Yeni evliyim ama pişman mıyım?

Aslında öyle değil sadece dışarıya öyle gözükmeye çalışıyo o izlenimi veriyo yoksa eve gidince illa açıyo yemekteyiz olur müge anlı olur survivor olur olur da olur izliyor burdada bize bilimsel kızım imajı kasıyor aman boşver yaa :) konu sahibi uçtu zaten konunun fake olduğunu düşünmeye başladım ben

Kaynanam gelmesin diye esimle kalktik gittik yazan yere kadar okudum.
Az degilsiniz hatta baya fenasiniz.
Ne var bikac gunlugune gelseydi? Soluksuz mu sevisiliyor ben anlamiyorum.
Ben sizi kuruntulu ve o kadina baya takmis buldum.
soluksuz sevisse 3 gun kalamazdi belki de. Tez gibi o da bahane anacim.

Kadini bir hafta misafir edememis. Tamam kaynana mudahaleci olabilir ama insan esi icin cogu seyi gormezden geliyor. Uc aydir kadin oglunun ve gelininin evine gelememis ya. Bu kadar yogunsunuz gercekten?
Doğru tespit,bende aynı şeyi düşünüyorum.Bence sınava çalıştığı için değil de kayinvalideye gıcık oldugu için gelmesini istemiyor,konu sahibi.Yoksa gidip üç gün kalmış,demekki kayinvalidesinide pekâlâ agirlayabilir.Amanin iyiki oğlum olmadi,baksana evladımı ,gelin izin vermezse göremicem demekki

Şu saçma sapan yazanların hepsi ya kaynana yada erkek çocuk sahibi...bal var her dakka oglunun evinde .konu sahibi sen ara sert Bir mizac la yoljnu yap bidaha yuz bulamasinn.bayramdan bayrama gidin. kizlar kimsenin eline muhtaç olammak için okul okuyor ayakalri yere basıyor.yoksa o sizin ıssız güçsüz hayatınıza reklam arası girene kadar agladihiniz müge anli da ki hikayelerden mi olalım.dogurdu büyüttü adam etti bırakın artık oda aile olsun daaa

Büyük konuşuyorsunuz.

Sen ne biliyosun işsiz güçsüz olduğumuzu da ahkam kesiyosun ahh nefret dolu yazınızdan anlaşılıyor gerçi ruh haliniz aldınız oğlunu evlendiniz tamam bitti o artık sizin mi evlenince anne baba ölmüyo gitmiyo sizin ne kadar eşinizse onlarında oğlu bal gibide hakkı gitmek görmek bu kadaar nefret dolu olmasanız zaten aradaki bağı gayet iyi ayarlayıp nabza göre şerbet verirdiniz bayan çok işli güçlü reklam arasız hayatınıza!

Konu sahibi haklisiniz bence. Yogunken (is ya da ders farketmez) esimin annesi de dahil kimseyi egleyemem. Sirf onun cani gezmek istiyor diye programimi bozamam

Gayet de geliyor gidiyorim canım ayda bir iki .ben calisicam birde yatılı misafir gelecek heaa.. yemek yatak sabah ise git neymis oglunh özlemiş.gelince iki taş çorba yapamayacak... Sigara içilmeyn evde iki paket tuketecek... Sifon cekmek ne bilmez ... Olduuu canım kocamida vermem onuda almam selamjn aleyküm ve aleykümselam.

Aynen oyle. Ki ben calisiyorum esim de polis. Adami balaýindan dondugumuz gun geceye yazdilar EGM dusunmuyo yani yeni evliymis romantik geceymis falan filan 15 20 gun gece gorevlerine gitti zavalli kocam e gunduz de ben isteyim.inanin kapida 5 dk karsilasiyorduk. Sarilip opup dualarla ise ugurluyordum adami Yasayamadik oyle biz yansin geceler falan. hatta artik esim arsizligi ele alip personel buroya artik beni gunduze yazin yeni evliyim falan demisti de 5 gun falan gunduz calisabilmisti onda da kaynanam bizdeydi. Coldeki kutup ayilari gibiydik Dedigin gibi herkesin beklentisi yasantisi farkli. Biz konusuyoruz ama bosa yani

senin yorumun da harika yalnız.. Ne yuz bulmamasi.. O da
yetmeeez tez kellesi vurulaaaa da yazsaydin.
Biz sacma !! Yorum yapanlarin insani duygular merhamet vs hissetmesi icin dedigin şeylere sahip olmasi gerekmiyor... Ama sen sahip olacaksin buyuk ihtimalle buyuk konuşmuşsun oglunun evine gtmeyiverirsin bal mi var????

oyuncak mı bu iş, boş şeyleri takmışsın bence

O değil de burada yazılanlardan ileride yaşlandığımızda Allah muhafaza elden ayaktan düşersek eğer yerimizin huzur evi olduğunu anladım. Her yazan için geçerli. Sert bir mizaçla söyle anası gelmesin diyen birilerinden her şey beklenir.

Siz nasıl okuyorsunuz çok merak ediyorum... Ben öyle bir cümle kurmadim müge anlı da algılar değişiyor anlayamiyorsunuz normal....

Yalnız herkes sizin kayınvalideniz/kayınpederiniz değil.

Siz nasıl okuyorsunuz çok merak ediyorum... Ben öyle bir cümle kurmadim müge anlı da algılar değişiyor anlayamiyorsunuz normal....
Gerçekten mesleğin psikolog mu diyeceğimde profil mesajın bas bas bağırıyor değilim diye simdi seni ciddiye almıyorum gidimde internetten bi doz MÜGE ANLI izlim

Muge anliya ve diger kadin programlarina hic bakmamistim bu zamana kadar. Cunku o saatlerde okulda oluyorum. 10 gundur dogum icin annemin yanindayim. Valla bagimlilik yapti anneme her sabah diyorum kiz ac da izleyelim nolmus su kadin falan diye bazen o unutuyo ben hatirlatiyorum asiri banallikten ölüyorum su an kahretmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…