık evlisin, annene babana ne diye hala bağlısın bu kadar demi?
Gel bide ona anlat..
1 yıl oldu evleneli ve Hala aynı kafa da..
Değişen birsey yok, yanlış anlama ama baktın Oluru yok yol yakınken çocuk yokken iyi düşün taşın.
Ben çok pişmanım ama sabır..
haftada 2-3 gün giderseniz sorun hallolur dıye düşünüyorum. severek mı evlendınız?kv yüzünden eşim farkında değil evlendiğinin
Bende çok kez demiştim ama ailesine aşırı düşkün her seferinde bu yüzden tartışmalar olmuştu ve Hala oluyoda ama çocuğum için katlanıyorum ben.malesef aynen öyle ,böyle devam ederse bu işin sonu olmayacağını sebebinin o ve ailesi olacağını söyledim eşime artık kendi bilir
haftada 1 bile olmamalı ama hadi neyse dedimhaftada 2-3 gün giderseniz sorun hallolur dıye düşünüyorum. severek mı evlendınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?