Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Çevre baskısından evlenmişsin. O çok taktığınız çevre 1 ayda boşanısanız ne diyecek düşündünüz mü. Öyle de çevre baskısı böyle de. Herneyse elektrik meselesinin zamanla olacağını düşünmüyorum. En başta varsa vardır yoksa yok. Nişanlıyken de aslında çekim yokmuş bence ama siz önemsememişsiniz. Bir evlenelim de bakarız demişsiniz. Dediğim gibi evliliğinizi bu saatten sonra aşk evliliğine çeviremezsiniz ama zamanla alışabilirsiniz belki. Ben alışamazdım sanırım. Ama 1 ayda boşanalım demek de ne bileyim zor yani. En az 6 ay ya da 1 yıl bekleyin derim.

o kadar kötüsünüz ki..
o kadar bencilsiniz ki.

Dilerim eşiniz sizden kendisi kurtulur ve çok mutlu olur.

Eğer aklımda başkası var demeseydınız bu cümleleri kurmayacaktım.
Aklınızda başkası varken birilerinin hayallerini, gelecegini,zamanını çalmak ne demek ya?

Bu yükün altına nasıl giriyorsunuz? Kalp kırmak nasıl bu kadar kolay?
Hiç Allah korkunuz yok mu ya ?

İçim acıdı adama. Kimbilir ne hayallerle evlendi. Masraf yaptı, ev kurdu , sevdi... Yazık günah.

Allah sizin gibi kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah...

Amiiinnnn

ya alışma süreci aslında..
Bakın ben 4.ayıma gireceğim ilk aylarda eşim sürekli tlfnda oyun oynuyor vs vs sürekli böyleydi sürekli söylerdim ya evlendik sohbet edelim bana derdini anlat vs yok tartışma çıkardı sonra buraya yazdım megersem alışma süreçleriymiş zamanla geçermiş üzerine düşmemek gerek bakın sizde acele etmeyin alışamamış olabilirsiniz bocalamış olabilirsiniz bi nevi depresyon olabilir bu da uzaklığa sebep olmuş olabilir

Konu sahibinin aklında başka bir adam varken bu dedikleriniz pek mümkün olmuyor

Ona karşı bisey hissetmediğini evlenmeden anlasaydin keske bence zaman tani verilen emeğe harcanan masrafa adamın duygularına saygın olsun he baktın hala aynısın adam boşanır bence zaten

Çevreden çekinerek evlendinizse şimdi aynı çevreden çekinerek nasıl boşanacaksınız? Kolay mı 1 ayda boşanmak? Siz resmen adamı oyalamış, du bakalım belki idare ederim bi evleneyim falan demişsiniz. Çocuk oyuncağı gibi.
Aklınızda kim varsa silin atın saçmalamayın. Karşınızda ne şans ki iyi bir adam var. Kıymet bilin ve iyi şeyler düşünerek evliliğinizde mutlu olmaya çalışın. Sevmeye çalışın kocanızı.
Çok erken şuan.
Ve bu süreçte korunun, hoş ilişki olmuyormuş ama velev ki oldu, korunun.
İnsanlar maddi manevi zorluklarla evleniyor, karşınızdaki adam da iyi bir insanmış, üzmeye ne hakkınız var ki. Üzüldüm adama. Ona ve kendinize GERÇEKTEN bir şans verin.
Sonra ille de olmuyor derseniz çıkar gidersiniz hayatından. Aslında hiç de umursamayacak olan çevrenize de aldırmazsınız!

İnsan kendini bi ölçer tartar yahu nişanlıyken! Mantık evliliği yapılır da bunda gram mantık yok! Hem aşk kadını olacaksın,hem salt mantıkla evleneceksin.. Hem karnım doysun hem pastam dursun dedin ama ikiside olmadı.. 8 ayda insan birini sevip sevmeyeceğini anlamazmı yahu! Aklındakini silmez mi!

Ben de çok üzülüyorum inanın çevre ne der diye düşünmüyorum artık, onu üzecek olmak... hayal kırıklığı..

Bosanacaksan bosan ama adami soktugun maddi manevi zarari ode lutfen. Dugun masraflari, ev esyalari erkege yikiliyor genelde bosanirken onlari ode. Adami tonla masrafa soktun, duygulariyla oynadin simdi cikmis diyorsun ki kusura bakma sevmiyorum?? Hem aklinda baskasi var, hem sevmeyerek evlenmissin ya ne olacakti peki? Madem baskasinin gunahina girmekten cekinmedin, bari maddi manevi zarraini karsila.

Sizin gibiler öğretmen oluyor öğretmenliği sonuna kadar hak eden insanlar işsiz ya ona üzülüyorum .. inşallah aklinizda olan kişi evlendikten sonra oluşmamıştır ki ben öyle hissettim .. öyleyse zaten siz aldatmış ve kotu bir insansınız benim gözümde.

İşte türküde diyor ya
Bir güzeli bir cirkine vermişler
Baş yastığı kendisine eş değil

Sizin gibiler dengine düşmüyor
Adaletsiz dünya burası

Canim bu dimi ona gore yorum yapacagm

Sonra hop nana cocugun babasi degilsin elhamdulillah diye cikiyorlar ortaya bari insan gibi bosanir cocuk felan olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…