Hanımlar gerçekten merakımdan soruyorum henüz 2 haftalık evli çiftin evine kaynananın gelip kalıcam demesi; kalması; normal mı ya??? Kadında cidden nasıl suç bulmazsınız??? Hangi kız annesi gelip kalır mesela???oysa annesiyle kv yi uyarmışlar biz sunu sunu sever bunu bunu sevmeyiz diye anlatmislar. O da bilememis keske bi liste verselerdi. De kadin oglunu silseydi nufustan. Benim de kaynanam var gorumcem var cok muthis degiliz ama anlatilanlar bana o kadar sacma geldi ki kadinda suc bulamadim. Biz sizi arariz ne ya..
Atomu parcaliyorlar bence.
Hayir da yani kadin gelmesin diye ona giden sizsiniz konu sahibi.. kadin siz geldiniz diye izledigi kanali mi degistirecek? Kadin aylardir gelecegim diyormus. Gelsin yani ne var anlayamadim. Yeni evliligin de bi sınırı var. Kac sene daha yeni cift olacaksiniz? Kaynana olmak da zor anacım. Oglunun evine gidemiyorsun
Yani oğlunu bir ay görmeyiverse oglunu kütükten silmiş mı olucak çok tuhaf fikirler ciddenoysa annesiyle kv yi uyarmışlar biz sunu sunu sever bunu bunu sevmeyiz diye anlatmislar. O da bilememis keske bi liste verselerdi. De kadin oglunu silseydi nufustan. Benim de kaynanam var gorumcem var cok muthis degiliz ama anlatilanlar bana o kadar sacma geldi ki kadinda suc bulamadim. Biz sizi arariz ne ya..
Tamam bi kere ertelemiş iki kere ertelemiş sürekli ara anneni gelmesin ara gelmesin demekte ayıp olmuyomu biraz bi erteledi iki erteledi kadın gelmek istiyo anlaşıldı ben olsam çağırır kurtulurum belli gelecek derim bu kadar dert edersem üstümden atarım onu yapabilir bi de yüksek lisans yapmal çok ahım şahım bi olay değil kafasını dersten kaldıramasınYani oğlunu bir ay görmeyiverse oglunu kütükten silmiş mı olucak çok tuhaf fikirler cidden
Ayrıca bu yeni evli olayı ne yaa sanki sabah aksam sevişiyosunuz aranmaz sorulmaz tribine giriliyo hemen evdende cıkmayın okulada gitmeyin yeni evlisiniz ya
aylar geçmiş kadin bi gidememis sonucta.. ilk zaman gelmesi de adetmis onu engellemisler zaten. Ki onu savunmuyorum elbet o hos degil.Oglunu silme olayi espriydi keske belirtseydimYani oğlunu bir ay görmeyiverse oglunu kütükten silmiş mı olucak çok tuhaf fikirler cidden
adetten gelecem demis ki engellemisler onu savunmuyorum ben de istemezdim dedikodu yapmayan ultra bilimsel konu sahibinin kv den yaratik gibi bahsetmesi ki kotu biri olsaydi konu sahibine hak verecektim ama yok oyle degilmis. Resmen kotu davraniyor biz sizi arariz diyor vs vs o kv sizin anneniz de olabilirdi. İstemedigi halde bagini koparmiyo kadin.. Oglu evladi cunku. Baskasi olsa gitmezdi de aramazdi da.Hanımlar gerçekten merakımdan soruyorum henüz 2 haftalık evli çiftin evine kaynananın gelip kalıcam demesi; kalması; normal mı ya??? Kadında cidden nasıl suç bulmazsınız??? Hangi kız annesi gelip kalır mesela???
Konu sahibi küçümser anlatmış orası ayrı yanlış ama sonuç itibariyle içini döküyor bize.
Galiba dedigin gibi sabah aksam aktiflerkonu sahibinin biliminden firsat buluyorlarsa tabi aman biz de evlendik yeni gelin olduk. Yeni ev duzeni birbirine alisma falan da oyle buldumcuk gibi olamadik kari koca dugunumden 15 gun sonra kendi babama gorev cikti benim yasadigim ilde. 1 hafta onu agirladik evimizde. O gitti kaynanam geldi 4 5 gun de onu agirladik. Kari koca fazla mi pasifiz acaba? hic oyle anana soyle gelmesin, babana soyle otelde kalsin falan muhabbeti olmadi yani biz de.
Tamam bi kere ertelemiş iki kere ertelemiş sürekli ara anneni gelmesin ara gelmesin demekte ayıp olmuyomu biraz bi erteledi iki erteledi kadın gelmek istiyo anlaşıldı ben olsam çağırır kurtulurum belli gelecek derim bu kadar dert edersem üstümden atarım onu yapabilir bi de yüksek lisans yapmal çok ahım şahım bi olay değil kafasını dersten kaldıramasın
Tabiki böyle zamanlar oluyor ama konı sahibi kaç defa engellemiş bunu bahane olarak gördüm ben ha dese ki bu hafta yetiştirmem gereken önemli işlerim var anlarım ama hiç mi zaman yaratamaz ben ona istinaden söyledimBuna katılıyorum, yüksek lisans yapmak donanımlı biri için lisanstan bile kolay ama bazen makale yetiştirmek yada bazı okumaları yapmak, tez için görüşmeye hazırlıklı olmak gibi sıkışık dönem işleri olabiliyor. Yani bu hafta bu makalenin çevirisi hazır olsun konuma göre alıntıla demiş ve haftaya senin yorumunla çeviriyi istemişse bu bir haftalık tam zamanlı iş olabiliyor. Ben öyle bir zamanda oğlumla ilgilenemem diye anneme veriyorum :)) ama kayınvalidem başka şehir de ona da gönderdiğim olmuştur . Oğlum çok sever öyle kalmaları. Ama bana misafir gelecek olsa asla o dönem kabul edemem . Allah korusun hastalık olur başka acil olay olur o ayrı .
Tabiki böyle zamanlar oluyor ama konı sahibi kaç defa engellemiş bunu bahane olarak gördüm ben ha dese ki bu hafta yetiştirmem gereken önemli işlerim var anlarım ama hiç mi zaman yaratamaz ben ona istinaden söyledim
Sürekli neden ertelenir ki zaten anlayamadım. Ben utanırdim ikinciye tamam derdim kesin :) bir de bir yorum da ortama uyum sağlamak önemli denmişti. Katılıyorum. İlk evlendigimizde kayınvalidem eşime "çok istiyorum mono ile sohbet edeyim ama ne konuşayım bilemiyorum" demiş :)) bende kayinvalideme anne sen ne konusmak istersen ben her konuna katılır senle konuşurum demiştim .bir yıl oğluma baktığı sağolsun birlikte yaşadık . Evliliğimin en rahat bir yılıydı :)
Kayinvalidenin oğlunun evine gitmek istemesi kadar doğal birşey olamaz . Bir iptal edilir iki belki ama üçüncüde bile yok denmemeliydi. Olmadı gelsin ama dediğim gibi sen kütüphaneye git. Çok zor değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?