- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Amiiinnnno kadar kötüsünüz ki..
o kadar bencilsiniz ki.
Dilerim eşiniz sizden kendisi kurtulur ve çok mutlu olur.
Eğer aklımda başkası var demeseydınız bu cümleleri kurmayacaktım.
Aklınızda başkası varken birilerinin hayallerini, gelecegini,zamanını çalmak ne demek ya?
Bu yükün altına nasıl giriyorsunuz? Kalp kırmak nasıl bu kadar kolay?
Hiç Allah korkunuz yok mu ya ?
İçim acıdı adama. Kimbilir ne hayallerle evlendi. Masraf yaptı, ev kurdu , sevdi... Yazık günah.
Allah sizin gibi kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah...
evet bence cok onemli yaniBu çok önemli değil mi evlilik için, istek yok şuan hiç.. Sanki ev arkadaşımmış gibi görüyorum
Konu sahibinin aklında başka bir adam varken bu dedikleriniz pek mümkün olmuyorya alışma süreci aslında..
Bakın ben 4.ayıma gireceğim ilk aylarda eşim sürekli tlfnda oyun oynuyor vs vs sürekli böyleydi sürekli söylerdim ya evlendik sohbet edelim bana derdini anlat vs yok tartışma çıkardı sonra buraya yazdım megersem alışma süreçleriymiş zamanla geçermiş üzerine düşmemek gerek bakın sizde acele etmeyin alışamamış olabilirsiniz bocalamış olabilirsiniz bi nevi depresyon olabilir bu da uzaklığa sebep olmuş olabilir
Hee öylemiymişKonu sahibinin aklında başka bir adam varken bu dedikleriniz pek mümkün olmuyor
dul olmasa bile isteyecek mi ? sonra pişman olacak bu arkadaş ama iş işten geçmiş olacak gerçi sağlıklı değil sanırım psikoloğa psikiyatriye gitse belki faydası olurO kişi zaten sen dulsun triplerine girecek . Olan damada olmuş
Ona karşı bisey hissetmediğini evlenmeden anlasaydin keske bence zaman tani verilen emeğe harcanan masrafa adamın duygularına saygın olsun he baktın hala aynısın adam boşanır bence zatenMerhaba kızlar, 1 aylık evliyim, eşim çok iyi bir insan, bana karşı hiç kötü bir hareketi olmadı, ama ona yakınlık kuramıyorum.. Şöyle;mesela cinsel anlamda hiç birşey hissetmiyorum. nişanlılık döneminde böyle değildi, ya da anlamadım. şimdi hiç istemiyorum birlikte olmayı.. Aslında şunu anladım duygusal olarak da birşey hissetmiyorum. Boşanmayı istiyorum fakat çevre baskısından korkuyorum. Kızlar ne olur bana bir yol gösterin
Ben de çok üzülüyorum inanın çevre ne der diye düşünmüyorum artık, onu üzecek olmak... hayal kırıklığı..
İşte türküde diyor yaBiraz daha bekleyeceğim kızlar, belki alışamamaktan dolayı böyle hissediyorumdur kim bilir. Nişanlıyken de bu hisler oluşuyordu son zamanlarda. Aslında evlenince birden çıkmadı ki... O zamanlar bitirmekten çekindim. Ama kime neydi ki
Eşim çok iyi bir insan, biraz zaman tanısam diyorum
Canim bu dimi ona gore yorum yapacagmMerhaba kızlar, 1 aylık evliyim, eşim çok iyi bir insan, bana karşı hiç kötü bir hareketi olmadı, ama ona yakınlık kuramıyorum.. Şöyle;mesela cinsel anlamda hiç birşey hissetmiyorum. nişanlılık döneminde böyle değildi, ya da anlamadım. şimdi hiç istemiyorum birlikte olmayı.. Aslında şunu anladım duygusal olarak da birşey hissetmiyorum. Boşanmayı istiyorum fakat çevre baskısından korkuyorum. Kızlar ne olur bana bir yol gösterin
Evet buCanim bu dimi ona gore yorum yapacagm
o kadar kötüsünüz ki..
o kadar bencilsiniz ki.
Dilerim eşiniz sizden kendisi kurtulur ve çok mutlu olur.
Eğer aklımda başkası var demeseydınız bu cümleleri kurmayacaktım.
Aklınızda başkası varken birilerinin hayallerini, gelecegini,zamanını çalmak ne demek ya?
Bu yükün altına nasıl giriyorsunuz? Kalp kırmak nasıl bu kadar kolay?
Hiç Allah korkunuz yok mu ya ?
İçim acıdı adama. Kimbilir ne hayallerle evlendi. Masraf yaptı, ev kurdu , sevdi... Yazık günah.
Allah sizin gibi kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah...
Aklında birinin olmasi ve o bırınden de ısık alması.Bu arada bu cümle aklımda biri var hissi yaratıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?